♥Jag hade rätt!

Jag var sjukligt trött det var helt rätt! termometern visade febertemp! hade 38 men det känns faktiskt som att det blivit bättre nu för jag har lyckats ta mig upp från täcket...hehe Är dock fortfarande trött. Måste släpa mig till skolan för att göra terminens sista prov. Tänk att nu har jag gått 22terminer i skola och det är endast 2 kvar och sen är jag fri! shit vad skönt... Nej nu är det modern family som gäller och jag håller tummarna för att Johan kommer hit

♥Sjukligt trött

Av någon anledning så är jag alltid stört trött när jag kommer hem från skolan oavsett vilken tid det är. Kan komma hem från skolan klockan tolv och jag kan komma hem från skolan klockan fem men jag är fortfarande lika jävla trött, vad beror detta på? Ska iaf lägga mig i sängen en stund tänkte jag och då tänkte jag läsa på lite till historieprovet som jag har i morgon... Eller det är bara muntligt men det är fortfarande ett prov och jag måste göra det för att få g i historia!

Lånade även två böcker idag på biblo när jag lämnade igen en bok. Jag lånade tusen strålande solar och flyga drake och båda är skrivna av Khaled Hosseini. Så nu har jag lite sommarläsning! Lånade dom i pocketbok så det är chill! Känner mig sjuktgrymtarg på min idrottslärare för att hon är så förbannat äckligt orättjävlavis! Blir så arg att jag skulle kunna göra vad som helst för att få betyget jag förtjänar men inte finns det nåt att göra nu... BAJS!

Var på stan med mamma idag efter skolan och inhandlade lite fint, som ni får se sen, kanske i morgon, kanske i övermorgon men någon dag. Så stå ut!

Tur att jag har min fina pojkvän som håller mitt humör uppe, han är minst sagt underbar!♥


♥Ett litet bad

Tog mig just ett dunderskönt bad! Rakning av ben, hårinpackning och ansiktsmask stod på schemat och nu är jag tre snäpp fräschare! Sitter och lyssnar på What Hurts The Most - Rascal Flatts. Det är en grymt bra låt. Klicka på länken så kommer du till en spotifylänk. Har inte så mycket mer att säga än att jag nu ska plugga till provet i morgon och även till det provet jag ska ha på tisdag och efter dom proven är jag så gott som ledig... :)


♥Wieee

Shiiet vilken härlig och rolig helg jag har haft! Fredagen spenderades hos Martina och inhöll plugg och bastubad! Jag gjorde klart hela tre kurser i fredags, psykologin, omvårdnad och social omsorg! Måste säga att det var en grym lättnad när alla uppgifterna var inskickade och klara. Sista upgiften i omvårdnad blev 9 sidor lång! Efter det blev det övernattning hos Martina. Åkte hem på morgonen och firade min lillebror som fyllde fem igår! Jag fick världens finaste halsband av lillebroren som ni får se en annan gång :)
Lördag var jag med  Martina, Starry och sofia på pirates i 3D. Åh jack jisses så snygg han är och busig! Efter bion blev det middag på exotic, jag och Martina delade på en räkpizza! :)


♥I know I'm not perfect, but at the end of the day who is?


♥Min katt gillar att leka!

Min katt har hittat det roliga i att leka i lekställningar! Hon enjoys it ungefär lika mycket som kidsen!



♥Jobbkväll

Hejsanssvejsan! Idag har jag jobbat typ hela dagen, först på min praktikplats och sedan med alla ledarna inför sommaren med konfirmanderna! Känner att sommaren kommer bli helt underbar och det kommer bli superkul! Åh vad jag längtar och jag känner mig så lycklig att jag verkligen trivs med mitt jobb och har ett jobb som jag tycker är roligt! För det här är verkligen något jag tycker om och jag älskar verkligen att gå till jobbet! Nog om det!

Imorgon är min sista dag på praktiken, ska bli både skönt och tråkigt men mest skönt haha. Tänker inte gå in på några detaljer här utan ni som vet varför jag tycker det är ni som borde veta.
I morgon ska jag till Johan och vara med han för han åker bort över helgen så man får passa på och pussas innan han åker!<3 Nu ska jag sova natti på er!

Här är några bilder från helgen och från igår!


♥Tjena, nu är jag tillbax!

Hejsan nu är jag tillbaka efter en lång helg med massor av underbara konfirmander! Jag älskar verkligen mitt jobb och i morgon får jag träffa alla härligt ledare igen!
Igår gick jag och th milen på ungefär 1 timmer och 30minuter! Känner att jag är ganska dålig på att uppdatera här på bloggen men det får folk leva med nu när det är rätt mycket i skolan och så där. Men på tal om inget köpte jag dom mest underbara skorna i världen idag! Här är dom och nu är jag 699kr fattigare...


♥Iväg på jobbhelg!

Tjobre, ska snart dra iväg och övningsköra och sen ska jag dra till mitt hjärta för att spendera sista natten där innan jag där på konfaläger med konfisarna! vi ska vara i fagervik utanför piteå, så det är inte lika långt att åka som när jag skulle på läger i munkviken, dit är det sjukt långt! Bloggen kommer ligga så gott som nere dom här dagarna så kom tillbaka på söndag eller måndag så kanske jag har kastat in nåt inlägg!


Tycker att ni ska lyssna på låten God Bless The Broken Road - Geoff Moore & The Distance, för det kommer jag göra i helgen. Den är sjukt jävla bra!


Jag är världens lyckligaste med världens bästa pojkvän!♥


♥Tänkte bara meddela en sak!

Tänkte bara säga att lady GaGas nya singel the edge of glory nu äntligen finns på spotify!! Klicka här för att komma till den!


♥Matteb NP

Tjena idag har jag gjort matte B nationella och jag tror faktiskt att jag klarade det. Dock är mycket tack vare offe och viggo, eller till största del är det tack vare dom två! Hade absolut inte klarat det utan dom två! Så det tackar vi för!

Gjorde även om mitt abonnemang idag också så att jag får gratis surf på min tele! Kan vara bra det när man har en iphone! Det nya börjar gälla redan i morgon och det är ju bra eftersom att jag åker till piteå i helgen helt utan dator;o

Funderar på att ta mig en pn och sen plugga lite för just nu orkar jag då inte ens ta mig till sängen nästan!
Tog en gammal bild för mitt hår är då så smutsigt att det inte förtjänar att vara med på bild!


♥Underbar helg!

Hejsan. Har inte uppdaterat här på länge. Helgen har spenderats med den bästa!♥ Vi har nästan legat i soffan och myst hela helgen. Blackops och andra avenyn har varit på tvskärmen mest hela tiden förutom då vi sovit. Älskar såna här helger då man är själv och bara kan njuta av varandra! Behövs verkligen såna här helgen, speciellt nu när man har så mycket stress i skolan men inlämningar och prov.

Måndag har jag utvecklingsamtal och missar halva matten som kan vara väldigt viktig att gå på...
Tisdag har jag mattenationella, kommer inte klara det och få ig i matte b.
Onsdag praktik.
Torsdag - söndag konfaläger med konfisarna.

Snart kommer jag typ hamna i koma av all stress...




♥Tjobre!

Sitter och lyssnar på lady Gagas nya feta hit! Måste dra i morgon och köpa nåt billigt skal till mobilen för att hålla den hel och fin tills jag köper ett skydd från apples hemsida. Om en stund finns det färska och mumsiga chokladmuffins med dumle i. Mums! Sen blir det att plugga lite också, vill få bort uppgifterna i samhällsen!
Helg i morgon, gud så skönt och då blir det en myshelg med hjärtat mitt, bara han och jag i en hel helg!♥


♥The Edge Of Glory - Lady GaGa

Lady GaGa har återigen gjort det! Släppt en underbart bra ny singel som sätter sig på hjärnan och man vill inte släppa den! Hon har även släppt en ny singel som heter "hair" men jag får inte tag på den och den finns inte ens på youtube...

♥Iphone!

Nu har jag äntligen fått min iphone efter många om och  men! Känns bra även fast det är mycket som är väldigt ovant men vi ska nog bli vänner! Har fortfarande ont i magen från dagen så blir nog inte att dra på praktiken i morgon, var skitjobbigt att vara där med magont idag... För när man gör någonting så är det ju inte som att man bara kan gå därifrån och kämpa sig igenom krampen nej man får fortsätta med det man gör och dö av smärta...

just nu är jag så himla trött att jag ska gå och lägga mig snart... Ska bara ringa min kärlek först!


♥Plugg sorre farre

Idag har jag pluggat sjukt mycket! Har skickat in flera uppgifter och har nästan gjort klart flera men behöver bara lite hjälp med dom :) Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se lite PPL. Sista avsnittet nu, dock kommer det tillbaka igen i juni.


♥Veronica maggio

Skrev det här inlägget när blogg.se låg neremen jag publicerar det nu! Har ni hört Veronica Maggios nya album? Det är iaf grymt jävla bra!!! Ni måste gå in på spotify och lyssna på det!


♥Bild 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


♥Woho!

Fick nyss reda på att min iphone är i ånge, vilket betyder att den mest troligt kommer att komma i morgon! :) Gissa om det är någon som längtar, eller jag längtar inte lika mycket som jag gjorde först när vi beställde den. Det blev något fel då så det såg ut som att jag inte skulle få den förrän om jättelänge och då tappade jag som hoppet men nu vill jag inte längta för mycket, blir så besviken... Ska tömma min mobil andra mobil nu!

I morgon är det praktik och efter det ska jag och träffa dom andra konfirmandledarna för att planera inför lägret som är helgen om två veckor! Är så trött nu att jag inte orkar skriva mer och jag måste även plugga men vet fan inte vad...



♥Sitter i skolan just nu

Sitter just nu i skolan och har svenska. Vi gör ingenting. Våran lärare sitter ute och pratar med folk om betyg osv. Men det verkar aldrig bli jag. Less, vill veta vad jag fick på provet. Ska vara med anna sen, hon kommer nog. Har inte skrivit på aslänge men jag skriver mer senare när jag kommer hem.

♥Bild 28: En tokig bild


♥Bild 26: Någon/några du alltid har roligt med


♥Bild 25: En person som alltid gör dig glad


♥Bild 24: En bild som gör dig glad


♥Heeeelt underbart!

Just nu är allting helt underbart känns det som! Dock kommer det nog inte att vara så länge, det gör det aldrig:/ Imorgon kanske min iphone4 kommer, idag ska jag till min stora kärlek, i morgon får jag visa min samhällslärare hur dukki jag varit och det känns som att jag börjar förstå upplägget i psykologin nu(y)(a)
Uppdaterar inte så mycket men ni kommer ju få mina fina bildinlägg som jag ordnat i förväg! Ska nu äta min havregrynsgröt och sedan packa klart väskan för att efter det gå till bussen som tar mig till praktiken! Vi ses när vi ses och nästa gång vi ses kanske är via min iphone ;)



♥Bild 23: En bild från i sommras


♥Iväg på praktik!

Tjena ligger i sängen nu och åt just  frukost och såg ett avsnitt av andra avenyn. Ska åka till praktiken om typ en timme :) var tvungen att ringa och ändra så att jag börja 12 idag, hade aldrig orkat kliva upp klockan sex i morse :s pusshej<3


♥Nae godnatt

nu går jag och lägger mig, huvudvärk och störd trötthet... natti på er<3

♥Lyckligtjej.se

Tja skickade just in uppgift 2 av 3 av studiemodul 2 i ps. Ska försöka ha en riktig pluggkväll idag. Ringde just till praktiken och sa att jag kommer klockan 12 i morgon istället för klockan 08.00. För jag måste verkligen bli helt utvilad nu... Har även beställt en iphone 4 så nu är den påväg till mig! Anna kommer kanske även hit ikväll! Känner mig mer positiv nu än jag var tidigare idag! :)


♥Bild 22: En bild på en tid du saknar


♥Hejdå!

Tjena ska snart dra iväg till skolan och jag är så trött att jag skulle kunna somna sittande ;o Även fast jag gick och la mig klockan 22. Ska ringa till praktiken och fråga om jag får jobba kväll i morgon istället så att jag får sova ut! Gör det efter skolan och efter att jag tränat för det måste jag veeeerkligen göra! Nästa vecka börjar ett nytt pass som heter indoor walking och det ska jag börja gå på hade jag tänkt, iaf om det är nåt för mig :) synes puss<3


♥Godnatttii

Har bakat och lagat mat med Martina ikväll. Väldans trevligt måste jag säga! Brödet blev iaf sjukt gott och kommer vara väldigt trevligt till frukost i morgon! Ska gå och tvätta håret och ta bort sminket och efter det ska jag gå och sova faktiskt! Ni får njuta av en bild från tidigare idag under natten :) Taggar svenskaprov i morgon! puss på er<3


♥Brödbak och svenskaplugg

Tjena mittbena! Kom just hem från skolan och täntke snart kila iväg till ica för att köpa en korvring. Tänkte laga stuvade makaroner och korv till middag, hehe! Nu var det faktiskt sjukt länge sen jag gjorde det så det så! Köpte världens finaste nagellack idag också ska visa er sen! Martina kommer hit om ett tag och då ska vi baka bröd och sen även laga middag. Blir nog att plugga till svenskaprovet i morgon också! Ses puss<3


♥Samhällskunskap

Sitter just nu på samhällskunskap och svarar på frågor om riksdagen och regeringen. Har dock inte riktigt börjat än men nu ska jag göra det, cya!


♥Skoooola!

Ska snart till skolan, var sjukt länge sen ;o Sitter just nu och äter frukost eller jag åt just upp den! Hehe... Hinner inte uppdatere nåmer för jag måste faktiskt gå och fixa mig! Har på mig den där fettröjan för att jag håller på att frysa sönder! syns sen puss<3


♥Söndagsplugg!

Hejsan på er, haft en bra helg? :) Det har då jag haft. Spenderade fredagen i soffan hemma hos johan och mös med black ops och vänner och lite popcorn! Valborg var vi ensamma så vi lagade mat tillsammans, våfflor blev det :) Jag satt i köket och gräddade och Johan satt bredvid och spelade gitarr! Juste, vi var ju för tusan på dop också! Glömde nästan bort det! Det var ett fint dop och massor med gofika. Hehe. Just nu är det inte är "rödtråd" i mitt inlägg... Kvällen spenderades även denna med vänner och blackops! Blev just hemskjutsad av Johan. Saknar honom redan, i'm in lööööv!<3 Nu ska jag ut och övningsköra så försök att hålla er inne! Puss!


♥Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig

Mammsen har vi där!