♥Jobb till 16.30

Sitter på jobbet just nu och lagar (den är i ugnen) middag... Har jobbat ett hästpass idag, 9,5timme långt pass. Får gå hem om ungefär en timme, skööönt! I morgon går jag ett fjutt pass mellan 7 och 12 även det är skööönt!

Julafton var det igår också och det var första och sista gången jag går delad tur på julen. Pisstråkigt var det... Cya!

 


♥Jobbelijobb

Vaknade klockan fem och var hyffsat pigg, det var ju suveränt när klockan skulle ringa en kvart senare. Nu sitter jag iaf här nyäten och trött. Ska gå och borsta tänderna och fräscha till mig litegrann ska ju ändå vara på jobbet hela dagen. På tal om ingenting men igår när jag var på jobbet och skulle börja gå ner och byta om till mina egna kläder så slängde jag mina jobbkläder i den stooooora tvättkorgen och såklart hade jag glömt att ta ut min ring från fickan. Så där fick jag stå och försöka hitta min tröja och sen hittade jag ringen i den vänstra fickan. Det var ren lycka när jag hittade min fina ring!

Efter jobbet ska jag dra in till stan och möta om Johans syster för lite solarium och gym!


♥Nattinatti

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Har legat och spelat temple run i typ två timmar... kan inte sluta!!! ska ta och ringa Johan och sen sova. Saknar min lilla piercing i lillörat. Undra om man ska ta och göra om den fast på ett mer seriöst ställe än solgården...


♥Baka Baka Liten Kaka

Vit ischoklad och hjärtformad ischoklad har producerats idag!



♥Shopping (Nytt i sminkväskan)

Tänkte bara nämna om Brown Sugar Polish så rear mus i luleå ut dom för 35kr istället för 165kr. Jag köpte fyra förpackningar med orkade bara visa en. Köpte även 2 olika salt Polish och en body cream scrub. Ska städa mitt rum och sen krypa ner i ett bad och testa någon av dom. Meddelar sen vad jag tycker om produkterna.

Eye Foam Remover - 175kr
Lipcare mix - 175kr
Brown Sugar Polish (citrus/lemongrass) - 35kr ord pris. 165kr.
Foundation Brush - 255kr
Reflex Cover (light) - 245kr
Wonder Blush (Pharaoh) - 185kr



♥hihi

Nu var det sådär oförskämt länge sen jag uppdaterade igen. I helgen har jag bara varit med Johan och tagit det lugnt. igår firade vi våran 4 års dag med en middag på pastabacken. Lyckades även skrapa ihop endel julklappar igår. Var ju på make up store och sminkade mig igår. Lyckades inte få några bra bilder på sminket men tänkte om en stund visa vad jag handlade när jag var där!

♥Jobbajobbajobba

Tänkte dra in till stan nu och kolla efter dom sista julklapparna. Får se om jag hittar något. Sen ska jag dra iväg på jobbet och vara där till klockan 20. Längtar till jag får lönen i januari! Nej nu ska jag ta och packa ner det sista i väskan och sen gå till bussen...





På jobbet

Tjena! Sitter just nu på jobbet. Väntar på att natten ska komma och ser på så mycket bättre... Tanken har slagit mig att gå ner och byta om så tar jag mig fortare hem... Imorgon blir det en lååång dag, börjar 12 och går till 21.30... Nej nu ska jag göra ett sista ryck och se till att allt är ihågkommet!


♥Nu är det jul igen

Hejsan på er. Började dagen med frukost hemma hos sofia och sedan började vi baka. Det var helt perfekt med tid. Vid strax efter 11 var vi klara så då bar det av till max för lite käk och sen hem till sofia igen och hämta alltid och sen for vi med bussen till lulsundet. Shit vad dom äldre uppskattade fikat och jag tror aldrig att jag har sett gamlingar fika så mycket. Dom som brukar bli mätta efter en liten kaka åt så fruktansvärt mycket. Gott måste det iaf ha varit! Det var så roligt och det var redan några som frågade efter boken och som var intresserade av att köpa. Planen är att boken ska vara klar till i januari! Nu ska jag iaf göra ett ryck och städa mitt rum och även packa väskan för i morgon åker jag till hjärtat mitt!♥


♥Flawless Skin!

Shit vad jag blev förvånad när jag såg den här videon! Hade aldrig kunnat tänka mig att kvinnan hade sån acne när jag bara såg henne med sminket på. Ni borde se videon men jag varnar er för att hon är ganska jobbigt att lyssna på, hehe!


♥hard work

Tjenare Tjenare! kom precis hem från Johan. Har varit där nu i några dagar och myst. Började även jobba idag. Så från klockan sju till klockan fyra har jag varit på jobbet. Var helt död när jag kom hem därifrån...  Nu ska jag kika efter julklappar och sen kanske gå en sväng på ica...

(Såhär känns det när jag ska sova)


♥Blää!

Vilken riktig dålig dag det har varit idag. Började dagen på praktiken, det gick väl bra. Skulle gå tidigare och åka på ett möte. Skulle åka med min lärare dit eftersom hon varit på sjukhuset och haft studiebesök med den andra klassen. Men så blev det inte eftersom hon svimmat under studiebesöket. Så hon skulle få åka till akuten (var dock inte långt eftersom hon redan var på sjukan) och göra ett ekg och lite annat. Åkte hem och somnade i 2,5timme. Fick sedan städa upp efter mina kära syskon som inte klarar det själva... okej det kanske inte lät så jobbigt, men det var de! Har nu suttit och jobbat med min och jullans vattengympa i 3timmar... Har gjort en musiklista och ska försöka hitta en cd-skiva och bränna dom.

Det ovan skrev jag för ungefär 4timmar sen men glömde uppdatera!

Drog iaf på gymmet och körde litegrann efter allt tjorv. Är fräsch och nyduschad och redo för nya tag!