♥Vacation

I helgen är jag ledig och då ska jag fara till luleå och hälsa på lilla mamma och min kära vän Therese! Ska bli så kul för jag har jobbat så mycket helg och när jag varit ledig så har vi alltid gjort en massa andra saker och förra helgen var jag också ledig men då orkade jag inte göra nåt så jag stannade bara hemma! Men nu när jag börjat mitt sommarschema har jag mååånga lediga helger jämfört med förut!! :)    
 
Bjuder på lite bilder från veckan, bilden längst ner är low carb bounty-crepes, åhh det var så sjukt gott! Kanske skriver receptet på bloggen någon dag! :)
                                                                       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥New in

                           
 
 
 
    
 
Mascara: Eyeko Fat Brush Mascara Big & Bold. Brow Gel: Anastasia Clear Brow Gel.
Jag älskar båda två.
 
 

♥130602

Nu var det väldigt länge sen jag skrev något här eller över huvudtaget logga in på blogg.se. Man kan väl säga att jag har haft liiite av en bloggpaus men nu ska jag försöka skriva lite oftare. Men jag lovar ingenting! Livet i Piteå går bra, har flyttat till en ny lägenhet, lite större, mycket fräschare och lite bättre helt enkelt!

Nästa vecka börjar jag på mitt sommarschema och kommer jobba hela sommaren förutom mina nio dagar semesterdagar som jag kommer få när jag har månadslön i sommar, awesome! Nej nu ska jag gå och snöra i sängkläderna i torktumlaren och sen sätta mig på balkongen en stund, pussochhej!