♥Björkliden



Det här blir absolut sista inlägget innan vi drar iväg, hjärtat är på stil nu för en sista träning och jag har just laddat ner lite gossip girl för att underhålla mig medans han är borta. Önska mig lycka till på den mycket långa resan i morgon och att jag inte blir sjuk som alla andra tre gånger vi vart där, håll tummarna nu!(y)

♥Björkliden





Nu så har jag packat klart och städat, dock inte så noga men det är i alla fall upplockat och fint i mitt rum. Åker till johan snart och på torsdag drar vi till b-liden för fjärde gången, kommer bli supermysigt, längtar tills man får sitta där i bastun och bara njuta!♥ Skriver nog inget mer förrän nästa vecka, vi hörs pusspuss♥

♥Tisdag


Känner mig som en zombie, jag tror att jag har sovit typ 1-3 timmar inatt.. Kommer dö på praktiken! aja, får se hur länge jag pallar vara där.. Blir nog ingen uppdatering i morgon, eftersom att jag ska på praktik då och sen till johan, men man kanske hittar en lucka där emellan.

bild: Google

♥Packar



Uppdateringen idag är ju inget att hurra för direkt.. Allt går segt, plugget, packningen, städningen. Skriver nog inget mer i veckan, eller jag lägger in ett hejdå inlägg i morgon innan vi drar iväg till fjällen! ska bli jävligt skönt om jag får säga det själv!



bild: www.livetsomjlw.blogg.se

♥Praktik



Har varit på praktiken idag, känner mig inte helt frisk och kry. kan också vara att jag har fel medicinering, man kan bli trött och konstig om man äter för lite medicin när man har struma. Som tur är ska jag till doktorn direkt efter påsklovet. Måste tvätta kläder och packa till björkliden också. Fan vad jobbigt ;s aja, nu ska jag kämpa vidare..

♥Shopping




Ett jättehärligt linne/tunika som jag bara älskar. kostar 180kr och kommer från monki!

♥Skor



Har köpt dessa snyggingar från monki! Kostar endast 500kr och är lätt värt det! köpte även lite andra godsaker som jag tänkte skriva om sen!:)

♥Shopping




Beställde lite saker från h&m förra veckan, dem här två godingarna är lite av det. En superfin bikini och en väska.

●Från h&m
-Bikini 129kr
-Väska 149kr

♥Kofta


Hittade just denna underbara kofta. Undra om någon underbar människa skulle vilja köpa den åt mig? hade varit riktigt fin i min garderob! Den kommer från sidandsally och kostar 599kr!


♥Praktik

Åt just min absoluta favorit mat, stuvade makaroner och korv/fläsk.
Idag började jag en fyra veckor lång praktikperiod, kan säga att dagen har varit allt utom lugn!
Ska nog fixa naglarna, jag är en expert på att börja klösa bort nagellacket när jag har lite att göra, ska försöka bryta den vanan!

♥Träning

Tjejkvällen igår var toppen och nu idag har jag varit och tränat, riktigt skönt var det!
Gick förbi kicks och köpte 3 nagellack från depend. Det var ett vanligt nagellack, ett topplack och ett baslack.
Alla minilack från depend kostar 25kr och finns att köpa på de flesta kosmetikaffärer.

Nagellack
-Nr 129 Nagellack
-Nr 79 Baslack
-Nr 80 Topplack



♥Tjejkväll

Hejsan, idag blir det en liten tjejkväll hemma hos mig. Det blir jag, Julia, Sara och Martina!
Har inte uppdaterat på ett tag, men idag har jag köpt ett par nya tygskor. Är verkligen less på mina uggs just nu, dom är så stora och varma.

Skor:
- Race marine 199kr stadium






♥Barnvakt

Idag har jag skickat in min vård och omsorgsuppgift känns skönt! just nu sitter jag och ser superhjältarna med min lillebror!

♥Inpuls



Nu har jag äntligen köpt mitt kort på inpuls så direkt efter skolan ska jag springa dit och träna förfullt!
Måste kila, skolan kallar :/ skriver mera sen

♥Neutrogena



När jag var på vårdcentralen idag så passade jag på att gå in på apoteket. Där hittade jag tester med dom här två produkterna som kommer ifrån neutrogena. Jag tycker att båda var ganska bra. Jag använde båda efter varandra, jag tror inte att man egentligen ska det men det blev så. Facial washen kan användas dagar då man inte haft smink och make-up removern används dagar man har smink. Det jag tyckte var bra med make-up removern var att den tog bort allt smink och man behövde ingen stor mängd.

●Neutrogena
-Oil free make-up remover  62kr på apoteket
-Oil free facial wash  62kr på apoteket

♥Öronproppar



Har provat ett par nya öronproppar som heter mack's Earpluggs. Förut hade jag ett par som hette max lite dock fick jag ont i öronen av dom. så ni med små örongångar ska inte använda dom eftersom att dom blir väldigt stora när dom sväller upp igen. det som är bra med dom här nya är att det är en liten silikonplopp som man rullar till en boll som bara ska ligga i hörselgångensöppning, närmre förklaring finns på förpackningen.

Såhär ser Maxlite ut, fast i sverige är dom gula.


Öronproppar:
- Mack's earplugs 47kr på apoteket.
- Max lite 31,50kr på apoteket

♥Blodprov



Kom just hem från vårdcentralen har varit där och tagit några olika blodprover och blodtryck. Även fast dom bara tog tre såna där "flaskor" så känner jag mig helt tömd på blod, så jag åkte hem för att vila istället för att dra tillbaka till skolan.

♥Örhängen


Har suttit och kollat på lite örhängen på nätet och jag fastnade för dehär två paren. Egentligen sökte jag efter ett par örhängen med små röda rosor, dock hittade jag inte det här. Jag får helt enkelt söka vidare, är det någon som vet vars man kan köpa sånna?

Båda dehär örhängena kommer ifrån http://saray.se/32-orhangen. Det finns mest småa örhängen med ploppar där ifall det är det man är ute efter.

tack för hjälpen

det skulle vara gulligt om alla som ser nåt på headern där det står "livetsomjlw" med stora bokstäver kan skriva en liten kommentar så att jag kan fixa det. tack :)