♥Kalles klätterträd

Sitter och ser på kalles klätterträd med Olle. En riktig myskille men man skulle kunna tro att han har myror i brallan. Hittade mig ett par riktiga jeans idag på stan. Det var riktigtriktigt länge sen jag köpte ett par jeans som inte var jeansleggins! Sköna är dom också. Fångade även ett par turkosa converse! Nu ska vi se klart det här och sen börjar det nog bli sovdags.

 


♥Puuuh

Har fått sålt min iphone idag. En kille från England köpte den. Så efter några djupa suckar fick jag iväg telefonen och så fort paypal ser att jag skickat telefonen kommer betalningen att komma in på mitt konto. Mest troligt i morgon. 3000kr rikare iaf. Perfekt inför Londonresan.

Imorgon ska jag äta sushilunch med Julia och på kvällen ska jag passa Olle och nu ska jag sova. Gnattinatti:)

 


♥Söndagshäng

Har sett typ 10 avsnitt grey's anatomy idag. Inte gjort många knop. Blev en lång kväll/natt på kafelino igår med Sara. Kom hem strax innan fyra och kom i säng vid 5 typ. Har varit lagomt trött idag... Käkade nyss macka med leverpastej och det var faktiskt gott... Nu ska jag se grey's och sen ska jag sova, natti!

Bjuder på en bild av min fina gubbe jag gjorde igår på jobbet...

 


♥Scones!

Har varit på praktiken hela dagen. Får huvudvärk varje gång jag är på sjukhuset, undra om det har nåt att göra med den torra luften? Har ingen aning... Har i alla fall inte varit någon bra dag. Började med att jag glömde min matback hemma, sen missade jag bussen i stan och fick stressa som tusan när jag skulle byta om för att inte komma försent. När jag bytte om upptäckte jag att jag glömt mina inneskor hemma, fick dock låna Martinas skor. Dom var storlek 39 och jag har storlek 36. Tror jag såg ganska rolig ut när jag gick runt i dom. Haha. När det väl var dags för middag fick jag köpa svindyr mat på sjukhuset som inte ens var god. Sen var det dags att ta bussen hem. Då började busschauffören tjorva om att mitt busskort inte funkar (våra skolkort funkar i från sjukhuset men vi brukar alltid trycka på hållplatsen efter) och att skolkorten bara kan blippas två gånger om dagen och att skolkorten inte har övergångsfunktion. Då ägde jag honom och sa att jag kan trycka på nästa hållplats och om det inte funkar då kan han få slänga ut mig. Åh HA jag hade rätt och HA vad han skämdes då, mohaha! Nej nu ska jag njuta av mina nybakta scones och lite grey's anatomy!


♥Städar

Hejhallå! Håller på och städar litegrann... Eller har dammsugat och skurat mitt rum, köket, hallen, vardagsrummet och tilltoan! Har även dammtorkat mitt rum. Nu sitter jag här med en ansiktsmask som är grön. Det var en tvåstegsmask men jag fattade inte riktigt så det blev säkert fel... Men nu har jag iaf nån gegga i ansiktet och förhoppningsvis gör det underverk i mitt ansikte... eller så gör den inte det. Ska hoppa i ett bad lite senare, man blir så sjukt äcklig när man städar...


♥oh yeah!

Jag klarade svenska nationella galant! Pratade i 4 minuter och 40 sekunder. Då är det bara den skriftliga delen kvar att göra då. Igår efter middagen var jag hos Sofia och pluggade och vi gjorde bort hemprovet i religion och det kändes så jäkla skönt! Fick även hjälp med sjukvårdskursen. Nu ska jag städa mitt rum litegrann för efter jobbet kommer Johan hit. Ska visa er lite grejer sen! Woho, nu är det inte länge kvar!!!

image description

♥Länge sen

Ligger och ser på grey's anatomy just nu och ska snart sova. Idag var det släktsoppa hemma hos Johan och det var trevligt . Har pluggat endel till svenskanationella i morgon. Ska hålla tal om ideal... Hoppas jag överlever och får godkänt...

Igår kom jag på att detta är mitt sista lov och idag är sista dagen på mitt sista lov. Skulle ha njutit mer av det än jag gjort. Lovet har mest bestått av jobb och lite mer jobb. Nej nu ska jag sluta babbla. Tänkte visa lite nya grejer imorgon eller någon annan dag. Bjuder på lite bilder från den senaste tiden. Nu är det godnatt:)