♥Godnatt

Ligger i sängen just nu och ska sova. I morgon ska jag på praktiken för att ta igen tid jag missat när jag jobbade i december. Tur att det finns helger så att man kan ta igen för annars hade jag inte kunnat jobba ju!

Igår kom johan hit och vi gick och handla chips & dipp. Sen såg vi på oz hela kvällen. Skickade hem han idag så att jag skulle kunna kliva upp imorgon bitti. Det är ju så lockande att ligga kvar i sängen när man har någon man tycker om så mycket i den. Nej nu tackar jag för mig och godnatt...

 


♥Tjenaretjenare!

Har sovit 11timmar inatt. Det var faktiskt helt underbart. Somnade kring 21 och vaknade i morse strax efter 8. Ska snart gå iväg till bussen och åka till skolan. Där ska jag ha årets första idrottslektion. Det kommer nog gå bra. bjuder på en bild från igår.


♥Åhhhh

Obduktionen var sååå grymt intressant. Ingenting var som man tänkt sen tidigare... Man fick en mycket bättre bild på hur kroppen ser ut på riktigt och hur alla organen ser ut. Var så himla nyttigt att gå på den där obduktionen! Alla som får chansen borde gå på en! Det var verkligen inte så farligt som alla tror. Eller ja det var väl inte trevligt men myyycket mildare än jag trott och lukten var nästan obefintligt... Det luktade mest kött... Nej nu ska jag sluta babbla och diska mera.


(bild från google)

♥Vad tror ni?

Tror ni att det är normalt att man vaknar helt utvilad när man vaknar klockan fem? Det tror inte jag. Men däremot så var det jag som vaknade helt utvilad klockan fem. Ska iväg på praktiken snart. Sitter och äter en minimal frukost medans jag skriver det här. Anledningen till att jag äter just en minimal frukost är för att vi ska få observera en obduktion. Kan meddela er senare hur obehagligt det är. För att inte tala om lukten. Får se hur det går för mig. Höll på att svimma under en njurbiopsi igår... Nej nu ska jag gå och göra mig klar för att sen gå till bussen. Efter praktiken taggar jag till lite gymträning, höres!


♥Finemang

Jag mår helt finemang! Kom just upp från ett bad. Låg och såg senaste pretty little liars avsnittet i badet. Gud så skönt det var. Hårinpackning, ansiktsmask + bodyscrub! Kommer nog sova sjuktgott inatt. Jag gör alltid det efter ett långt och skönt bad.

Idag var ju första skoldagen efter jullovet. Inte för att jag har haft speciellt mycket lov eftersom att jag har jobbat så skorna brunnit men det kändes ändå att man inte varit i skolan på typ en månad... Började en massa nya kurser. Eller jag började tre helt nya kurser. Alla verkade helt okej. Nu ska jag nog krypa ner i sängen med lite popcorn och se på the lying game. Älskar att alla serier som haft paus över julen börjar sändas igen!!

Jag vill gå och lyxa till det på mus igen!


♥Tack älskling!

Åhhh äntligen säger jag bara! Äntligen är den min. Har önskat mig den varje jul och födelsedag dom senaste tre åren. Men ingen i min närhet har tyckt att en väska varit värd så mycket pengar. Men äntligen så har jag fått den i julklapp, såklart av världens bästa kille! Åh jag älskar allt med den!



♥Shopping

Köpte dessa två ursnygga tröjor på carlings, älskar dom! Skitsnyggt att bara ha till ett par jeans...