Ingen får mig
att känna som du
Ingen får mig
att älska som du
Du fyller mina dagar
med hopp och kärlek
Du hjälper mig framåt
när livet vill bakåt
Som tack ger jag dig
min kärlek
min trohet
och min vänskap
Dig vill jag följa
i vinter och vår
i alla våra år.

♥Bio nu

Nu kommer Johan alldeles strax och plockar upp mig! Vi ska gå på bio och se saw 3D, kommer typ dö av rädsla. ska bli mysigt att göra nånting iaf, lite sådär vardagslyx! Imorgon ska jag träffa sara i staden på en fika, trevlans! Nej nu ska jag göra mig i ordning så att jag kan gå ut när han kommer för det händer vilken sekund som helst, hejdå :)


Hjärtat
Var och en av oss har ett gömställe,
någonstans djupt inne i oss.
Ett ställe vi drar oss tillbaka till ibland,
för att undkomma vardagen.
För att tänka igenom saker,
för att vara ensamma och för att vara oss själva.
Denna unika plats, där konfronterar vi våra djupaste känslor.
Som en lagerplats för alla våra drömmar, våra hopp,
våra behov men även våra mest fruktade mardrömmar.
Detta stället är själva kärnan av vem vi är
och vad vi vill bli.

♥ojojoj...

Idag har jag gjort nånting mycket ovanligt eller ovanligt för mig rättare sagt. Jag gjorde detta för att tiden skulle gå fortare, väntar ju på att hjärtat ska komma och hämta upp mig så att vi sen kan dra på bio och se saw 3D. Iaf jag har sminkat mig, med typ ögonskugga och grejer! Det är myyycket sällsynt att jag gör detta! Dock ingen mycket stor sminkning med tanke på min låga kunskap inom just ögonskuggar (annat kan jag). Det blev iaf en liten fin sminkning, jag är väldigt stolt över mig själv! Nu ska jag äta middag också får vi hoppas att klockan går fort så att den snart är halv nio!

♥Float like a butterfly, sting like a bee



♥The time you enjoy wasting is not wasted time


♥Sugen!

Jag är grymt sugen på att färga tillbaka till det röda igen! fruktansvärt sugen är jag! Men kommer jag ångra mig och vilja färga tillbaka till det mörkt bruna igen? hjälp mig nu, hjälp mig!?



♥Tillbaka en timme

Idag blir det vintertid och då är det dags att ställa bak klockan en timme!


♥Coconut

Fick den här body lotionen av jullan, luktar helt underbart! Älskar den och den skimmrar så fint också! Rekommenderar den till er som gillar att dofta lite sådär exotiskt och "glittra" sådär lite fint! I love it!

♥Visste ni att...?

När jag gick på mellanstadiet ville jag bli stadsminister Göran Persson. Hade en bild av snubben i min bänk. Jag kommer ihåg att jag ville ändra så att man fick ha skor och andra ytterkläder på sig i skolan, tugga tuggimmi på lektioner och att man skulle få använda mobilen under lektionerna! Förstod inte riktigt att det inte var han som fick bestämma allt sånt. Nu är ju allt det där självklart att man får.


♥Höstlov

Jag glömmer hela tiden bort att det är lov nästa vecka, jag tänker att jag kommer vara jätteupptagen med skolan och sen kommer jag på "jajuste vi är ju lediga nästa vecka". Den här gången har jag inte hunnit längta sådär till loven som man gjorde förut. Flera veckor innan började man räkna ner och planera vad man skulle göra på lovet, men till det här lovet har det inte hunnits med. Nej helt plötsligt var lovet bara här. Vilket är väldigt skönt. Det är även väldigt skönt att jag inte planerat ett dugg den här veckan! Förut hade jag alltid fullt upp på alla loven och det blev aldrig en lugn stund. Det ska bli riktigt skönt! Det här lovet ska jag bara njuta av och njuta av alla som hör till! Ska bli så skönt att kunna sova ut och slappna av hela dagarna.

En bild från förra höstlovet:

♥Sötnos

Skulle ladda över bilder från kameran till datorn och hittade denna bild på mitt hjärta. Så otroligt fin han är, jag älskar honom så otroligt mycket!♥ Är på lite bättre humör nu, ska sova om ett tag, natt på er, syns i morgon!



♥Sneak

Här är en liten sneak av vad jag fick i födelsedagspresent igår då jag firade med mina vänner!:) Mer får ni se senare eller en annan dag!

♥Sämst humör

Är på världens sämsta humör idag. Där har ni orsaken till den dåliga uppdateringen. Återkommer när jag känner mig gladare... Funderar på att dra på saw 3D alldeles själv...

♥If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for


♥Doktor Mugg

Var på youtube och hittade lite gamla program som jag brukade kolla på när jag var liten och doktor mugg var nånting man tyckte var jättespännande förut och det är lika roligt att se det ingen och få en liten nostalgitripp. Jag gjorde en ny kategori som heter nostalgi där kommer jag lägga upp mest klipp från gamla barnprogram men även sånger som jag såg när jag var liten. Här kommer den första.


♥Life is what happens to you while you're busy doing other plans


♥Grattis!

Min älskade pojkvän har klarat körkortet! Han gjorde det på första försöket, grattis till mitt hjärta som är så duktig, jag älskar dig!♥


♥Gnatt

Nu är jag så himla trött så jag ska gå och krypa ner i badkaret. Klev ju upp fem i morse så jag är ju inte direkt den piggaste just nu. I morgon ska jag och brudarna fira mig och ha de trevligt! Har fotot endel i kväll så det lär komma upp lite bilderna den närmaste tiden. Nej nu ska jag ge mig, pusspuss:*

♥An eye for an eye will make the whole world blind



♥Dream as if you'll live forever, live as if you'll die tomorrow


♥Apple


♥Pigg som en mört!

Hade en tidig morgon idag, klev upp klockan fem och skulle vara på praktiken halv sju. Också gick jag och la mig alldeles för sent. Idag klarade mitt hjärta teoriprovet och igår fyllde han 18, grattis till honom!♥ I morgon ska jag fira min födelsedag med brudarna och sen ska i helgen blir det någon halloween-fest :) pusspuss vi hörs;*



♥Eye


♥Skola

Nu ska jag dra iväg till skolan, har två lektioner sen ska jag köra runt med mamma lite och sen drar jag till hjärtat. Har förberett några inlägg! :) pusspuss:*


♥Natti

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag bädda ner mig själv i sängen. Kommer nog ta lång tid att somna eftersom jag alltid har problem när jag inte har mitt hjärta med mig. Men när jag väl somnat så är det inga problem, mest är det värmen som är problemet. Ligger i sängen och fryser och saknar närheten. I morgon efter skolan ska jag med mamma och ranta runt lite i staden och utanför staden. Ska fixa lite inför min "fest" på fredag! Har haft ett grymt fotosug idag känner jag! Vi kan ju dissa själva "diskhogrejen" på bilden :) Nej nu ska jag sova, godnatt med er :)


♥Water


♥Fotografering


♥Water


♥Ringen

Köpte den här ringen till Johan på hans 18årsdag. Tänkte visa den i bloggen men det hade inte varit så smart att göra det innan hans födelsedag! Dock fyller mitt hjärta år på onsdag men hade "kalas" i lördags :)

♥Shopping

Fick med mig lite nya produkter hem från MUS i lördags. Jag använder ögonskuggan som highlighter också för att få ett mer naturligt resultat.

●Produkterna:
-Eye primer tinted 155kr
-Blush: Peach 155kr
-Microshadow: Muffin 140kr
-Blending brush small Nr.109 165kr




♥Eyes


♥Sminket

Här är resultatet från då jag sminkade mig på make up store i lördags. Tyckte att det blev grymt fint, inte för mycket men ändå jättefint. Det syns ju dock inte så bra på bilderna, men jag fick inga bättre bilder. Är ju inte så van att fota mitt smink varje dag ;) Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker! :)



♥godnatt

Nu ska jag och hjärtat bädda ner oss i sängen och se ett avsnitt how i met your mother, sen ska vi sova. Börjar ganska tidigt i morgon så jag hinner nog inte uppdatera innan skolan :) Men vi får höras efter skolan och då får ni även se vad jag fick med mig hem från make up store i lördags, sov gott :)


♥Nu så...

Nu ska vi strax upp till johans mor för att käka middag sen blir det att dra vidare hem till mig. Egentligen skulle vi gå upp dit igår efter festen men vi orkade inte för att vi var så trötta så vi beslutade oss för att stanna hos hans pappa över natten :)

♥Hejsan!

Igår kväll var det supertrevligt och sminket blev jättefint! Tog några bilder som jag ska visa sen. Ni får klara er ett tag till utan uppdatering,.ska hem ikväll. pusspuss:*

♥hejdå

Drar iväg till make up store nu, tjingeling!

♥Godnatt

Blir sista inlägget idag. Ska mysa med hjärtat ikväll. Ska ändå försöka gå och lägga mig ganska tidigt så att min make up-artist i morgon på make up store slipper täcka mina ringar under ögonen! Skämt isido. Nej men ni får ha en bra kväll också hörs vi i morgon. Längtar grymt till i morgon, pusspuss:*


♥Dagens

Dagens vill ha: Morgondagen!
Dagens klädsel: Leggins och Linne!
Dagens frisyr: Uppsatt med diadem!
Dagens händelse: Varit på en lång powerwalk!
Dagens låt: My Heroine - Silverstein
Dagens planer: Iväg till johans mor snart!
Dagens saknad: Ingen :)
Dagens dummaste: Har varit smart idag! :)
Dagens sjuka: Magont
Dagens drog: Mina nya skor
Dagens roligaste: träffa min gamla praktikplats
Dagens favorit: Powerwalk!
Dagens köp: hårspray!
Dagens godis: Äter ickte godis
Dagens humör: Verkligen bra!

♥The Water - Hurts



♥Ny Funktion!

Ville bara tipsa er om en ny funktion på blogg.se. Alltså att du kan tidsinställa inlägg. Det är ju superbra för folk som vill uppdatera under dagen eller liknande men inte har tid! Många + för det!

♥Powerwalk

Var nyss ute på en powerwalk i en timme. Gick förbi min gamla praktikplats för att se hur dom har det där, alla verkade ha det bra iaf! Riktigt skönt var det att vara ute och gå, tror att jag ska börja göra det när hjärtat drar och tränar. Det var allt för denna gång, pusspuss:*


♥Tears Don't Fall - Bullet For My Valentine


♥Godmorgon!

Vaknade just. Trodde att stoppknappen var snooze så jag råkade trycka där istället för snooze. Vi kan ju säga att det blev lite fel. Dock blev det bara en kvart som jag sov. Är riktigt trött även fast jag sovit i 8timmar, sov riktigt bra inatt också! Tror att jag ska sluta sova med öronproppar, tror det är det som gör att jag vaknar så mycket på natten ;s nej nu ska jag gå och käka nåt och packa ner alla saker. pusspuss:*


♥My Heroine - Silverstein



♥Godnatt på er!

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska spendera hela helgen hos mitt hjärta eftersom att han ska fira sin födelsedag i helgen! Så jag har packat ihop lite grejer så jag slipper stressa med det i morgon! Har endast en lektion i morgon sen ska jag förbi apoteket och köpa klorhexidingrejs. kommer nog bli ganska kass uppdatering i helgen men ni får helt enkelt acceptera det :) Jag kommer tillbaka! Tänkte förberede några inlägg inför helgen men jag har inte hunnit :/ Med det säger jag och min kisse godnatt! pusspuss:*


♥Nya skor!



Köpte dessa skor idag! Gudomligt fina! Köpte dom nere i smedjan där på ecco-affären. Finns där för 599kr. Älskar mina nya skor och dom kommer användas flitigt!


♥Shopping



Ny jacka! Fick denna av mamma fast i svart. Köpte den på team sportia för 1600kr! Tack mammsen!

♥Yes!

Kom nyss hem från stan med lite gott. Eller nya skor och en ny jacka! Båda är äckligt snygga! Ni ska få sen lite senare! Men nu ska jag bara ta det lite lugnt ett tag, syns lite senare, pusspuss;*


♥Hejsan allihopa!

Hejsan, vaknade för ett tag sen! Ska möta min mor i stan klockan 10. Sen blir det att leta förfullt efter en ny vinterjacka! För det mesta brukar jag bara köpa den första bästa för att jag är så himla ivrig men nu ska jag försöka kolla efter på alla affärer där det finns jackor! Bussen går klockan 09.41 så jag kom på att jag har tid att slänga in ett inlägg. Vi hörs senare, pusspuss:*

♥Herrå

Nu ska jag stänga av datorn och läsa lite romeo och julia. Hoppas att johan kommer hem snart också. Ni får kanske en liten uppdatering ikväll eller så får ni helt enkelt vänta till i morgon, pusspuss:*


♥Då&Nu

För 1 år sedan;
Hur gammal var du? - 16
Vilken klass gick du i? - 1an
Vad hade du för hårfärg? - Brunt hår
Hur lång var du? - 1.58 typ
Hade du någon pojk/flickvän? - japp
Vad brukade du göra på fritiden? - Träna, umgås och vara med min pojkvän!
Vilka umgicks du med? - Ett pr coolingar!
Hur såg du ut? - Kan slänga in en bild!
Var allt bättre då? - nej
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - nope
Har du förändrats? - ja

Nu;
Hur gammal är du? - 17
Vilken klass går du i? - 2an
Vad har du för hårfärg? - mörkbrunt
Hur lång är du? - 1.58
Vem är du kär i? - Min Johan
Har du någon pojk/flickvän? - ja
Vad brukar du göra på fritiden? - Hehe, shoppa, umgås, träna och vara med pojkvän
Vilka umgås du med? - Mina polare!
Hur ser du ut? - som mig`?
Har du kysst någon? - japp
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Slagit ner någon? - nja
Ljugit för en bra vän? -  tror inte de
Svikit någon? - hoppas inte det
Fuskat på prov/läxförhör? - japp ;)
Blivit kallad Bögjävel? - nej
Kallat någon Bögjävel? - yarå
Druckit alkohol? - mjo
Vem Skrev du senast till på msn? - Jullan
Kramade du senast? - Johan
Vill du vara med just nu? - Vill att johan ska komma hem!
Ringde dig senast? - Jullan
Skickade ett sms till dig senast? -mamma
Skickade du ett sms till senast? - mamma
Vad Drack du senast? - mjölk
Köpte du senast? - hål i örat
Gjorde du igår? - skola
Ska du göra imorgon? - köpa ny jacka!
Vill du göra just nu? - fixa håret
Åt du senast? - macka
Är närmast dig som är rosa? - mitt försvarets hudsalva

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - jajamen
Du har sårat nån så de börjat gråta - inte vad jag vet
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - japp
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - japp
Du har haft ett förhållande som varade över två år - japp

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - japp :)
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - nej
Jag har en hemlighet som ingen vet - nej
Jag har fuskat i ett spel - ja
Jag har struntat i ett prov - nej


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller - jag kan svälja piller
Jag har tagit mediciner mot depression - nope
Jag har anorexia och/eller bulimi - icket
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande - nej
Jag har somnat gråtande - japp

DÖDEN
Jag hatar begravningar - det är naturligt.
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej

Då:


Nu:


♥Typiskt

Skrev nyss ett inlägg men det försvann, sådär lagomt typiskt tycker jag. Ska iag gå och duscha. Ska bli en såndär skön dusch sen ska jag plugga shakespeare eller jag ska till och börja med läsa en förkortad version av romeo och julia. Sen ska jag skriva en sammanfattning på högst 100 ord, man blir grymt svårt och man blir väldigt begränsad! Borde nog kolla igenom matten också, är ju så förbannat kass på det att det inte finns några ord som kan förklara! Har typ ont i ryggen när jag sitter, eller där uppe i ryggen, tror minsann att jag sovit konstigt.. Nej, hejdå. Nu ska jag ta lite tid för mig själv!:)


♥Thinking Of You - Katy Perry



♥Hejsan

Kul att jag är ledig idag och vaknade kring halv nio! Jippi! Är fortfarande hos johan, ska nog ta täcket och kudden till hans soffa och bädda ner mig och se lite oth. Dock måste jag ladda ner det först då... Johan kommer inte hem förrän om jättelänge för han skulle iväg och göra risk 1 och risk 2 idag... Blir nog att plugga lite också, shakespeare och i morgon ska jag på stan med mor och köpa en ny vinterjacka. Längtar!! Syns sen!


♥Tjabba

Sitter och spelar harpan. Har dock nött det spelet ganska mycket dom senaste åren så jag är ganska grym så nu har jag varit tvungen att ändra inställningarna för att få det lite svårare. Det kan du göra genom att ändra till lasvegas och ta ett kort i taget! Till och med jag tycker det är svårt ;) Nu ska jag fortsätta nöta! pusspuss:*


♥Please don't let me go - Olly Murs



♥Goddag

Sitter nu hemma hos johan. Fick sluta redan klockan halv tolv och jag tror inte han slutar förrän vid tre;s Så det är ett tag tills han kommer hem.. Funderar på att dra en powernap ett litet tag! Men det brukar alltid bli för länge, heh! Är ledig i morgon och på torsdag, ska dock försöka plugga lite matte då! Har prov nästa vecka på fredag :) Pusspuss:*


♥Godmorgon



Herrå, nu drar jag till skolan och sen blir det att dra till Johan, blir nog lite kass uppdatering! Men jag ska försöka slänga in nåt inlägg :)


♥godnatt säger jag.

Ska gå och sova nu är sjukligt trött. Pratade nyss med min pappa efter att ha pratat med nån snubbe i en växel som min pappa tydligen kopplat sin tele till. Inte kul. ‎"Välkommen till ABB. Du är placerad i kö och vi besvarar ditt samtal så snart vi kan". Sen var det en som frågade om jag sökte Benny och om jag ville vänta men icket. Med det säger jag godnatt och vi syns i morgon.


Källa

♥Hejsan!



Pluggade nyss litegrann och skickade in två kapitel. Ett kapitel som ska vara inlämnat i morgon och ett som skulle ha skickats in förra veckan! Är dödstrött så det blir nog en riktigt tidig kväll idag. Åh nästa gång det är dags att köpa kalender blir det en man kan hänga på väggen och en liten som man kan ha i väskan. Man får liksom lite mer överblick över saker då!

♥Fotografering



♥Dagens!

Dagens vill ha: Ny vinterjacka
Dagens klädsel: Leggins och tunika!
Dagens smink: Mascara och rouge.
Dagens frisyr: Uppsatt med diadem.
Dagens händelse: Tragus!
Dagens låt: Kary Perry - Thinking Of You
Dagens planer: Gå på stan
Dagens saknad: Försvarets hudsalva!
Dagens dummaste: Mitt dåliga humör.
Dagens sjuka: Magont
Dagens drog: Äppeljuice
Dagens roligaste: Haha, knipkulor i matsalen!(internt)
Dagens favorit: Knipkulorna i matsalen! (internt)
Dagens köp: Tragus!
Dagens godis: Sockerbulle!
Dagens humör: Neråt...
Dagens ord: Toppen!



♥Skolfoto




Grrrr, vad snygg man var på årets skolkort! Eller inte, nej blev ganska nöjd men ögonbrynet förstörde allt och att jag är helt rufsig i håret! Borde inte fotograferna ha som skyldighet att säga till om sånt? Det är ju faktiskt flera 100kr man lägger ut på dom förbannade korten och det är säkert många som inte köper dom pga såna där saker. Fotoföretaget borde logiskt tjäna mer pengar om dom bara hjälpte till och fixade såna småsaker! Bu till skolfotografer!

♥Stackars...



Stackars den lilla fågeln som har flygit in i mitt fönster och dött! Kolla så hemskt det ser ut på fönstret. Vill tvätta bort det men det verkar så äckligt så det får nog mamma göra, hehe!

♥Åhh...

Jag måste ha nåt seriöst allvarligt fel när det kommer till sömn. Varje gång jag ska sova ligger jag fan i sängen  i timmar och så fort jag sover med Johan somnar jag på två 5min. Måste jag fatta att jag måste kunna sova själv också. Det är inte det att jag inte är trött eller så, nej det är att jag fryser och helt enkelt inte riktigt låter mig själv somna. Egentligen skulle jag kliva upp åtta men eftersom jag vaknade av mig själv 10 i sju hittade jag ingen anledning till att ligga och tvinga mig själv att sova. Då kan man lika gärna gå upp och göra nånting "vettigt".



























källa

♥Tack!

Fick denna ögonskugga idag från MUS av min mors pojkvän, + ett läppglans och en sminkväska! Oerhört generöst tycker jag, tacktack :) Skuggan är en eyedust och heter celebration och lip glosset heter pure!

♥Kärlek till llt!

Vill bara ge lite kärlek till llt som har gjort en ny linje, linge 10! Denna linje är så underbar för att den hoppar över så mycket som åtta hållplatser! Vilket kommer göra en helt vanlig buss till en jetbuss. Den hoppar även hållplatserna mellan malmuddsviadukten och hallonstigen.


♥Wonderful Life - Hurts



♥Grattis!

Idag fyller min kära vän Therese 17år! Hoppas du får en fin dag, loveyou♥



♥Tidsfördriv

Har du ett par rosa string? - Nope
Vem var den senaste du pussade? - Johan
Vad har du för bhstorlek? - Alla retas bara....
Trivs du med det? - Ja, HA
Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? - Vad anses vara många?
Gillar du nån nu? - Mer än så.
Vad gjorde du i natt? - Såg himym med Johan och sen sov.
Och i förrgår natt? - Samma
Vad gör du innan du ska sova? - Borstar tänderna
Kan du prata med dina föräldrar om allt? - Typ
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? - ja?
Har du varit gravid? - Nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Ja
Choklad eller glass? - GLASS
String eller hipsters? - Hipsters ofc.
Klackskor eller sneakers? - Är ingen klackisko-människa. Men det är grymt fin på vissa.
Kjol/klänning eller jeans? - Leggins

Tio fakta
Hemstad/ort -
Luleå
Hårfärg? - En trea ;)
Längd? - 158cm typ (a)
Frisyr? - plattat eller uppsatt.
Ögonfärg? - blå/gröna
Skostorlek? - 35-36
Humör - Lycklig
Civilstatus? - Stadigt och lyckligt förhållande med min Johan♥
Vänster eller högerhänt? - Högerhänt

Tio saker om ditt liv
Har du nånsin varit kär? -
Är det just nu.
Tror du på kärlek? - jajamen
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - njaa
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - jarå
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - tror det.
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Typ
Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för honom? - Nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Haha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja


Tio saker
Kärlek eller pengar? -
Kärlek!
Dag eller natt? - Natt
One night stand eller förhållande? - Förhållande
Tv eller internet? - Internet
Pepsi eller cola? - Loka
Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Romantisk hemmakväll 
Färgfoto eller svartvita? - Svartvitt
Telefonkontakt eller eller face to face? - Face to face
Bilddagboken eller myspace? - Fejjan

Tio har du nånsin
Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - hehe, nej!

Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Jo klart jag har...nej!
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja.
Har du hoppat bungy jump? - Nae
Har du nånsin varit med i en olycka? - olycka och olycka?
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Icket
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - hahha näärå!
Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
Har du nånsin tyckt att världen suger? - Jroå

Tio känslor
Saknar du någon just nu? -
Nej
Är du glad? - Ja
Är du fundersam? - Nej
Är du uttråkad? - Nej
Är du tysk? - Nej
Är du japansk? - Nej
Är du italienare? - Men NEJ
Är du fransk? - NAE
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej
Gillar du någon just nu? - Jag älskar någon.

Om dig
Hur mycket är klockan? -
18.54
Namn? - Johanna
Vart bor du? - Skrev jag itne det där uppe?
Hur många barn vill du ha? - 2 räcker för min del.
Vill du gifta dig? - ja men inte nu.
Rullar du spaghettin eller skär du den? - båda
Har du ätit sushi? - Ja, men det var inte så mumsigt.
Favorit glass? - Viol!
Hur många olika sorters flingpaket har du i köksskåpet? - 2 typ.
Humör? - Glad!

Skulle du
Skulle du vilja vara längre? -
Jo ett par centimeter.
Skulle du vilja väga mer? - NEj
Skulle du vilja dricka dig full nu? - Haha nej.

 

 


♥Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop


♥Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut!


♥Engel - Rasmus Seebach




♥Den som inte kan hata kan inte heller älska!


♥Natteravn - Rasmus Seebach



♥Hehe



Ungefär såhär snygg är jag just nu. Alltså inge snygg alls. Men det ska ändras på, håller på och ska platta håret och sen sminka mig. För ikväll det ska bowlas och jag ska vara snyggast i hallen, okej förutom johan då! Uppdaterar sen!

♥I mitt rum

Nu har jag äntligen tagit mig tid att städa och ta kort på hur det ser ut i mitt rum för er som inte vet. Här är det iaf, inget märkvärdigt men det är bra ändå! Nu kom även min katt in som varit ute i fem timmar. Varje gång hon går ut är hon ute i flera timmar. Kanske börjar kattskrället bli gammalt så att hon inte hittar hem lika bra som förut?






♥För varje minut du är arg, förlorar du 60sekunder av glädje!


♥Foto


♥Hejhej



Ser ni mina snygga röda örhängen? ;) Nej skämt åsido. Kom just hem från tandläkaren dom skulle ta några röntgenbilder för att kolla om jag hade karies mellan tänderna. Hoppas att jag inte har det för det verkar jobbigt att laga hål som är mellan tänderna. Nu ska jag städa eller jag måste städa det ser inte så trevligt ut i mitt rum måste jag få säga. Men det är sånt som händer. pusspuss:*

♥Tidsfördriv

Vilken svordom använder du mest? Kula
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? jadu, kring åtta för det mesta.
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica eller konsum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jo
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? jadu, kan det vara en hög kläder?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? nja kanske.
När var senast någon stötte på dig? huh?
Vad åt du till middag senast? Makaroner och köttbullar
Kan du vissla? klart jag kan!
Tittade du på tecknat när du var liten? jajamen!
Äger du några popband t-shirts? nej :/
När flög du senast? i juni.
Pratar du några andra språk? Engelska
Har du gråtit offentligt? jorå
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Funderar på en tatuering, men vet inte.
Vad har du med dig in på bion? Min älskade!
Vad har du för väder? Fucking snö!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Inte då matte B
När sov du senast på golvet? Haha, jadu!
Vilken är din favorit drink? vet inte!
Gillar du din boendesituation? njaa
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ 9!
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej :)

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 :D:D
Tror du på liv på andra planeter? nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? när livet är som värst kan det inte annat än bli bättre.
Tre saker du alltid har med dig? Väskan, mobilen och nycklarna!





♥bada


Har just tagit ett sjjukt skönt bad. Nu ska jag gå och fixa håret så att det bara kan torka av sig själv sen ska jag äta några kakor och se the hills. Cya:*

♥Du har rätt att vara den du är!



♥Shopping



Har även köpt lite underkläder på lindex och även två ynka par från hm. Diggade dom där med små blommor, så jag köpte tre stycken, hehe. Dock har jag på mig ett par av dom så dom får ni inte se!

♥Shopping



En vanlig tröja med knappar upptill. Ungefär 150kr på vila. Fanns andra fina färger också, tänkte även köpa en brun med det räckte med en svart.

♥Shopping



En vanlig svart långärmad tröja som är lite längre. Kostade ungefär 150kr på vila!

♥Tjabba!

Hehej. Kom hem för ett tag sen. Har käkat lite nudlar också! Håret blev det inte så stor skillnad på förutom att dom färgade det ingen aning vad färgen hette men dom kallade den en trea iaf. Sen la dom i lite violettanyanser i håret. Dock syns det inte eller så är det bara jag som inte ser det. Känner mig smått uttråkad och funderar på att fota lite kläder jag köpt, det skulle ni gilla huh? syns snart pusspuss:*


♥Hejdå Håret!



Vi säger hejdå till mitt hår nu och hejdå bloggen!

♥Snö

Åhnej, inte snö! jag är inte redo ännu, det är inte meningen att det ska vara snö ännu. Förra *host* vintern kom den 17e oktober och det är typ det tidigaste på aslänge. (Har sten koll för att vi alltid brukade ha små tävlingar om vem som gissar rätt när snön kommer).

Ska snart gå och käka frukost och sen fixa mig för att dra iväg till Boden. Det är där jag ska vara färgmodell. Är redigt nervös måste jag säga, har typ drömt mardrömmar om blont hår... hehe...  Nej men det blir nog bra :| Slänger in ett inlägg innan jag drar...

Morgonbild när jag sitter och myser i älsklingströja!


♥Tips



Risifrutti är ju himla gott och mina favoriter är sommarflört och hallon. Det är så gott att bara äta en risifrutti lite snabbt när man börjar känna sig hungrig eller som mellanmål på praktiken!

♥Lite Presents



Världens finaste halsband från mitt hjärta och en privat make-uplektion från Johans mamma m. familj. Fick även lite pengar, presentkort och lite sånt :) Imorgon eller på fredag lägger jag upp några plagg som jag har köpt på senaste tiden...

♥ Shopping



Lite nytt smått och gott från MUS. Älskar verkligen deras produkter. Har köpt en ögonbrynsskugga. "brow set fix" är en genomskinlig "mascara som man borstar på ögonbrynen för att brynen ska hålla sin fina form hela dagen. Man borstar alltså på den genomskinliga vätska som sedan stelnar och håller dina ögonbryn i schack hela dagen! Perfekt för mina ögonbryn som helst inte vill vara i den form dom ska. + en snedställd borste till brynskuggan.

♥Ojoj...

I morgon blir det spännande, ska vara hårmodell!;o Får se vad som händer med mitt kära hår! :) ni lär ju få se resultatet! okej måste typ gå och sova nu så att jag inte kan ångra mig. hehe godnatt...

♥Ojdå

Har inte uppdaterart på aslänge, men förlåt för det. Här har ni en liten uppdatering iaf. Jag lever väldigt och spenderar lite tid med min pojkvän, tar igen det jag missade förra veckan, nej skoja. I morgon ska jag dock hem, ska försöka visa er lite av vad jag fick i present! Och lite nya plagg åså :) Men mer om det sen, pusspuss:*

♥jahapp

idag var det dags för kalas för lilla mig, eftersom jag fyller år idag. 17bast blir jag, så grattis till mig då (y) Ha en bra dag, för det ska jag. Kommer nog inte uppdatera nånting mer idag. Men ha det bäst.
Ni får en bild från förra året vid denna tidpunkt!:)



bild:we
♥it






♥ Shopping



Köpte en ny ring idag, denna snyggingen. Den var heelt perfekt! Köpte den på glitter och det var den sista, mohahhaha! Okej, nej men det var den sista! Jag helt enkelt älskar den!

♥Skolfoto

idag har vi haft vårat årligt skolfoto! Jag fick stå och jag fick även stå i mitten, coolt va? Eller okej, det är inge coolt att stå längre har gjort det nu 2 gånger tidigare så det blev tredje gången! Snart ska jag sätta igång med lite chokladbollar:)

♥Stackars...

Du skämmer bara ut dig själv, lägg ner och börja leva i nuet!

Jag älskar dig! Du är det bäst jag vet och oavsett vad som händer kommer det alltid vara vi!♥ Ändå från början har jag sagt att du var min soulmate och jag har aldrig tvekat på saken, tack för att du finns hjärtat, du är guldvärd!


♥Dumma Kisse

Min katt har gått på mitt tangentbord och har skaffat massa mystiska inställningar, vill icket ha dom! Aa, får väl försöka få bort dom sen men nu ska jag sminka mig och platta håret! Klev upp sju i morse och duschade. Ställde min dampväckarklocka, den väcker typ hela världen när den ringt och det går absolut inte att somna om. Men den brukar jag endast ställa i nödlägen. Här nedan kan du se min räddare! Ni kan även se min katt som gillar att vara med på bild vääädligt mycket! Syns senare, herrå:*


♥Natti

Åh gud vad trött jag är, ska nog gå och lägga mig snart. Har pratat med mitt hjärta i sisådär 40min, han kommer nog hit i morgon. Det är ju "födelsedagshelg" som vi brukar säga :) Ska städa klart i mitt rum i morgon, dammtorka och skura. Ska nog även göra chokladbollarna som ska vara till på söndag, godnatt nu. pusspuss:*


♥Morsningkorsning

Såhär snygg kan man vara nyvakan på morgonen. Ska gå och göra lite frukost strax också måste jag fixa en middagslåda, enligt mamma är det stor skillnad på lunchlåda och middagslåda. Så då måste jag väl specifiera mig exakt ;) pusspuss:*


♥Vuxenpoäng?

Pratade med min handledare lite idag om hur jag skulle ta mig hem.

handledaren - Kör du bil idag eller åker du buss?
jag -  Nej jag åker buss, jag är ju bara 16 än.
handledaren - jaha, jag trodde du gick på komvux.


♥Ohja!

Kom hem från praktiken för ett tag sen. Förstår inte hur dagarna kan gå så himla fort när vi ändå inte gjort något  speciellt ;o Aja, ska inte klaga, det är ju bra för då kommer jag mig hem fortare. Tänkte lägga in ett inlägg tidigare idag eller innan praktiken men jag såg nu att det aldrig blev publicerat, typiskt! Nu har äntligen min transparenta skjorta från hm kommit, gud så jag har väntat. Men den kom iaf perfekt till skolkortet och till min födelsedag ;)


♥Dagens Vill Ha



Ge mig denna supersnygga väska från modekungen.se. Fyller ju år på söndag så det är bara att någon frivillig klickar hem den här åt mig. Hade varit supersnällt. Hade nog köpt den själv om den inte hade kostar så fruktansvärt mycket, 899kr hela kronor!

♥Details In The Fabric - Jason Mraz



Jag älskar min pojkvän mest av allt, du är bäst!♥


♥Vinst

Blev vinst för luleås del, 1-0 till oss, super! Var både min och Therese första match för säsongen, känns så ovärt att gå på hockey när det är så dyrt ;s Var iaf en trevlig kväll :) Är riktigt trött så jag ska bara borsta tänderna och sen gå och lägga mig och sova, dock börjar jag klockan halv två så jag får en rejäl sovmorgon!



♥Hockey nu!!



Drar iväg på en liten hockeymatch pusspuss:*

♥Äntligen

Är äntligen hemma efter att ha virrat omkring på Arcus i ungefär 1,5timme! Hittade dock alla kontroller och det var ju super! Dock så är jag riktigt riktigt slut nu, helt sjukt. Var ashungrig när jag kom hem så jag åt lite äggmacka och snart ska jag gå in i badrummet och ta av mig strumporna i badkaret, har typ 12ton sand och skit i sockarna. Ville bara meddela att spotify ligger på min minus lista eftersom att dom inte har nån av in flames två bästa låtar, free fall och metaphor. Hur illa är inte det? Nej nu ska jag fortsätta leva, hejdå!


♥Orientering



Drar till arcus för att orientera... syns sen hejdå!

♥Hm...

Mamma kom just in till mig och sa några smarta rader.

M - Kan tror jag ska dränka din fisk!
Jag - Man kan inte dränka fiskar mamma.
M - Men jag tror att jag ska det och sen ska jag köpa en ny.
J - Hmm....

Detta nedan är då min ursprungliga fisk som jag så fint hade köpt själv. Dock så köpte min nästa lika smarta pappa en TILL kampfisk och två kampfiskar betyder att den andra kommer vara död inom inte så länge. Det var exakt så det blev och min så fina prins Jontz dock en ack så smärtsam död. Först Blev hela hans svans nästintill uppäten av den andra idiot till fisk och sen dog han. Har haft två räkor också men dom...försvann. Ja spårlöst borta. Lika bra de, var ändå livrädd för dom. Nu kanske ni undrar vad det spelar för roll, men det kan vara ganska jobbigt när man ska typ rensa akvariet och man måste typ röra i dom, vilket jag vägrade!


♥Mitt fina hjärta


Nu är mitt hjärta klart, har satt dit varenda pärla en och en med en fucking pincett för att pärlorna är så små! Skulle ha haft en vanlig indianpärla och jämföra...

♥Gubben I Lådan - Daniel Adams-Ray



♥PärlplattorMini


♥Fotografering


♥Det blir vad jag gör det till

JIPPI, hittade just min minneskortsläsare! LYCKA!!! Okej nu lugnar vi... Det var iaf grymt bra, för nu slipper jag lägga ut 350kr bara för att jag är en slarver. Tänkte städa upp här i  mitt rum igår men det kändes inte någon vidare idé eftersom att jag visste att jag ändå var tvungen att riva ut ännu mer när jag skulle leta min minneskortsläsare. Men jag hade satt upp den på min garderob mellan två lådor när jag skulle flytta på garderoben och jag har ingen aning om varför jag hade gjort detta.

Har även kommit på att det är mycket bättre och skönare att lyssna på musik när man har ett par rediga högtalare. Har fått låna ett par Logitech-högtalare av Johan på obestämd tid! Är fläskigt trött så det blir en tiiidig kväll! Skönt att börja klockan 13 i morgon iaf...


♥Typiskt...

Åh jag kan inte hitta min älskade minneskortsläsare. Det är med den som jag för över alla bilder från kameran, köpte den när jag tappade bort min sladd. Hur ska jag nu göra? Ni får helt enkelt överleva ett tag utan bilder, antingen tills jag hittat den sabla sladden eller tills jag köpt en ny. Men helst så vill jag hitta den gamla så jag slipper lägga pengar på en ny, känns sådär lagomt onödigt... Ska fortsätta leta...




♥Snart klart...

Har ju som sagt hållt på och fixa i mitt rum ganska länge. Nu tror jag att det är klart, känns bara som att jag vill att det ska bli mer personligt. Fick nåt erbjudande från csn att man kunde framkalla 100bilder gratis, bara att betala frakten, det låter ju perfekt? Ni ska sen få se kort på mitt rum, tog ju tyvärr inga före bilder :/ men kanske hittar några bilder som är tagna i mitt rum så att man ser ungefär hur det såg ut :) Nu ska jag fortsätta städa lite i mitt rum, mödlerade om lite nyss, alldeles själv! Woho!


♥Hejsansvejsan

Ja du, det händer inte mycket just nu faktiskt. Funderar på att boka in ett spinning-pass på måndag med tänker att det kanske inte är någon bra idé eftersom vi har orienteringsdag på Arcus på tisdag.. Man kanske ska vara utvilad till dess så att man kan prestera lite? Aja vi får se. Har iaf tänkt börja gå på spinning två gånger i veckan... Tycker att det är så dåliga tider för passen på inpuls, skulle vilja att passen är kring 12 och inte börjar ha uppehåll 12, det passar faktiskt inte mitt schema, sådeså!
































































♥Sims 2

Har suttit och nött sims 2, hela dagen typ! Tog en matpaus och käkade lite middag, hehe! Det går dock väldigt bra för mina familjer. Har gjort en brud som är högst upp på kärriärsstegen och tjänar 3000kr per dag! yäy! Har även skaffaat lite kattungar och min pv blir hämtad av en helikopter när han ska till jobbet!(h)

♥Kul...

Försovde mig i morse...kul! Skulle ha klivit upp halv nio, väckarklockan ringer, sätter den på snooze och sen vaknar jag klockan 11, vad är det för skit? Tur att jag bara har en lektion på fredagar iaf! Då missar jag ju bara en också! Ska spela lite sims 2 nu tills hjärtat kommer hem, sen vet jag inte vad som händer, pusspuss:*