♥Hemma från skolan!

Har varit en helt okej dag på skolan idag. Har börjat två nya kurser. Histora och Matte B. Gick riktigt bra på matten och är förvånad över det. Känns nästan som att det gick bättre detta år än tidigare år. Är taggad till detta år och ska försöka hålla det så!

Mailade jobbet i fredags angående lönen och fick svar idag att vi skulle tydligen ha fått den förra veckan, men icket. Så hon skulle prata med någon, får väl se vad som händer. Kul att jag alldeles nyss fick reda på att den kommer den 25e september! Skojigt där, alltså inga pengar i 20 dagar till....

Var och tränade idag igen efter skolan. Var skönare än skönast, men kunde inte träna så länge eftersom jag skulle förbi apoteket och hinna hem och äta. Får se om det blir träning i morgon, ska dock till johan då så får väl se. Kanske bara blir lite löpträning då :)


♥Nytt ännu en gång!



Sorry för allt detta bytande. Men den förra var inte fin. Var helt enkelt inte nöjd, den passade verkligen inte in, så jag bytta. Nu ska jag försöka ha samma ett tag!

♥Katterna




♥Shopping



Köpte detta ämnesblock idag på akademibokhandeln. Kostade endast fjuttiga 35kr. Perfekt för mig som inte har så många ämnen också. Är fem olika ämnen. Det är 3x30sidor linjerade, 3x30 rutade och 3x30 helt vita. Så kan man sitta och rita när man har tråkigt också, nej nu ska jag fortsätta se linus på linjen med min lillebror. Lägger in ett klipp så kan ni också titta.


♥Sköööönt!

Gud så skönt det var med träning! Orkade dock inte så mycket på löpbandet, men det blir förhoppningsvis mer och mer för varje gång! Var förbi akademibokhandeln och köpte ett ämnesblock. Blev det iaf för att det bara kostade 35kr och jag hittade inget med bara rutade sidor i. Jag lär väl inte dö för att jag har liite för många blad att skriva på, hehe! Käkade nyss pitabröd med kebab, mums och om några timmar blir det kräftor, yäy!


♥Äntligen träning!

Sitter just nu och äter lite havregrynsgröt. Jag tror den blev liite lös eftersom jag var tvungen att kolla receptet från fiberhavregrynen. Det är väl smaken som räknas och min gröt är riktigt god! Vet ni vad man kan göra när man gör gröt, man kan ersätta en del av vattnet med mjölk så blir det extra gott! Prova får ni se! Det tar dock lite lång tid att äta gröten eftersom att den är så fruktansvärt varm när den är nygjord :/ haha, på bilden ser gröten väldigt lös ut men det är bara för att all vätska har samlats högst upp, sådär lös är den verkligen inte! Måste komma ihåg apoteket och akademibokhandeln innan gymmet, måste måste! Nej nu ska jag äta upp min gröt och sen bege mig vidare mot staden och gymmet!


♥Godnatt


Godnatt tänkte jag säga innan jag bäddar ner mig med lite the hills! I morgon ska jag dra till inpuls och träna skiten ur mig. Nej jag ska nog träna lugnt, blir nog att springa lite och sen lite styrke med nicklas. Han pratade om att han också skulle dit. Måste även på apoteket och akademibokhandeln, måste köpa ett block till matten. Har bara massa men linjer men behöver fan ett med rutor!

Åkte från mitt hjärta idag men jag saknar honom redan. Det finns inte ord som kan förklara min kärlek för den grabben, det är helt galet hur mycket jag älskar honom. Det har snart gått tre år och jag har fortfarande fjärilar i magen!


♥Kissmiss




♥Shopping


Pic; www.livetsomjlw.blogg.se

♥Shopping



Pic; www.livetsomjlw.blogg.se

♥Hejsan!

Igår skulle vi egentligen sluta fem men våran lärare kan inte tänka sig att gå så länge så vi fick sluta redan klockan tre. Mötte Ida inne i stan och drog hem till mig. Julia dök även upp efter ett tag. Vi tittade på katterna, käkade och pratade massa skit :) Är hos johan nu, tänkte göra i ordning ett inlägg innan jag åkte som jag kunde publicera i helgen, men jag hann inte ;S så ni får klara er, puss :*


♥Pnap

Är så himla trött nu för tiden, kanske för att skolan börjat? Svar ja. Har tagit en powernap varje dag sen skolan började, helt sjukt och just nu är jag jäkligt sugen på att göra det. Men jag vill inte sitta uppe hela natten, eller det kanske jag vill med mitt hjärta♥ Får se blir nog så eftersom johan inte kommer hit förrän om flera timmar och jag är faktiskt jättetrött. Funderar också på att ladda ner the hills och se det. Men har glömt om jag är på säsong 3 eller 4, någon som vet? Chansar på säsong 3!

Hade önskat att min lön kommit idag men icket. Hade tänkt köpa ett block till matten och nåt skrivblock det är inte värt att köpa ett ämnesblock eftersom vi alltid skriver på våra datorer! hoppas den kommer i veckan tycker att jag fått vänta väldiigt länge nu...



♥Visste ni att...?

När det kommer till strumpor är jag väldigt noga med att dom ska vara på rätt fot. Om man tex har haft ett par strumpar en dag, så har tårna liksom format sockan längst fram. Stortån gör att sockan blir "ojämn" där framme. Jag är alltså väldigt noga med att strumporna ska vara på rätt fot, så att den som var på vänster fot igår inte är på högerfot idag, för då blir det ojämt och väldigt obehagligt. Det är lite som att sätta skorna på fel fot, det är helt fel. Samma sak är det för mig fast med strumporna. Jag hade blivit väldigt lycklig om det fanns strumpor som var märkta med höger och vänster!


Bild

♥Lite gamla bilder

En dopbild på mig och min far.


En bild på mig när jag är på någon slags fotografering.



En annan fotografering. Mina föräldrar, eller främst min mamma gillade att skicka mig till fotografen i söta klänningar jämt och ständigt. Tror dock att jag sprang runt i fina klänningar ganska ofta. Men nu är det ju lite roligt att ha kort som man kan titta på.





♥The fourth kind

Såg en film i helgen, kommer inte ihåg vilken dag exakt. Vi slog iaf igång filmen men när scenen på bilden nedan kom upp gav jag upp, jag klarade inte av att fortsätta se filmen. Alldeles för obehaglig och jag är inte känslig ska ni veta! Iaf dagen efter gjorde vi ett nytt försök, då gick det bättre. Satt iaf tätt intill Johan heela filmen. Har aldrig i mitt liv varit så rädd för en film som jag var då, så förbannat obehaglig. Ett tips till er som gillar skräck och rädsla men inte gillar blod och sådant! Den här var bara läskig! Jag tyckte den var bra tillsist!


♥Nu så!

Nu är jag hemma, finns dock inget bättre än att vara hos min pojke!♥ Ska dit igen i morgon och äta middag och säga hejdå till hans syster som flyttar ner till Uppsala i veckan för att plugga där.

Nu har det gått två dagar av skolan och det känns bra ska bli så himla roligt att börja med alla nya kurser! Har dock valt 50p för mycket så jag ska ta bort körsången tror jag så att jag bara har en lektion på fredag. Låter som en strålande idé va?

Kanske får min lön i morgon också, vet inte riktigt. Men blir nog att dra en runda på stan innan jag åker till Johan, kanske tränar också. Min hals mår inte heelt bra än, men jag är så less på att vänta. Är så arg på mig själv för att jag inte passade på att träna när jag var frisk för nu när jag inte är det så vill jag ju såklart göra det. Har fått lite av mina grejer från hm, lägger ut bilder på det en annan dag. puss:*



♥hej!

Sitter här hos Johan och har just kommit hem från skolan. Vi gjorde typ ingenting, vi lite papper åså. I morgon ska vi prata mer om kurser åså! Johan är på körskolan och ska ta nån körskolan, hoppas det går bra!  Tänkte bara uppdatera så att ni inte tror att jag är död :) Pusstjing:*


♥Carolina Wallin Pérez - Utan Dina Andetag



Hej, ska snart dra iväg till mitt hjärta! Där blir det film + singstar! Blir nog dålig uppdatering eller ingen alls! Men ni klarar er nog :) En grymt bra låt är Kents låt Utan Dina Andetag fast med Carolina Wallin Pérez! Finns på spotify och där finnns det även fler låtar som hon sjunger! Nästa helg åker dom bokade kattungarna iväg, kommer bli väldigt tomt utan dom :/ nu drar jag puss:*

♥Check


♥Ny bloggdesign!


Har knaprat ihop en ny design nu till skolstarten, hoppas ni gillar't


♥Ny bloggdesign!

sitter och klurar på en ny bloggdesign, har hittat en sida som heter scrapblog.com som är riktigt bra. Fattade först ingenting men nu så förstår jag det mesta! Finns massor med snyggt!

♥Städar'n

Vi har en ny dammsugare så jag passar på att inviga den med att städa mitt rum, ordentligt! Bra va?:) Dock så är det inte sååå mycket att städa men lite är det iaf... Våran dammsugare är värsta racern, den är grym på att dansa breakdance också ;) Nej nu ska jag fortsätta innan jag ledsnar och fastnar framför facebook eller liknande!


♥Vilken natt...

Gud vilka drömmar jag har haft inatt. Först drömde jag att jag var ute och simmade med mina vänner och helt plötsligt kommer världens största haj som jagar oss jättelänge och sen får den tag på oss, mig sist såklart så att jag ska få se alla mina vänner bli ihjäl bitna.. typiskt drömmar! Dröm 2 drömde jag efter att jag vaknat och somnat om, den handlar först om att jag var på mitt äldreboende och hälsar på alla mina gamlingar, men när jag kommer dit har alla mina gamlingar dött och det har flyttat dit nya, jag blev jätteledsen! Sen lite senare i drömmen skulle jag cykla till jobbet men johans pappa hade hört att det var en björnunge med sin björnmamma på den vägen till mitt jobb så han följer mig en ny väg och på den vägen såg vi typ 10björnar (typiskt drömmar att överdriva). Av någon anledning hoppar jag av min cykel och en björn kommer gående mot mig, han ska se om jag är död och först säger björnen (ja björnarna i min dröm kunde prata) att jag fortfarande andas eftersom jag försökt att hålla andan men det varade inte så länge. Sen försökte jag att andas lugnt och sansat och det funkade och björnen gick sin väg! Det lät inte så hemskt när jag skrev det nu, men det är alltid mycket läskigare i själva drömmen!


♥Kräftkalas

Käkade nyss lite kräftor med mammsen. Jag är hur dålig som helst på att skala dom där, först bryter jag av klorna sen biter jag sönder dom och pillar bort det där köttet med en kniv.. Efter det bänglar jag upp den där svansen, inte alls lika snabb som mamma. När jag hade ätit tre hade hon typ ätit åtta eller nåt! Ska lägga mig och sen lite the hills känner mig inte speciellt pigg just nu ;s Var och köpte en kalender, visar i morgon!


♥Kalender

Nu drar jag mig intill stan m. Julia Forsberg. Ska inhandla mig en kalender så att jag kan hålla ordning och reda i höst, ska köpa en lite större än förra året, tyckte att den var lite tunn!;s pusshej:*




En obeskrivlig känsla, en ofattbar glädje.
Jag älskar sättet du ser på mig, älskar sättet du pratar med mig.
Jag älskar att höra din röst, höra dig andas och veta att du är nära.
Du är det bästa jag vet, det bästa jag har.
Älskar att kunna kalla dig min och veta att du faktiskt är det, bara min.
Älskar att känna din närhet och älskar sättet du kysser mig på.
Du är speciell, på ditt egna sätt. Så underbar, helt fantastisk

♥Nytt hår!

Här slänger jag upp en bild på mitt hår som jag klippte förra veckan, tycker inte att ni behöver ta del av min fina facelook idag.. Kanske inte den bästa bilden men orkade inte ta 20 bilder för att få fram en bra! Den här får helt enkelt duga..


♥Shopping



Linne Från diva, märke Ichi, 145kr-70%.




Kjol H&m 199kr



Linne monki 80kr ordinarie pris 190kr.

Här är mina nya älsklingar! Måste sy linnet från monki för att det är stort, ska göra en liten söm därbak så att linnet inte åker fram hela tiden. Köpte även två tub-bhar från monki, superbra och supersköna är dom!


♥Vafan!

Läste just Kurirens recension av Hoffmaestro och Chraa från luleå kalaset, vafan är det för jävla skit recension? Den som har gjort den kan sluta käka citron eller helt enkelt sluta recensera, bara för att personen inte gillar massor med ös och en bra stämning behöver dom inte recensera som nån jävla pensionär! Annat är det med NSD som faktiskt har gjort en hyffsat bra recension. Är det inte musiken som ska recenseras och inte publiken och den SUVERÄNA stämningen!

Nej, nu ska jag gå och stänga mina ögon, ska ta en ipren också så att jag kan sova, min hals värker så det dundrar. Har sett ett par avsnitt The hills och jag blir så himla arg på Heidi och hur kan Audrina göra så som hon gör mot Lauren... åh! Godnatt! Har även beställt lite kläder från hm idag också, en topp, skjorta, leggins, tröja och en ring, visar när det kommer :) mest troligt blir det till veckan :)


♥Vardagslyx

Ska snart gå och ta ett bad men innan det ska jag måla mina naglar! Sitter fortf och lyssnar på in flames och tidigare idag skulle jag ladda in alla låtar på min mobil och det tog 40 jävla minuter, äckligt mycket tid! Ska ta en ansiktsmask och hårinpackning när jag är i badet. Gud vilket onödigt inlägg, men jag kanske uppdaterar mer senare och lägger in bilder på det jag köpte i veckan, puss:*



♥Label.M Blow Out Spray

Var och klippte mig hos frisören i onsdags och då köpte jag även detta volymspray som verkligen är jättebra! 200ml kostar ungefär 200kr, men då jag köpte det var det lite rabatt! Sprayen ska sprayas i blött hår innan föning och ger stadga och volym åt håret! Det är jättebra när man ska platta håret efter föning. Det skyddar även mot värme och UV-strålning! Rekommenderar detta!


♥Vem?

Kan ni se vem detta är?


♥Ojdå!(a)

Har tydligen varit väääldigt oaktiv på bloggen, men mitt hjärta kom ju hem i onsdags så jag har bara njutit av hans sällskap och inte haft tid att blogga. Men nu har han åkt hem och jag måste sova själv i två hela dagar, synd om mig va? Johan har även fått mig att börja lyssna på in flames och dom är faktiskt riktigt bra så jag laddade just ner alla deras låtar! Så nu ska jag nöta! Lägger in låten jag sitter och lyssnar på just nu!

Har dragit på mig en feting förkylning som jag har haft nu i en vecka, börjar bli lagomt less på den... Tycker att den ska åka till någon annan och störa ist! Nej nu ska jag gå till ica och köpa kattmat. Juste har klippt mig och köpt lite nya grejer uppdaterar lite senare och visar lite bilder :)


♥Fyfan!

Shit vilken hemsk natt, jag tror inte ens att jag somnade på riktigt nångång. Tänkte gå och sova där vid ett, men efter att har räknat när ungefär 43 får både studsat och liksom fint flugit över staketet så gav jag upp och slog på datorn. Satte igång ett avsnitt The hills, var fortfarande inte trött slog på ett till och funderade på varför inte avsnittet tagit slut ännu, fan det var dubbel avsnitt! Slog av efter det iaf, försökte sova men med en ond hals och en hungrig mage var det inte det lättaste, känns som att någon vill döda mig när dom gör så här mot mig, ond hals + ingen sömn... hur ska den som gör så tro att jag kommer orka vara vaken ikväll och umgås med mitt hjärta? Tur att han kommer hem ganska sent, eller typ kring 8? Kanske hinner ta en powernap, för jo tidigare igår så somnade jag när jag låg och lyssnade på musik men inte när jag skulle sova.. fyyy. Kom också på igår kväll att jag kan ju inte min bankkod fan, smsar mamma ihopp om att hon svarar typ tiiidigt på morgonen. Föräldrar kliver väl alltid upp före tuppen? Hur som helst, inte idag iaf.. Nu ska jag hitta lite kläder sminka mig, dricka en kopp te och sen bär det iväg, måste eventuellt ringa mamma och be henne kolla den där koden! puss:*


♥Ica - Tillbaka efter sommaren!

Alla känner till icas kända reklamer? Nu har dom gjort en ny, roligare än nånsin, kolla in!


♥Men tja!

Min hals håller på att dö eller är det jag som håller på att dö? Känns i alla fall som att hela halsen svullit upp (vilket den också har), tror att det är halsmandlarna som svullit upp eftersom jag har som ont bakom i halsen och det har som "spridit" sig till nacken.. Gör iaf fruktansvärt ont, måste köpa nåt på apoteket i morgon! Har jobbat ihop hela 750kr, klirrklirr! Ska på stan i morgon och bland annat gå på rean på monki, finns ett grymt snyggt linne där som jag bara MÅSTE ha! Och som grädde på moset går jag och klipper mig, har verkligen längtat. Men jag är dock rädd för all kritik jag kommer få att frisören om mitt hår! Bajs, herrå! Ps. I morgon kommer min andra hälft hem! Ds.

♥13timmar!

Fick mig 13timmar sömn och jag är fortfaranade trött, orättvist tycker jag som tycker att jag borde vara pigg som bara den, men icket. Det blir att jobba även idag, vet dock inte om det blir nio timmar som igår, men några timmar blir det! puss :)

♥Men hej!

Tänkte inte blogga nånting men det blev så att jag tog med min dator ( kan inte vara borta fran Café world längre än över dagen ). Så nu sitter jag här och funderar helt seriöst på att sova, sov mindre än fyra timmar i natt och vi har jobbat konstant hela dagen idag! Ringde nyss hjärtat och fick höra hans röst i ett par minuter, kändes helt underbart! Nej nu ska jag gå och leta upp ett täcke och sen ska jag gå och sova, vi höres gnatt!


♥Cya!

Det är inte okej att somna efter tre när man gick och la sig vid 12, det är helt enkelt inte okej! Låg och försökte sova huuuur länge som helst, låg och tänkte på både det ena och det andra och sen hade mina kattungar fnatt, förutom en som jag jättesöt och låg och sov! Somnade efter tre någon gång och vaknade kring halv åtta, vill bara sova! Nu ska jag packa min väska och sen kring nio blir det att dra ut till träsket och jobba lite och tjäna lite pengar. Hoppas dock att det inte tänker vräka ner regn heeela dagen! Kollade på smhi och det verkade som att det bara skulle regna lite i eftermiddag och ikväll skulle det även komma fram en litenliten sol! Sedär!
Igår kväll bokade jag även en klipptid till på onsdag, behöver verkligen klippa mitt kråkbo! Just nu är jag sjukt missnöjd med mitt hår och går runt med uppsatt hår hela tiden! Nej nu ska jag avrunda det här vansinnigt långa inlägget som råkade komma till världen av en liten uttråkad flicka som egentligen har massvis med saker att göra! puss vi hörs!:*



Jag älskar dig!♥

♥Hejdå ett tag!

Kommer nog inte bli så mycket bloggande dom kommande dagarna ska jobba och hjärtat kommer hem vilken dag som helst!
Var och tränade idag och det var grymt skönt måste jag säga, hade glömt hur underbara mina löparskor var! Måste verkligen börja träna mera, förstår inte varför jag "slutade" från första början! Nej nu ska jag gå och packa lite regnkläder osv eftersom att dom har lovat regn imorgon och på tisdag! Pusspuss:*


♥Godmorgon

Tjatja bloggen! Vaknade för ungefär 30min sen, illa! Nu vet jag inte ens om dom kommer hem tisdag, KUL! "Dom andra" vill stanna längre men dom kan fan skita på sig. Säger man tisdag så är det så! Oj nu lät jag nog inte så glad... Men jag saknar faktiskt min kille. Idag funderar jag på att dra och träna, woho! Ska nog göra det måste bara kolla när bussen går och hur länge det är öppet på inpuls idag. Kollade och dom öppnar klockan 16 och stänger 20, perfa! pusstjing:*


Bild

♥Melissa min älskade!

Åh, Melissa var fantastisk och jag stod längst fram och det var underbart!
Annars så var det underbart väder och det har det varit heela helgen och det tackar vi vädergudarna för! Vi drog på någon förfest i strandhuset (jag kollade på dom andra som drack) där vi var ändå tills vi skulle iväg och då drog vi till södrahamn (strandhuset är i norrahamn) sedan skulle alla andra in i nåt jäkla öltält men jag och Julia drog och kollade på petter som var grym, började sakna Johan som fan när han sjöng Längesen (internt). Kan han inte bara komma hem nu? Nej nu ska jag nog sova, ska bara smsa Johan och höra om han skulle ringa eller inte. puss:*



Saknar mitt hjärta nå så grymt!




Bild

♥Hoffmaestro!

Var och såg på Brolle och Hoffmaestro igår, båda var grymma! Senare mot natten mötte jag och Julia upp Ida och började dra hem mot dom, vi var en av dom sista ut från området. Idag blir det att dra dit med Julia och någon fler, ska dock bara se Melissa Horn... tror jag. Det är i alla fall vad jag planerat.





♥Fix

Har just ätit middag och nu målas det naglar, eller jag bättrar det jag målade i förrgår! Blir att dra in till staden kring sju tror jag. Har även hittat kläder, WOHO! Nej, gud vilket onödigt inlägg nu fortsätter jag fixa mig, sorry!

♥Shiit!

Det är inte okej att vakna nu! Även fast det inte är ovanligt att jag gör det, men idag har jag ju tänkt gå ut och sola åsånt! Men nu hinner jag nog inte det för att jag måste börja göra mig klar.... KUL

♥Tjabba

Kom hem från kalaset för ett tag sen, var tvungen att åka hem pga att magen kurrade som tusan! Trodde jag skulle dö av hunder där ett tag men som tur var klarade jag mig, puuuh! Träffade th och Arvid där borta och hängde med dom hela kvällen, ska vara med th och Arvid resten av helgen också! Träffade även massa andra härliga människor, folk som man inte träffat på gode länge! Såg på några artister eller det var Ola, Stefan Gunnarsson och Molly Sandén. Molly är garanterat grymmast eller hon hade inte så bra låtar, men hennes röst är ju to die for! Aja, nu ska jag bädda ner mig själv här i min ensamma säng...Gud saknar mitt hjärta♥


♥Goddag!

tjatja bloggen! Det blev tillslut en bra dra! Har legat ute ett tag och chillat i solen men sen beslutade vi oss för att gå in och fixa oss och såklart hamnade jag här tillsist. Om en stund ska vi dra till martina för kalas och sen blir det nog att dra in till det riktiga kalaset i stan! Blir nog awesome!:) Måste bara berätta vilket flyt jag har i spin the wheel i mall world! Vann först 10 Mall credits så jag kunde köpa 20snurr till och nu har jag snurrat fem ggr och vunnit full rank och 5000! Går prima det här! pusspuss:*

♥Godmorgon (Läs Ondmorgon)

Vaknade av allt möjligt idag, dammsugare, hårtorken (tror jag det var) och tillsist var det en jäkla gräsklippare utanför mitt fönster och där gick gränsen. Pallade inte ljuden nåmer och gav upp och nu sitter jag här. På söndag och eventuellt måndag och tisdag blir det jobb! Tjäna pengar! Känner att dagarna kommer gå fort och sen vips är johan hemma igen, idag - kalas hos martina, fredag - luleå kalaset, lördag - luleå kalaset, söndag - jobb, måndag - jobb, tisdag - jobb och sen på kvällen på tisdag kommer min lilla snuttepojke hem (a) längtar ganska så mycket!

Igår färgade jag håret eller Julia gjorde det på mig, det blev jättebra och nu har jag återigen min fina mörka färg som jag så mycket gillar! Just nu för tillfället sitter jag med mina hårbollar i knät och det finns inte mycket som är sötare än dom! Dom är så söta och klantiga!


♥Above all - Michael W. Smith

Den här killen är grym, eller hans låtar är grymma. Dem må vara kristna men dem är inte dåliga för det! Lyssna och njut, han har fler bra låtar men det är den här som jag har fastnat för mest!


♥Kärlek

Jag har alltid trott att jag vetat exakt vad kärlek är, jag har varit kär på dagis, mellanstadiet och i början på högstadiet. Men när jag träffade min Johan kände jag något som jag aldrig känt förut, det var underbart och nytt. Det var en ny känsla. Jag som hade trott att jag varit så kär forut, men ack så fel man kan ha. Det var kärlek jag kände, riktigt kärlek! Om någon månad har vi varit tillsammans i tre år och tiden går så fort! Just nu går jag och längtar tills vi får börja vårat "liv" tillsammans. Idag åkte han iväg till stockholm i bil med sina vänner och gissa om jag är rädd!? Han ska alltså åka bil 100mil och med förare som max har haft körkort i 3månader! Jag typ vettskrämd och längtar redan till på tisdag när han förhoppningsvis kommer hem!♥
Här får ni en gammal bild på oss.


♥Hej Igen :)

Har dissat bloggen för att spendera tid med mitt hjärta som nu har åkt iväg till stockholm med grabbarna! Försöker intala mig själv att allting kommer gå bra och att min grabb kommer hem helskinnad! Jag älskar min Johan så fruktansvärt mycket!
I morgon ska jag på födelsedagsmiddag, blir nog skojsigt de med :) och i helgen äre ju lk och det kommer bli awesome det med! Längtar mycket! Uppdaterar mer senare!

♥Cya!

Sista dagen var idag, vi gjorde typ ingenting och det var ändå ganska mycket folk! Nånting måste vi ha gjort, kanske kändes som att vi inte gjorde nåt för att det gick så fort för att det var så mycket folk? Jag vet inte, känns bra att dessa långa dagar är borta nu. För när man börjar halv elva och gåt till fem hinner man inte göra nånting efter jobber typ eller man orkar inte göra nåt efter jobbet! Nu blir det att börja träna också!

Ska dra till hjärtat om en liten stund eller typ 40min :) har saknat den lilla filuren :/<3 Vet inte hur uppdateringen blir dom kommande dagarna, men ni får stå ut ;)