♥Bakkväll m. brudarna

Om ett tag drar jag iväg till jullan för att baka med brudarna. Sen ikväll stannar jag kvar där och spenderar natten, mys! Vi ska nog bara chokladmuffins med dumle i. Vi är ju lediga i morgon så då kan man passa på att göra något mysigt när man kan :)

I morgon blir dt även träning. först spinning och sen core. Nu ska jag packa klart mina saker och sen gå och titta på barnprogram med tim. Jag lever!

♥Gomörra

Vaknade för en kvart sen och har just käkat frukost. Ska dra till skolan om si så där 50min. Skoldagen består av tre lektioner och 3,5timme hål! Skoj... Men det är bara att hålla ut för vi är ju faktiskt lediga i morgon! Trött är jag, ohja! Nu ska jag fortsätta fixa mig, får se om jag orkar sminka mig. Pusspuss:*

♥Söndagsmys!

Igår var det lördagsmys och idag blev det söndagsmys... Jag och johan har hunnit se hela första säsongen av solsidan. Sjukt bra men jag får panikångest av ove. Vill bara slita av mig håret för att han är så sjukt jobbig. Nu har jag fått sålt 4 av 5 plagg på tradera. Hela 154kr fick jag, bra jobbat där! Men det fanns ju en anledning till att jag la ut dom på tradera också. Idag ska jag maila vinnarna och i veckan skickar jag iväg kläderna.

Nu ska jag fortsätta chilla. Ta på mig en tjocktröja för snart fryser jag ihjäl...

♥Pppppartey

ikväll blir det party! Det var väldigt länge sen jag festade sist. Kommer typ inte ens ihåg sist ;o Blir att sova hos th också! Men haha jag kanske skriver nåt inlägg ikväll vi får väl se, pusspuss:*

♥Party?

Kom just hem från stan med en ny tröja och ett par nya byxor. Ikväll blir det kanske party. Hos simon då. Gah känner mig inte tagg att ta nattbussen, men men... Visar mitt rum och min shopping sen!

♥Godmorgon

Skola idag känns som att det var länge sen jag i skolan eller okej har inte varit där sen i måndags. Men det är bara skönt. Dock saknar jag att vara i skolan alla dagar i veckan. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg med bussen. Efter skolan blir det shopping med jullan och sen träning på inpuls. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och inte göra något speciellt och på lördag kommer Johan! :) Hinner tyvärr inte skriva nåmer nu.


♥Gnatti

Nu ska jag snart gå och sova. Har borstat tänderna och nattkissat, haha. Hoppas min kisse sover med mig hela natten idag också, just nu ligger hon på min datastol och vilar eller sover eller nåt. Nej nu ska jag avsluta, hörs i morgon. På lördag är det mys för hela slanten med älskling. För då utryms lägenheten. Eller inte vi då men alla andra drar och vi får allting för oss själva! :)


♥Film: Buried

Tyckte att den här filmen var riktigt bra. Trots att hela filmen utspelade sig i en låda med endast en skådespelare så var den riktigt spännande. Man kan tänka att den är bara tråkig och dålig. Men den här filmen var bättre än väntat. Här är en text om filmen som jag tycker att alla ska läsa även fast den är lite lång!

Ryan Reynolds vaknar upp i totalt mörker i tunn luft omgiven av endast sina egna andetag och ljudet från hans skrapande mot träplankorna ovanför.  När ljuset från lågan på hans Zippo-tändare lyser upp rummet inser han att han ligger i  en gammal träkista, inte mycket större än en likkista med enda sällskapet hans tändare, några lysstavar, en fickplunta, en penna och en mobiltelefon med halvfullt batteri. Var är han? Vet någon var han är? Går det att ta sig ut? Det enda han vet helt säkert är att luften i kistan försvinner med varje andetag han tar.

Reynolds spelar Paul Conroy, en amerikansk "contractor" som körde lastbil med köksutrustning åt ett stort internationellt företag i Irak när hans konvoj blev attackerad av irakiska rebeller. Paul slogs medvetslös och blev levande begravd utan sitt viktiga nödnummer. Allt detta får vi veta genom Pauls första resultatlösa men underhållande 911-samtal, en hård känga till hela den amerikanska byråkrati-apparaten. Snart får han ett samtal från sin gisslantagare som vägrar köpa hans oskyldiga historia och förklarar att har två timmar på sig att fixa fram 5 miljoner dollar om han inte vill bli lämnad kvar i jorden för gott.

 


♥Tjatja

Vad händer nu då? Själv sitter jag här efter att ha rensat ut förrådet. Jag och lillsyrran har gått två feta vändor till soprummt med massa skräp + en tv. Så om någon vill ha en liten tv finns det en i soprummet på herstön! Nu sitter jag bara här och chillar. I morgon går mina tradera-auktioner ut... Inte var det mycket jag fick. Menmen... Mamma skickade just sofie på affären så jag passade på att skicka med mina önskningar, melon och ramlösa! Så det kirrar hon nog eller så hittar hon eller tar fel :)

Har hittat lite på en extern hårddisk eftersom jag har haft så otur med mina datorer. Så nu har jag hittat en hårddisk som rymmer 1tb alltså 1000gb för 699kr och idag höll jag på att köpa en på elgiganten som rymde 500gb för 599kr. Shit vad jag är glad att jag inte gjorde det!


♥Godmorgon

Nu har vi äntligen fått igång vårat trådlösa internet så att man slipper sitta på golvet i hallen, hehe. Ska ta och bädda sängen också så att det är lika snyggt idag som det var igår. Nu ska jag verkligen försöka hålla fint i mitt rum. Annars brukar det bli det är fint några dagar och sen är det som vanligt igen. Men nu ska jag chockera världen! Inatt har iaf min katt sovit med mig hela natten annars brukar hon vilja gå ut efter si så där en kvart...

Hittade henne såhär igår. Då hade han krypit dit under själv och gått och lagt sig :) sötis!


♥Fixa rummet nu

Nu har jag fixat mitt rum, alltså städat och gjort i ordning. Dammsugit, dammtorkat och plockat en hel del. Nu håller vi på och fixar med vårat nya akvarie. Hade tänkt gå till ica efter att jag städat men när jag var klar hade klockan just hunnit slå nio, så jag hann inte :/ Ska iaf snart gå och lägga mig i sängen och se på mera house. Det är jäkligt bra. Vi har ännu inte fått igång det trådlösa nätverket så man måste fortfarande sitta på golvet i hallen när man ska sitta vid datorn. Mamma ska ringa i morgon och fråga vad vi ska göra för att lösa problemet. Allt fungerar enda tills det kommer till då man ska ansluta till det trådlösa, då ska man skriva in nätverkskoden och då säger den att den är fekaktig men det är den inte....Det här blir sista inlägget idag. Vi hörs i morgon. puss:*


♥Sitter nu här

Sitter hemma nu. Har fått låna johans laptop, snällis, tack♥ Väldigt uppskattat faktiskt. Får typ ångest av att tänka på att vara datalös. Det går bara inte. Aja när vi var på ikea köpte jag lite nya saker till mitt rum så jag tänkte städa och göra fint där nu. Så nu ska jag gå och göra fint. Ni kanske får se bilder sen. Tror att jag ska gå in mina nya skor också när jag ändå håller på. Aja pusspuss :*



♥Jäklar också...

Nu är båda mina datorer trasiga, fan! Inte bra därför har jag inte kunnat uppdatera. Har iaf köpt ett par skor nu. Samma modell som dom i förra inlägget men gråa. Jag älskar dom! Har iaf laddat ner house och ska börja se det nu. sitter och skriver på johans tangentbord och jag tycker att det är asjobbigt! Är så van med tangentbord på laptop så med vanligt blir det helt fel. Var på ikea igår också. Mamma väckte mig åtta på morgonen på men lediga dag och frågade om jag ville hänga med och det är klart jag ville. Jag lever iaf pusspuss:*


♥Så jävla trött

Just nu är jag så jävla trött. Våran "hubb" till internet är trasigt. Eller den där som sänder ut det trådlösa grejset iaf. Den är trasig så nu måste man sitta på golvet med en askort sladd för att kunna sitta vid datorn. Suck! och man kan bara sitta en i taget... Suck. Lär ju bli slaggis om internet här hemma idag. Ikväll eller senare i eftermiddag ska jag på powerafrodance med sara!

Just nu vad som står högst upp är ett par skor! Dessa skor. 499kr. Ja ge dom till mig! Eller jag har ju råd men jag måste verkligen spara mina pengar!:'( buhu. dom hade varit perfa till saras 18 års fest och alla andra fester!


♥Jobb

Nu ska jag snart dra iväg och jobba med mina konfirmander. Eller först ska jag fixa mig och vi drar om typ 45min. Kul att det inte går några bussar till varken kyrkbyn eller till gammelstan såhår tidigt på en söndag. Illa! Nu ska jag fixa mig och sen åka iaf! Efter jobbet drar jag iväg till johan. Kanske blir att dra till hans kusin, han fyller år idag! Får se när jag uppdaterar nästa gång, men pusspuss:*


♥He går it bra

Just nu går det inte särskilt bra för luleå mot skellefteå. Skellefteå leder reden med två - noll. Känns som en förlust. Det som gick så bra för luleå i början av säsongen och vi låg etta på tabellen. Men som alltid så är dom bra i början och sen blir dom bara sämre och sämre. Deras självförtroende drar iväg utav bara den. Eller dom är ju inte jättedåliga men dom ligger ju trea på tabellen och skellefteå ligger tvåa med 69p och luleå 68p. Aja nu ska jag äta andra halvan av min melon och bädda ner mig i sängen.


♥Har någonting varit jobbigare?

Tror att jag just gjort det jobbigaste i hela mitt liv! Var på functional move och det var så jäävla jobbigt att det inte går att förklara med ord. Det är en blandning mellan balans och styrka! Nu är jag helt slut och kommer garanterat ha en hel del träningsvärk i morgon! När jag ska jobba och allt! Shit vad jobbigt det kommer bli. Ska snart ta och dusha håret för det hann jag inte göra på gymmet. Vi hörs senare puss:*

Ni får en till bild på en söt lillebror!



♥House?

Har tänkt börja se en ny serie och eftersom jag har sett endel serier är det inte så många bra serier kvar. Eller har dock inte sett vänner än men Johan sa att han ville att vi skulle se det tillsammans sen. Dock har han redan sett det... Så jag laddade ner house och tänkt börja se det. Är det någon som sett det? Är det bra? Tror att det finns typ sju säsongen så det är ju bra iaf :) Nej puss ska se med mamma om vi kan dra intill stan lite tidigare, skulle få åka med henne till gymmet eftersom hon skulle träffa en vän klockan två.


♥ChaCha Bloggen

Vaknade just och ligger i sängen, känner att det finns många såna här inlägg? Men det är för att alltid innan jag lägger mig sitter jag med datorn i sängen och sen lägger jag den bara bredvid sängen och när jag vaknar igen tar jag bara upp den och skriver dagen första inlägg.

Idag blir det att gå på functional moves med Julia klockan tre. Shit det är tre timmar dit, måste gå och käka en riktig biffarfrulle. lite musli och en fröigmacka! :) Nej nu ska jag slita mitt arsle upp från sängen och sätta igång dagen!

Visst har ni sett världens sötaste lillebror, här är han ju iaf. Nog för att Johans lillebror är ganska så jättesöt också :)


♥Gossip girl + honungsmelon

Sitter och ser gossip girl och käkar lite honungsmelon. Köpte inga nötter utan det blev vanlig melon. Har tittat på en fjärrutlösare och en hdmi-kabel på tradera. Fjärrutlösaren kostar 85kr och hdmi-kabeln 35kr. Grymt bra pris är det! Men det får nog blir i morgon. Nu ska jag fortsätta se och om en stund ska jag ta fram våran söta lilla hamster :)


♥Tradera

Nu har jag lagt upp lite saker på tradera. Hittade dock inte mina lacostéskor som jag tänkte sälja, men får väl sälja dom när dom dyker upp igen. Mamma trodde att hon hade slängt dom, då blir jag inte glad. Man får inte slänga skor som kostar typ 1000kr och mer bara sådär... Hoppas dom kommer fram nångång snart, då blir jag glad :)

funderar på att gå till ica och köpa något man kan unna sig med. Typ nötter eller något.

♥Bra dag idag!

Idag har varit en grymt bra dag! Vaknade med hjärtat intill mig, det dagen börja bättre? Tror icket det... Åkte med honom till skolan och sen hade jag natur och friluftskurs och fick veta alla datum när vi ska göra saker. Bland annat åka till riksgränsen i 4dagar... Blev jäkligt taggad då! Har ju varit med Johan och hans familj i fjällen de senaste tre åren och i år skulle det inte bli något men det blir ju iaf då :)

Sen gick jag förbi och kollade utanför min mentors arbetsrum och där hade han satt upp den fina lappen som visade att vi kommer få flytta våran enda lektion på tisdagar till måndagmorgon och därför kommer vi bli lediga! Mycket skönt! Dock är detta bara i några veckor men det är inte mindre skönt för det!

Var nyss på gymmet och körde mage. Imorgon functionalmoves, måndag afropowerdance och tisdag spinning. Hade velat köra nånting på söndag men då måste jag jobba :/ Nu ska jag chilla, pusspuss:*

♥Hejhej

Alltså piggelin är ju en otroligt god men underskattad glass! Det är ju så jäkla gott och man skulle kunna äta mängder! Dock tog jag bara en.
Ska snart gå och bada och om ett tag kommer Johan. Nej jag orkar inte skriva mer nu, puss!:*

♥Shiiiit

Hade tydligen glömt att ställa klockan när jag gick och la mig men ändå vaknade jag en halvtimme innan klockan pigg som en höna (?). Har käkat en skål med frosties och mjölk, det är dock inte det mest mättande här i världens eftersom jag är med hungrig efter den där skålen än före. Idag ska jag till gymmet! Tänkte dra på pass med det började först halv fyra och jag slutar halv tre och jag orkar inte vänta så länge så jag kör bara i gymmet idag. För någon sekund sen tänkte min hjärna tanken att boka spinning i morgon klockan sju, haha! Så roligt ska vi inte ha... Idag kommer Johan till mig, ♥ Min gullpojke!

Nu ska jag packa min gymväska och sen om ett tag bege mig till bussen, eller den går om en timme fan! Haha, nu ska jag sluta och börja göra mig i ordning... Funderar på att dricka kaffe....



♥Ajaj...

Mitt huvudhåller milt sagt på att sprängas så jag ska ta och gå och lägga mig. Måste bara få säga att min pojkvän är då världens bästa i hela världen, finns ingen som kan vara i närheten så bra som honom! Nu ska jag gå och sova natti :*

btw så gillar våran katt våran fishamster! Kanske ska dom bli bff?


♥Praktik

Har just ätit frukost, havregrynsgröt, mums! Om en timme ska jag ta bussen till praktiken. Ska snart börja fixa mig och sen fixa mig! Gud har ingenting att skriva. Verkligen ingenting. Var på gymmet igår med victor och körde biceps! Tänkte dra på gymmet idag men jag gör det i morgon istället. Kommer hem sent ikväll kring nio eftersom jag slutar halv nio. Blir nog att sova tidigt då också eftersom jag börjar halv åtta i morgon! Och i morgon kommer johan hit tror jag! Det är i alla fall tänkt så!

Igår ringde jag och pratade med Acer om min dator. Jag ska tydligen skicka in den eller det kommer någon hem till mig och hämtar den och jag behöver inte betala någonting om jag inte har tappat den i golvet. Vilket jag inte har så det är ju lugnt.  Nu ska jag börja klä på mig sitter fortfarande i johans t-shirt som jag brukar ha på kvällen och tar av den när jag ska sova och sen på med den på morgonen igen!

3år och 1månad, 19/12-07<3



♥tja tja bloggen!

Shit vad töntigt det där måste ha låtit i era öron. Ännu värre hade det varit om jag hade gjort videobloggar. Där går min gräns iaf. Så några videobloggar kommer det då inte. Var nyss på ica och handlade åt mamma och skickade tillbaka ett paket från hm som jag inte blev nöjd med. Trodde att det skulle var svinjobbigt att skicka tillbaka men det var det inte.

Idag har jag varit med mamma till storheden. Vi kom dit för att köpa en spegel men den fanns inte så vi åkte hem med en liten dvärg hamster. Den är hur söt som helst. Det första dygnet ska man lämna den ensam så att den får bo in sig, men i morgon ska vi bli polare. Vad han ska heta är inte riktigt bestämt ännu. Ojoj, vad söt han är:* Har laddat ner det nyaste avsnittet av pretty little liars och ska se det efter att jag hoppat i duschen.


♥Ansiktsmask + städning

Har satt en ansiktsmask medans jag städar. Den är röd och är alldeles varm i ansiktet. Den heter Sauna Masque. Ganska skönt faktiskt. Den rensar och friskar upp. Nu ska jag fortsätta städa och om ett tag drar jag till gymmet.



♥Time For Miracles - Adam Lambert




♥Gossip Girl

Laddade ner det som kommit ut från fjärde säsongen av gossip girl och insåg att jag redan sett dom tre första avsnitten så jag började se på det fjärde. Nu ska jag städa och gör fint i mitt rum, det behövs måste jag säga. Var länge sen jag städade på riktigt och dammsög åsånt.

Har kommit på ett trick. Ni vet när man skrivit världens längsta inlägg och sen försvinner allting bara. Då går man in på redigera som finns högst upp i vänstra hörnet och trycker på ångra och sen finns allting igen!

Nu ska jag slå på musik och fylla på min vattenflaska och sen börja städa!


♥Vaknade just

Ligger i sängen och vaknade just ska snart kliva upp och göra någon frukost. Får se vad det blir. Kom just på att jag börjar 11.15 i morgon grymt skönt! Ska dra på gymmet senare, vet dock inte om jag kör bodypump eftersom jag hörde något om en snöstorm som säkert gör att jag kommer komma försent pga bussarna. Funderar på vad jag ska se för serie nu eftersom jag såg klart pretty little liars igår. Eller om jag ska fortsätta se gossip girl! Så blir det nog! Så blir det nog för jag inte sett någon sen säsong 3 slutade... Nej nu ska jag ta mig upp ur sängen och in i köket för lite gröt! puss vi hörs:*


♥Bodypump

Har inte tränat sen i onsdag så i morgon hade jag tänkt dra till gymmet och köra vanligt eller dra ett pass bodypump. Det var ett tag sen jag gjorde det. Hade egentligen velat köra spinning men vill inte börja med att köra 55min utan kanske ett kombinerat spinn/pump-pass för då är spinningen bara 30min. Förut hade jag en period då jag var på spinning 2-3ggr i veckan ett tag. Var grymt skönt. Nu ska jag se om det finns nå gott i kylen och sen ska jag lägga mig i sängen och se pretty little liars. grym serie btw! Nej vi hörs i morgon, herrå :)


♥Sitter Hemma

Just nu sitter jag hemma och myser med min katt. Idag har vi varit på arcus och kollat på Johans lillasyster när hon tränar friidrott. Vi var inte där hela dagen utan åkte hem efter ungefär 2-3timmar. Igår var vi hos viggo hela kvällen och började se en ny serie och spelade även unblock me på hans mobil. Shit vad jag är kär i det spelet! Det är helt sjukt vad jag älskar det, funderar på att skaffa mig en iphone för att kunna spela det. dock vet jag inte riktigt hur det ska gå till menmen... Nu ska jag fortsätta spela bejeweled.

♥Sliten, men lika snygg för de! ;)


♥titta nu på musikvideon!


♥Tjena

Har varit på praktiken idag och gud vad seg dag det varit. Känns som att när jag inte är med min handledare använder dom mig mest som nån springpojke. Jag får springa och hämta alla till fikat, diska osv. Tur att jag ska vara med min handledare nästa vecka.

Ska börja spara pengar till i sommar, jag och johan har pratat om att tågluffa. Jag kommer ju jobba också men jag vet ju inte riktigt hur mycket pengar det blir. Men jag ska iaf börja spara nu! Tog ett litet steg och gjorde så att för varje gång jag handlar med mitt kort kommer det dras 10kr och sättas in på mitt sparkonto, kanske kommer höja summan som sparas till 20 eller 30kr nångång men nu är det 10kr. + att jag har sparat 10kronor hemma på ett ställe!

Snart ska jag åka till Johan, är så jäkla trött så jag bad han komma och hämta mig men han svarar inte. Kanske får ringa honom. På lördag blir det kanske tjejkväll med brudarna, trevligt och jag hoppas att alla kan komma det händer inte så ofta...

Tänkte träna idag också men jag hade en sån jäkla huvudvärk så jag skippade det för att jag inte ville att det skulle bli värre. Men får köra i morgon istället. Då blir det ben! Ska packa nu och sen åka till Johan, vi hörs puss:*


♥Vem är ni?

Jag skulle vilja veta lite om alla er som läser! Ni vet ju så mycket om mig så nu vore det inte mer än rättvist att ni skrev lite om er, eller iaf vem ni är :) Så det vore snällt om ni bara berättade lite kort :)


♥Praktik i morgon

Nu ser ni ska jag gå och sova. I morgon börjar jag klockan halv åtta på praktiken. Ska bli skönt att komma till mina söta gamlingar. Har nya inneskor också som jag inte hunnit använda än också. Eller har gått omkring med dom hela litegrann men inte lika mycket som vi går på praktiken. Har proppat min nya ipod full med musik, shit vad jag saknat att ha en ipod. Nu är den full med allt möjligt bland annat thåström, silverstein, matisyahu, johnossi och avenged sevenfold. natti :)


♥Mums!

Sitter och ser Pretty Little Liars och käkar ben & jerrys. Har börjat se en ny serie eftersom jag tröttnade på medium efter två säsonger dock kommer jag väl bli tvungen att börja se det igen eftersom att Pretty Little Liars bara är en säsong och jag har sett mer än hälften efter två dagar. Nu ska jag fortsätta se och sen hänga upp lite tvätt.




♥Nu är lilla jag glad!

Min ipod nano blev stulen i somras när jag och th landat på arlanda och enda sen den dagen har jag saknat den varje dag. Varje dag på bussen och varje gång på gymmet och varje gång jag brukade använda den men inte kunde för att det var nån jäkel som hade den. Hoppas personen som har den njuter av min röda fina ipod som det står mitt fina namn på och även njuter av musiken. Ja i alla fall, nu slipper jag sakna den för  att jag har köpt en ny eller ny och ny, eller halvår gammal är den. Köpte den av en klasskompis för 600kr. Riktigt bra pris med tanke på att den var så gott som ny eftersom att han inte använt den så flitigt utan mest legat och dammat i hans rum! Så nu är jag glad igen!



♥Visste ni att...?

Visste ni att min absoluta favoriträtt av alla mäträtter är stuvade makaroner och korv. Det har varit det ända sen jag var i åtta års åldern och har varit den enda sen dess. Det är ju så förbannat jäkla gott! Varje gång jag ska laga mat till mig själv eller välja vad det ska vara för mat väljer jag stuvade makaroner och korv! Det är ju mycket godare än oxfilé och annan mat som är andras favoritmat. Jag tror att jag är en riktigt husmanskost-människa! Älskar all husmanskost, det är det bästa!




♥He gick väl helt ok!

Det där gick väl bra? Alltså första dagen i skolan. Vi startade dagen med ett gympass på skolans gym. Dock inte världens bästa gym, men är inte det sant att det är bara vad man gör det till? Körde i alla fall mage. Tycker att deras magmaskiner är riktigt bra och tar också riktigt bra. Dock är jag fruktansvärt trött och funderar på en powernap i typ en halvtimme kanske? Eller så äter jag, ja du inte vet jag? Kanske plugga lite... Först powernap och sen plugg? Nej nu börjar jag svamla, gonatt!


♥Första skoldagen

Idag är det den första skoldagen på det nya året. Kommer nog bli ganska segt den här terminen, eller kom nog klara allting men det kommer bli kämpigt! Kollade på vad vi kommer ha för uppgifter i psykologin som börjar om 8veckor, säger bara kill me! Shit vad jobbigt det kommer bli, kommer få kämpa som ett as! Nej men det var inte speciellt svåra uppgifter i sig, men det är ju mycket med att man ska skriva vad man själv tycker och tänker åså. Tycker alltid att det är så svårt att skriva då, även fast läraren säger "det finns inget rätt eller fel". Det är klart att det finns. Eller kanske inte riktigt rätt såsom på ett matteprov men ändå rätt. Ah orka! Snart ska mamma skjutsa mig till skolan. Riktigt taggad, första lektion är idrott! Blev inga bilder på mig idag för att jag såg ut som ett klappmongo på alla så den här får duga. haha puss på er:*


♥Sökt jobb nu!

Nu har jag varit jätteduktig och skrivit ett CV och sökt jobb överallt där jag kunde typ. Ica, Coop, Donken, Roasters osv. Hoppas att det är någon som nappar, skulle verkligen bli skitglad. Skulle verkligen behöva ett extrajobb eftersom jag och Johan mest troligt ska åka och tågluffa i Europa i sommar. Hoppas verkligen att det blir som vi tänkt för det skulle vara sjukt mysigt! Nu ska jag gå och sova efter allt jobbsökande och skrivande. Puss på er. I morgon är det skola. Trodde först att skolan började på tisdag, men ickesanicke. Nu ska jag gå och lägga mig, pigg som en lärka. natti!


♥Gölli

Har ni sett min fina blomma eller sol som innehåller väldoftande badskum! Var på dollarstore och min mamma var så snäll och köpte den åt mig. Känns lite taskigt att använda den för då försvinner ju den fina blomman eller solen. Nej nu ska jag fortsätta städa mitt rum, hittade den faktiskt när jag höll på med det!

♥Kan inte annat än älska!

Vad finns det inte att älska med mitt schema? Dock kommer vi inte att ha "LPL1206" för att det är natur och friluftskursen och eftersom vi kommer göra saker på helgerna kommer vi inte att ha några lektioner. Jag är en lyckligt lottad människa!

♥The World's Greatest - R. Kelly


♥Lilla Jag


♥Buhu

Nu har jag sett klart hela säsongen av djursjukhuset, komma sakn alla söta lejon, noshörningar, giraffer, hundar, ormar, fåglar och illrar! Kanske ska man byta linje och bli djurskötare ist? Det hade varit ett mysigt yrke! Nej det är klart jag inte ska byta inriktning!
Snart kommer Johan hit och hämtar mig och då ska vi åka till honom, vet inte riktigt vad vi ska göra men det  blir säkert nå mys! Brukar bli så! Ska hem i morgon igen och passa min lillebror! Eller det är på kvällen så han kommer nog mest troligt bara sova. Johan  kanske följer med också, beror på. Han pratade om att han skulle göra något med sin familj. Nej nu ska jag packa ihop det sista och sen dra. Pusspuss:*


♥Nytt favoritprogram!

Djursjukhuset, måste vara det bästa programmet! Hon Klara Zimmergren är ju så himla skön! Dock verkar det ibland som att hon är lite utav en dummis när hon frågar massa självklara frågor, men vi får tänka på att djursjukhuset faktiskt är ett barnprogram och barnen kanske inte vet så mycket. Ibland händer det att inte ens jag vet! :) Nu ska jag fortsätta kolla på min nya favorit serie, synd bara att jag hunnit se 6 av 10 avsnitt :/ Ska försöka se om jag hittar någon tidigare säsong.


♥Nutri Color Creme 411

Färgbollen eller Nutri Color Creme. Finns i alla olika sorters färger och används för att hålla ditt färgade hår fräscht. Cremen är speciellt anpassad för färgat hår och reagerar på fibren i färgat hår. Den färgar alltså inte ofärgat hår och ger därmed inget resultat på din utväxt. Man applicerar den i tvättat handdukstorkat hår och gärna med plasthandskar. Pumpa 10-12ggr beroende på hårets längd, gärna mer men inte mindre. Fördela cremen i håret och red ut med en kam. Låt produkten verka i 3minuter sen sköljer du ur tills vattnet blir klart.

♥Vad händer?

Var inne på Hms hemsida och tittade runt lite när jag upptäcker ett påslakanset och en filt som kostar 1500kr. Ska man köpa dyra filtar och påslakan så köper man väl dom för gudsskull inte på hm? Undra om det kan vara så att hm vill få bort den där "billig"-stämpeln. Vet inte riktigt men blev redigt chckad när jag gick in och såg det här.



♥Crosstrainer!

Min mamma har gått och köpt en crosstrainer så jag körde nyss 20min på den. Tycker att det ändå är ganska bra med tanke på mitt långa träningsuppehåll. Nu ska jag gå och ta en dusch. Just nu är jag ett äckelpäckel. Ska testa den där färgbollen jag fick av Therese också. Ska visa er den sen hade jag tänkt.


♥The Last Song

Igår på natten när jag inte kunde sova slog jag på filmen The Last Song. Oj så bra den var. Så otroligt vacker och sorlig. Den filmen hade allt! Tårarna bara sprutade när jag såg den och det kanske alla som sett den förstår. Ångrar nästan att jag såg den själv, hade varit mysigt att se den med Johan. Men gjort är gjort och den var väldigt bra, den borde alla se!


♥Träning m. Julia

Blev tvungen att sluta innebandyn pga min höft, kunde inte springa så nu var jag på gymmet med Julia och körde lite och tror ni inte tammefan att jag har ont i höften, nu jäklar ska jag veta vad som är fel. I morgon ringer jag och bokar en tid. Måste välja mellan stil och inpuls, hm det blir nog stil tror jag. Får se... Har till i mars på mitt att bestämma. Ska ringa eller skicka iväg ett sms till min älskade snart och säga godnatt. Har knappt sovit nå i natt så är riktigt trött nu och ska sova. Godnatt!


♥Med min favvi

Har varit och sovit hos min favorit Therese! Vi lagade käk och färgade massor med hår och snackade en del. Satt också och skrattade en hel del åt en massa saker på youtube. Tabbar på nyheterna, postkodmiljonörerna och bingolotto. Vi lagade min favorit rätt, stuvade makaroner och korv, i love it! Vad är det med det som är så jälva gott? Skulle kunna äta det varje dag nästan... Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem för hon är just nu på ica och hämtar mina kläder som jag beställt från hm!