♥Shopping

Shoppade även lite annat. Bland annat öronproppar, mascara, tröja på hm och badskum.

Foaming bath coconut - The Body Shop
Bid Bold Mascara - Parelle


♥Make Up Store-Shopping

Har varit och inhandlat lite på make up store. Inte nå mycket men lite.

Microshadow - velvet
Sponge - White refill
(Bilderna är tagna med mina nya Canon, grymt bra bilder blir det iaf!)

♥Shopping

Nya skor har jag investerat i. Är grymt nöjd och tycker att dom är svinsnygga och dom klackar inte när man går utan är tysta! 399kr på skopunkten.


♥Shopping

Har köpt en ny bebis! En Canon powershot s95! Har inte testar den än för den håller på att ladda men när den har laddat klart ska jag testa den! Beställde den från net on net för 3349kr. Återkommer och berätta mer om den!

♥Upp med tuppen

Godmorgon på er. Vaknade alldeles nyss. Ska packa väskan och äta frukost nu. Hörs senare:)

 


♥Unnat mig lite lyx.

Hejsan hejsan. Idag har jag varit i staden och unnat mig själv lite vardagslyx. Har bland annat varit och fixat naglarna och gått en runda på stan. Fick med mig ett par skor och en bh hem och även lite småsaker. Efter det drog jag iväg till praktiken. Trivs jättebra där så timmarna bara flyger iväg. Tror att jag har tittat på klockan tre gånger idag. Men tur är väl det. Nu ska jag sova för i morgon klockan fem ringer klockan och då är det praktik igen! Godnatt på er. Det går visst inte att ladda upp någon bild så ni får klara er utan helt enkelt.

♥Internet har pajjat

Hemma har internet pajjat så blogg.ses app kom i perfekt tid om den bara kunde funka. I morgon ska jag unna mig själv lite lyx!

Saknar min fina älskling jättemycket!:/<3

 


♥Cya!

Om jag inte hade fåt dricka kaffe just nu hade jag mest troligt aldrig i hela världshistorien orkat med dagen. Upp klockan fem. Buss klockan sex. Praktik sju. Sluta 13.30. 14.30 leka med väldigt aktiva barn i bergnäskyrkan. 17.00 mest troligt gymma. Sen hem och bre ut mig i sängen. Igår var vi hos Martina och planerade lite mer om vårat projektarbete! Känns grymt bra att det känns så roligt och det blir ju inte sämre när det är med världens bästa brudar! Nu ska jag packa gymväskan...

Drömde feta mardrömmen inatt om att Johan blev till fångatagen av voldemort och jag var tvungen att gå med i dödsätarna för att få honom tillbaka. Allt detta utspelade sig på björkskatans vårdcentral, det är en ganska viktig detalj om hur konstigt det var...


♥Dubbelidrott

Ska snart ge mig iväg till skolan. Det är ju toppen förutom att det är massa ångestladdade lektioner. Samhälls är det för att vi inte riktigt har börjat med nåt på riktigt känns det som och det ger mig ångest. Svenskan är det för att jag och Starry har valt ungefär världens längsta film som vi ska titta på och sen göra en filmanalys och den tredje är idrott och det är inte ångest, det känns mest jobbigt att fara upp på ormberget endast för att promenera. Det känns väldigt onödigt! Men nu är livet så och det är bara att härda ut dagen för i morgon kommer det en ny!


♥Säger godnatt

Har gjort bort lite plugg, druckit te och ätit chokladbollar som belöning! Tänkte nu bädda ner mig i sängen och se nåt avsnitt av parlamentet. I morgon ska vi upp på ormberget och promenera av någon anledning. När läraren sa att vi skulle upp på ormberget och promenera trodde jag att hon menade att vi skulle göra nå skojigt! Men icket. Nej godnatt på er nära och kära. Nu ska jag ta de lugnt! Om jag har tur får jag sova med min kärlek inatt!


♥Nike Lunarglide 3

Mina förra träningskort råkade ut för en olycka. Ett av mina syskon rättare sagt lånade dom utan tillåtelse så min far fick köpa mig ett par nya så jag valde dessa. Ville egentligen ha dom som är gråa och har detaljerna i turkos bara men dom fanns inte i min storlek där jag beställde ifrån. Dom är sjukt sköna! HÄR kan ni köpa dom för endast 971kr!

♥Goodiebag


Cyber Shadow - Metallic Plum
Dual foundation - Helsinki
Nailpolish - Svea
Haircare System - Messy

 



♥Trevlig kväll

Vi började kvällen med att stå ute i kylan och vänta i säkert 20min. Det var lite drygt. Sen fick vi komma in och gå runt och "mingla" i kanske 30-40min? Shoppade en dual foundation under minglet och drack lite vin som det bjöds på! Det var trevlans. Sen började showen och här är några av bilderna jag lyckades ta som är helt okeja.
Tog med min iphone så man kan ju inte ha för höga krav! ;) Hemma hos mig sen blev det chokladbollar och sex and the city 2 med Martina! Kan visa er sen det som var i goodiebagen och den jag köpte. Det var dock inte mycket at hänga i julgranen!

Just nu drömmer jag mig bort om att min prins ska komma in genom dörren och överraska mig! Dock så kommer det nog inte hända eftersom han inte har bil och måste därför cykla i den här kylan... Men drömma kan man väl alltid? Ganska oplanerat att vi båda sitter hemma alldeles själva i varsin lya!



♥Showgirl!

Ska snart gå till bussen mot stan för att gå på make up stores visning som heter showgirl! Drar dit med martina. Efteråt drar vi till mig och hänger! Såhär snygg är jag, carlings från topp till tå!


♥Så här less

Åh nu har vi haft våra första praktikdagar i sunderbyn och jag trivs faktiskt och kommer nog fortsätta där! Min handledare är supergullig och alla andra som jobbar där är också väldigt duktiga! Alla som jobbar där är väldigt positiva till att ha en elev så man känner sig väldigt välkommen. Alla berättar vad dom gör hela tiden och inte bara min egna handledare. Så det här kommer nog bli superbra! Var inte lika positiv första dagen men då var jag på en annan avdelning och inte med min handledare så det var väl därför då.

Sitter just nu och väntar på att min älskling ska komma och hämta mig fast det kommer nog inte hända förrän vid 21. För då slutar han att jobba. Han har fått ett tillfälligt jobb i fem veckor men det är ju bättre än ingenting! Är så glad för hans skull! Men nu vill jag bara att klockan ska bli 21 så att han får hämta mig och sen åker vi till honom och myser hela kvällen!

Hehe på lördag ska jag och Martina dra på Make Up Stores visning som heter showgirl! Längtar supermycket!!!

Såhär less är jag på att vänta på allting kul just nu! (snyggt hår förresten)
7
Nöjd nu th?

♥Önskelista

Som säkert många av er vet så börjar det närma sig den 10e oktober och detta är då även min födelsedag och för att underlätta alla dessa otroligt många paket ni alla ska köpa så tänkte jag skriva en liten önskelista!

-2 biljetter till Melissa Horn eller Magnus betnér. (Till mig och en vän, nej jag är inte schizofren)
-Parfym, pure från donna karen. Kärlek i vätska!
-Presentkort på tråkiga ställen. Hemtex, pentik, osv.
-Presentkort på roliga ställen Carlings!!♥, diva, sportaffärer, twilfit, makeupstore, kanske hos någon frisör (mitt hår skulle behöva en omgång med någons sax), elektronikaffärer, någon skoaffär (typ nilson, ecco shop och company nere i smedjan osv.) Helst inte h&m, lindex och kappahl för jag handlar inte där så mycket.
-Skriver hit väskan med nitar under från modekungen.se som jag nu för tredje året i rad önskar mig men aldrig fått. Man kan ju alltid hålla tummarna.

Okej det får räcka sådär till att börja med, kanske fyller på lite när jag kommer på något. Lycka till!

Edit:
-Presentkort xtreme beauty!
-Locktång som ger fina korkskruvar
-Pengar!!!



~Jag har världens bästa pojkvän, tralalala. 3 år och 9 månader idag!♥~


♥Fika

Tjenatjena som en  turk skulle ha sagt. Har umgåtts med th idag. Det har varit väldigt trevligt skulle jag vilja säga då det var ett tag sen vi var med varann. Innan jag var i turkiet var det. Var och fikade på waynes och traskade runt på stan. Hittade mig en snygg röd tröja på Carlings. Förvånad? Älskar deras kläder... Är så jävla trött och funderar på att bädda ner mig i sängen och se det nya SOA avsnittet. Men först ska jag plocka upp i rummet, ser förjäkligt ut. Bjussar på en finemang bild från när vi fikade. pusspuss:*


♥Skolan kallar



♥Ingen skola.

Fick ett sms av en Nicklas i morgon som sa att vi inte behövde komma på Majs lektion idag för att vi fick jobba hemma idag. Skönt att vara ledig. Har hunnit med att vara på storheden och köpt tvål och skydd till min iphone. Har även hunnit baka vaniljbullar. Dom blev svingoda!! Johan skulle komma hit ikväll om han fick ta bilen, hoppas! Ska ta och göra klart kapitel 1 i människan socialt och kulturellt nu. Sen blir det att skicka in den och börja på sjukvården. Har prov om två veckor om hjärtat och skelettet. Har även bokat tid för att göra naglar på torsdag klockan två, det blir great! Puss:*


♥Härligt!

Vaknade vid klockan 10 idag av mig själv. Shit och jag har inte vaknat på heela natten vilket är fruktansvärt ovanligt. Men skönt var det och jag känner mig utvilad. woho! Sitter och lyssnar på t.A.T.u och dricker morgonkaffe. Ska slänga lite smink i ansiktet och sedan bege mig mot Martina för att sedan hoppa på nian och dra till storheden. Cya senare!


♥Nattinatti

Ska snart krypa till kojs. Kvällen har varit riktigt mys. Kladdkaka, tp, tjejsnack och framförallt brudarna. Kan det bli bättre!? Tror fanken inte det! Längtar till helgen när vi ska mysa i martys stuga ett helt gäng med människor blir vi ju! Nej nu ska jag krypa i mina duntofflor och morgonrocken och sen sova. pusspuss:*



♥Tjejmys

Ska springa till ica nu och köpa cola och grädde. Snart kommer brudarna och då blir det kladdkaka och idolmys!
(Knölen i håret beror på att jag har haft håret uppsatt. Shit vad mitt hår ser rött ut!;o)

♥Ni får ursäkta mig.

ni får faktiskt ta och ursäkta mig för den hemskt dåliga uppdateringen alls, eller kan man ens kalla den dålig när den har varit obefintlig? Ja du jag vet inte. Har i alla fall spenderat helgen med Johan. Är dock hemma nu igen och ska snart till bussen. Ska bara slänga lite smink i ansiktet på mig. Nej nu ska jag svepa mitt kaffe (vad hände med det?) och sminka mig, har även dragit på mig en förbannad jävla förkylning, den som har smittat mig... -.- ja iaf herrå!:*