♥Hiss



chuck bass (y)

♥Photoshop



Nu har jag fått hjälp med min bild, tack älskling!<3

♥Nationella prov



Ska strax kila iväg till dagis för att hämta min lillebror, hoppas att han är lugn och trött och redo för att se på film för jag har ingen energi till annat eftersom jag taggar för löpbandet senare idag! Vi hade nationella prov i engelska A idag det var writing-delen, gick väl sisådär. Engelska är inte mitt bästa ämne, men G klarade jag väl? hoppas jag iaf!;o Det var nog den här delen jag fruktade mest av alla prov som vi ska göra! Jag suger verkligen på att skriva engelska, grammatik is not my thing liksom. Ni ser den här fina kossan här uppe, han är helt random från google. Men titta och njut så ses vi senare, cya!

♥Höjden av lycka



Höjden av lycka måste vara att man tror att man ska få jobba med världens skitjobb när man helt plötsligt får reda på att man ska få jobba med världens underbaraste jobb!? Just nu känns allt underbart och den här sommaren säger jag bara! sommarkyrkan, lars winnerbäck, stockholm, min underbara pojkvän!? kan det bli bättre!?

♥ Jag älskar dig




Johan Hedberg - utan dig skulle jag inte klara mig, du är min livskraft! Du har ett hjärta av guld, och finns alltid där för mig när jag behöver dig! tack vare dig har jag klarat mig genom mycket, när jag har varit ledsen har jag fått gråta ut i din arm och du har bara hållt om mig och inte sagt ett ord! och det betyder guld för mig, jag älskar dig av hela mitt hjärta, och även fast jag gång på gång försöker förklara hur mycket jag faktiskt älskar dig så kommer du nog aldrig att förstå, det var när jag blev kär i dig som jag visste vad folk pratade om när dom pratade om sann kärlek, då visste jag direkt att det var det du och jag delade! Nu har det gått nästan 2,5år och vi har gått igenom ännu mer, både jobbiga saker och lyckliga saker. Det enda jag inte tvivlar på här i världen, det är min kärlek till dig, jag älskar dig oavsett vad!

♥Photoshop



Satt och gjorde den här bilden i photoshop, man kan ju direkt se att jag inte är något direkt proffs men jag tränar och lär mig mer och mer. Alla har vi varit nybörjare någongång. Ville få bort dammet från spegeln men det såg bara åt helvet ut så jag skippade det och lampan i spegeln hade också varit nice att få bort, hjälp?

♥Utvecklingssamtal

Idag har jag gjort både det ena och det andra. Började dagen med nationella prov i engelska, gick suveränt eller strålande som min lärare uttryckte sig! Sen har jag haft utvecklingssamtal och det gick superbra eller galant, jättebra och exemplariskt som min lärare uttryckte sig. På idrotten hade vi massage vilket var underbart, så vi kan väl sammanfatta dagen som underbar?


♥Skolfix


Äntligen, gud vad jag har längtat till att få fixa mig och sen dra till skolan!! Helt sjukt! Har typ inte fått fixa mig på fem veckor, eftersom att det inte är någon ide med det på praktiken när man ändå måste ha dem där fula vinröda rockarna -.- Men nu jävlar får jag fixa!;D hahaha, men nu ska jag fortsätta platta mitt hår och hoppas på att det är bra väder ute så att jag inte fryser i min nya jacka!;D

♥Vardagslyx



Har under eftermiddagen/kvällen både hunnit fixa naglarna och även ha en ansikstmask. Använde en mask från nivea som jag har köpt på h&m, men jag tror att den finns att köpa på vilken skönhetsbutik som helst. Annars om inte just denna finns så finns det alltid andra sorter. Jag kände skillnad direk, huden kändes liksom renare och slätare. Man märkte verkligen skillnad! Jag tror den kostar runt 20-30kr och i det priset är det inte bara en mask utan två! Man klipper isär förpackningen och använder den ena och den andra kan man spara till ett annat tillfälle mycket smart!


♥Helgen

Om jag ska sammanfatta min helg med ett ord kan jag säga underbar. För det första för att den spenderedes m. älskling och massa annat trevligt folk. För det andra för att lägenheten var utrymd och våran för helgen. Och för det tredje för att jag fick stuvade makaroner och köttbullar!

På fredagen fick jag äntligen basta, har inte gjort det på flera veckor pga min tatuering. Men nu jävlar ska det börja bastas igen! Sen drog vi till filip och drack ett par öl, drog vidare till jennie för ytterligare lite fest. Skönt att hon bor på samma gård så är det inte så långt att gå hem + att man kan hämta plackers och andra braiga saker (y)

Lördag mådde jag pyton de första timmarna, men kvicknade till efter att johan fick i mig lite fil, vi låg även i badkaret och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar och medans vi låg där i badet insåg jag att nu hade illamåendet gått över till "hungerillamående" så vi gick upp och lagade stuvade makaroner och köttbullar, min favvis!;D Sen såg vi klart the war at home, kommer sakan mike och hillary!:( Somnade kring två..

Söndag har också varit bra förutom att älsklingen åkte hem :/ Vi har sett torkel i knipa och duschat och nu ska jag snart sätta på en ansiktsmask och börja städa klart mitt rum, måste bara skura!

♥Godmorgon

hejsan hejsan, vaknade för kanske 40min sen. Har sovit sjuktbra idag, förutom att jag drömt lite obehagliga drömmar, inte så att dem var läskiga bara tråkiga typ, aja. Måste fixa mina naglar, eller jag funderar på att klippa av dem och låta dem växa ut igen.. det skulle behövas.. Funderar på att äta någonting men johan ligger fortf och sover :/ Ska väcka honom lite och berätta att nu äter jag! pusspuss<3 skriver kanske något mer intressant i morgon eller senare!

♥Naglar

Sitter hos johan i morgonrock medans han städar...hela huset!;O helt otroligt duktig han är, nu vet vi ju vem som städar när vi flyttar hemifrån! Var på stan igår med therese, vi satt nere på BO:s och fikade, juice med morotskaka, supergott! Ikväll blir det att åka till mig för en helg själva utan föräldrar och syskon, det gilllas! Ska iaf måla mina naglar nu, svarta ska dom bli!:) pusspuss

♥Jacka

Var på stan idag och köpte en jacka från miss sixty, den kostade 1300kr vilket jag tyckte var lite dyrt så jag har bestämt mig för att lämna tillbaka den och köpa en annan! Det blir nog bra!:) Den var jättefin annars :/

♥Esv

Mitt hår ser ut som en kråka dock är det rent vilket är ett stort + och just nu är jag så jävla sugen på att bara lägga mig ner och sova igen för jag somnade typ halv tre - tre någongång, helt förskräckligt med tanke på att jag gick och la mig otroligt mycket tidigare än så. Att jag inte fick sova med mitt hjärta kan nog vara en del av förklaringen om någon undrar. Det som håller mig från att gå och sova igen är att jag ska få åka tillbaka till min älskade skola, eller lärkan, i vanliga fall är kungsfågeln min älskade skola men nu är det lärkan! Jag vill inte ha praktik längre, just nu är jag så spyless att jag längtar tillbaka till skolan, jag vill äta lunch med ALLA i min klass, jag saknar det stökiga på lektionerna och jag saknar till och med gymnasiebussen tro det eller ej! Så nu ska jag få åka med min älskade buss och dra och sy lite på lärkan, det ska bli awesome! pusshej<3


♥Stockholm

Blir att dra till huvudstaden i sommar med therese, kommer bli en underbar resa! Vi drar någon gång i juni, iaf efter den 20e. Der beror på när man får sommarjobb och lite sånt där! Måste dock spara massor med pengar, blir väl att spara lite från dehär studiebidraget, nästa och såklart det i juni! ♥

♥Veckans Gåta



Svaret på veckans gåta är: Han tryckte på escape!

♥Träna



Ska snart ta min skrutt-moppe och dra till praktiken, jobbar till halv åtta- åtta! fyfan, sen blir det att träna! Ska köra jävligt hårt så att jag känner det i morgon! Är med i kuriren idag också, gud vilken ful bild dom valde.., vem fan är det som väljer bilder egentligen!? Varje gång man ser sig själv i tidningen ser man ju inte klok ut, aja. Nu ska jag dra, pusspuss :*

♥Visste ni att...?



Visste ni att idag när jag var påväg hem till therese blev jag stannad i en poliskontroll och fick blåsa i en alkomätare och även vissa mopedkortet + legg. Det är andra sommaren jag kör moped och har redan blivit stoppad och det finns folk som har haft körkort i tioår utan att behöva blåsa. Det här kan inte vara bra...
Dock så är det riktigt bra att dom stannar folk och låter dom blåsa. Man ska få in varenda egoistiska människa som kör onykter och riskerar både sitt och andras liv!

♥Shopping




Har äntligen fått hemma dessa snyggingar. Båda är från h&m.
Den supernsnygga strandväskan kostar 29.50kr. Den andra snygga konjaksbruna sommarväskan kostar 149kr.
Är sjukt nöjd med båda två och jag har hittills bara hunnit använda den bruna!

♥Veckans Gåta




På vilket sätt rymde datahackern sig ut från fängelset?

♥Natti



En mindre seriös bild på mig från i lördags när jag packade ihop lite kläder för att åka och sova hos mitt hjärta!
Nu ska jag gå och sova och i morgon väntar en dag med bla ett läkarbesök. Skriver mer i morgon.

♥Tatuering



Såhär blev den, det är dock en väääldigt dålig bild. Men just nu är det den enda, men jag ska ta en bättre så småningom. Jag är väldigt nöjd och den blev som jag ville ha den, ett xtra + är att det var min johan som ritade hjärtat som gjorde den hela väldigt betydelse full. Det är inte så att jag kommer hata den ifall vi gör slut för ifall det skulle hända vilket jag inte tror så kommer han fortfarande ha en stor plats i mitt hjärta och han kommer alltid betyda mycket för mig. För han har gjort så himla mycket i mitt liv och det tackar jag för!

Har även fått hem kläderna vi beställde hem för väääldigt länge sen, jag slänger upp bilder på dem sen!

♥Shopping





Köpte det här superfina halsbandet för någon vecka sen. Halsbandet köpte jag på lindex för 99kr.

♥Fika



Ska snart dra iväg och fika med julia. Måste dock hoppa i duschen först ;) nu ska jag ta tag i det!

♥Städa



Sådär ser jag nog ut just nu eller jag håller på och stödar och röjer. Försöker få bort saker från mitt rum, och det går ganska bra tycker jag. Längtar tills jag har fått min nya säng och vi har tapetserat om, jag har fått upp saker på väggarna och tills jag kan säga att nu är mitt rum klart och jag trivs här.

♥Veckans Gåta



Svaret är så klart, hertsöbussen!

♥Färga Ögonfransarna



Jag och th har provat att färga ögonfransarna med depends Frans och Ögonfransfärg. Vi sitter just nu och väntar på att det ska värka klart, jag har 10min kvar! Jag hoppas verkligen att det blir bra! Om ni ska prova så avråder jag er från att sätta färgen i ögonen, för det svider som tusan!




♥Äckliga Saker



Jag och th är sjuktstörda. Vi sitter och googlar på de äckligaste saker vi kan komma på och några av de är mögel, var, vattkoppor, moderkaka, extremfetma, psoriasis, tandlossning, liggsår, BLODIGLAR!!!


♥Veckans Gåta



Från och med idag har jag en ny kategori i bloggen. Vilket är "veckans gåta", så varje vecka kommer jag ställa en gåta som ni läsare får svara på. Svaret kommer ni få senare på dagen.

Vad är det som är rött utan på och svart och talar 100 olika språk?

♥Färga Håret



Vill ha tillbaka den här hårfärgen, har dock glömt vilken färg jag färgade då. Jag tror det var mörkbrunt, men när jag tittat på bilder så har jag mycket mörkare på bilder då jag vet att jag färgat mörkbrunt! Får bestämma mig när jag är på ica och ska köpa färgen, ska alldeles strax gå dit, blir att färga håret i morgon eller ikväll :)

♥Gossip Girl



Vaknade nu!? dock är det inte så konstigt eftersom att jag har klivit upp den har tiden varje dag i ungefär en vecka nu :) ska fördriva tiden med lite gossip girl och sen blir det nog lite frukost.

♥Tatuering



Har länge tänkt på det och nu har jag bestämt mig och bokat tid för tatuering. Ska göra ungefär som denhär, kommer nog bli väldigt bra dock är jag lite nervös men det hör till! Har hört att när man gjort en vill man bara göra fler, hoppas att det inte stämmer!

♥Hemma



Kom just hem från en 5 ½ timmar lång tågresa. Har varit sjukt skönt i björkliden. Tre dagar skidor, två spenderades i björkliden och en i riksgränsen. En av dagarna for jag upp till låktatjåkko med skoter, sveriges högst belägna bar! Mötte johan och rolf som hade åkt långdskidor dit, det är alltså en mil uppförsbacke dit!
Uppdaterar mer sen, puss.