♥Felåt!

Har varit sjukt dålig på att uppdatera men jag har varit hemma och tillfrisknat och jag tror att jag lyckats. Ska nog till praktiken i morgon för huvudvärken är borta och antalet snytningar har minskat ofantligt! Nu ska jag spela lite hexic (?) på Johans xbox ;)

♥Less

Ni ska bara veta vilken jäkla förkylning jag dragit på mig! Måste snyta mig heela tiden! Nyser gör jag också och mina bihålor ska vi då fan inte prata om... Det gör så ont så ont... Inte roligt och jag och jullan som skulle provspela för ett innebandylag i veckan... Får se hur det blir med det eller om jag skjuter upp det till nästa vecka...  Sitter hemma hos Johan just nu och grannen håller på att bygga om något som ligger vägg i vägg med Johans rum så det skakar ganska mycket i väggen till och från. Borde egentligen åka hem tror jag men jag vill inte lämna mitt hjärta!♥ Nu ska jag spela lite tetris battle på facebook. Lägger in en gammal bild!



♥Tjabba

Blev ingen skola idag för att jag försov mig. och eftersom jag bara har en lektion så är det ingen idé att dra till skolan... Johan säger att han ska komma och hämta mig men vägrar säga vilken tid eller när. Det är sjukt jobbigt... Vet ju inte om han kommer om typ en timme eller om typ tre... Bläää




♥Nu borde jag sova...

Borde egentligen ligga och sova nu. Men jag sitter helt fast med alfapet på internet på en sida som heter www.betapet.se. Det är svinkul!!! Får se när jag kommer i säng, i morgon drar jag till hjärtat och blir nog där nästan hela helgen. Helgen är ju proppad med massa roligt! Dop och kalas! Så får se om jag har tid att uppdatera något i helgen :)

♥Godkväll!

Kom just hem från praktiken eller nja inte just. Men jag har även hjälpt mamma att göra smörgåstårta! Ni ska få en bild senare. Själv gillar jag inte det men det är svinigt roligt att göra:D Nu ska jag spela lite tetris på fejjan! Skriver sen!

♥Girlie Girlie - Sophia George



♥Mikrofonkåt - September


♥Jäkla mardrömmar!

Gud vilken mardröm jag drömde i morse! Shit, gud vad jag var rädd om min älskling i drömmen! dock så slutade det med att vi vann. Dock fick jag inte veta allt eftersom jag vaknade-.- Nu drar jag till praktiken pusspuss:*




♥Vafan...

Höll på att jobba om fortplantingen alla uppgifter var hyffsat lätta och allt flöt på tills den här fucking uppgiften dök upp.

Att behandla och vårda en patient med en svår sjukdom ställer höga krav på vårdaren både vad gäller kunskaper och empati. Skriv en patient berättelse och beskriv framförallt psykologiska omhändertagandet och hur du skulle planera omvårdnaden i hemmet. Diskutera vad som krävs av dig som vårdare för att vårda en svårt sjuk patient. Vilket förhållande har du till döden, döendet, döende människor och Omhändertagande efter döden ?


Vill typ ta livet av mig...

♥Don't look back in anger - Daniel Norberg

Gud vad grym!


♥Chacha

Funderar på att gå och göra två korvmackor. Vart grymt sugen på det! grymt trött är jag också. Har egentligen ingenting att skriva men jag lägger väl in nånting om jag kommer på nåt, godnatt annars :)

♥Översta bilden är till min mor!


♥Tom Garderob

Just nu känns min garderob sådär himla tom och rutten! Hittar inget att ha på mig och jag ska bara till praktiken nu... Gud vad jobbigt... Hittade dock lite kläder...  Syns sen efter praktiken., pusspuss:*
Leggins - Vila
Tröja - Diva
Linne - Ginatricot





♥Ojdå...

Vaknade klockan 11 och har då sovit 11timmar i sträck utan att vakna en endaste gång under natten! Det har typ inte hänt på 10år, jag vaknar alltid på natten! Hur bra jag än sover så vaknar jag alltid iaf en gång under natten! Men gud vad skönt det var att sova sådär i sträck. Jag förstår inte dom som alltid sover hela natten utan att vakna, hur är det egentligen? Nej nu ska jag sluta vara så förvånad och gå och käka frukost, sen plugga innan jag drar till praktiken! :)

♥Godnatt på er!

Nu hade jag inte riktigt tänkt gå och sova men det blir nog inge mer uppdatering ikväll. Ska snart gå och ta ett bad, och sen bara ta det lugnt idag. Börjar klockan två i morgon men jag är ändå jättetrött redan nu... Typiskt. Varje gång man börjar tidigt är man jättepigg och sen när man börjar sent är man jättetrött på kvällen, det är alltid så! funderar på att gå och lägga mig på ett tag och sen kliva upp lite tidigare i morgon så att jag hinner plugga innan jag drar till praktiken.

Idag efter skolan var jag och köpte en födelsedagspresent åt min mor. Kan visa sen efter att hon fått det för annars avslöjar jag nog mig, hehe! Nej godnatt på er och sovgott!

♥Grynets show!

Gud vad jag diggar grynet! Sitter och tittar på massa klipp på youtube och hon är exakt lika bra som när man var lite, fast typ bättre!;o Tänkte dela med mig av några roliga klipp men det finns många många fler på tuben!



♥Herregud!

Kolla vad jag hittade! Shit vilken brud och shit vilket utbrott över kläder. Okej att man är arg över kläder men att det ska gå ut över sin pojkvän och säga att man inte älskar honom för att han inte köper kläder till henne. Att sitta och skrika till honom på det där sättet, herregud. Stackars pojke... Hade aldrig i mitt liv gjort så mot min pojkvän!


♥Plugg och barnträning

Idag fick jag bort två uppgifter från min plugglista. Dock inte så jobbiga men ändå. Sen följde jag med mamma på tims träning. Gud vad söta barnen är när dom springer omkring och dummar sig. Blev frassemat käk till middag och nu sitter jag här och tar det lugnt. Är inte taggad på praktik men jag klarar det nog, det är ju trotts allt bara fem timmar! Kanske slänger in ett inlägg senare eller så gör jag inte det :) men ha're bra!

Snygga ansiktsmask-bilden!



♥Vad händer?

Har skrivit två inlägg i söndags som jag inte tror har kommit upp. Jobbigt... Ni kanske ser dom "typisk söndag och "pore strips". Aja uppdaterar mer sen, tror jag ska plugga lite...



♥Pore strips

Provade just såna där pore strips. Antingen har jag inga pormaskar eller så funkar dom helt enkelt inte. Men jag gissar på det först nämnda eftersom jag har hört att dom funkat för andra. Såg en jättebra film igår, det var en tjej som gjorde sina egna pore strips. Jag tror man kan köpa yello på kvantum eller andra ställen där dom säljer saker från USA osv. Jag tror jag ska prova göra mina egna nångång och se om det fungerar bättre!





♥Typisk söndag!

Känner att det här kommer bli en sån där typisk söndag. Startade dagen med att färga ögonfransarna sen käkade jag en god frukost! Städade mitt rum och lilla toaletten igår, dammsög och skurade. Idag fortsatte jag städandet med att dammsuga, kök, hall och vardagsrum. Orkar dock inte skura ;) Satte igång diskmaskinen för en stund sen och nu sitter jag med en ansiktsmask och efter det tar jag ett bad med hårinpackning! Ikväll blir det mys med hjärtat, så det kan nog inte bli en mer perfekt söndag? Ikväll ska vi även köra och hämta mamma på kallax. Nu ska jag fortsätta min braiga söndag! Hoppas ni också har en sån där skön söndag och laddar upp inför veckan! Tänkte lägga in en snygging bild på mig med masken, men blogg.se ville inte riktigt det.






♥Fransfärgning!

Inatt har jag sovit grymt bra, dock har min katt försökt komma och väcka mig flera gånger på morgonen genom att knuffa i mig... Men det gör mig inget för hon är så söt :) Nu hade jag tänkt färga ögonfransarna faktiskt. Var ett tag sen jag gjorde det. Köpte en annan sorts färg nu, sist var det depend och jag vet inte om den funkade så bra för mig eller så är det för att jag har ganska mörka fransar iaf. Önska mig lycka till! :) Ni får en bild från sist när jag och th färgade dom tillsammans!




♥Inception

Sara åkte just hem. Vi snackade massor och såg filmen inception. Tänker inte säga vad den handlar om utan bara att den är väldigt bra och är lätt värd att se! Det var mycket vi inte förstod men man fattade ändå. Nu ska jag nog gå och ringa johan snart och sen gå och lägga mig och sova. Ska bli himla skönt att sova ensam i min egna säng! natti på er :)


♥www.listentoyoutube.com

Tänkte tipsa om en sida där man kan ladda ner låtar från youtube. Det finns program att ladda ner men jag tycker att det är mycket enklare att bara gå in på den här hemsidan. När du ska använda den kopierar du URL:en för låten du vill ladda ner och klistrar in den där det står "enter youtube URL". Du kan välja vilken kvalité du vill ha, jag skulle rekommendera high quality eftersom youtube-låtar inte har den bästa kvalitén ändå! Sen klickar du på "go". Efter det kommer den "räkna" upp procenten till 100% och när den är klar klickar du på "download mp3". Då kommer det upp ännu en sida och där ska du också klicka på "download mp3". Sen sparar du din låt som vanligt!

♥Shopping

Köpte två koftor på lindex för 270kr! Fattar ni vilket sjukt bra pris det är?;o Det var två koftor som jag kollat på aslänge som jag tänkte köpa för några dagar sen men då kom jag på att jag skulle vänta tills jag fått hade kupongerna som jag glömt hemma. När jag kommer dit igår och skulle köpa dom var det halva priset på allt som var stickat! + att jag hade lite pengar på ett presentkort och det var en liten lösmaska inne i fickan som jag fick 50kr rabatt för. Så jag betalde alltså 270kr för något som skulle ha kostat så mycket som 650kr, helt sjukt!;D orkade inte ta kort och det vara bara ena koftan som det fanns bild på inne på lindex hemsida! Ni får se den andra en annan gång!


♥Tjena!

Var på skolan igår och gjorde matteprov, blir nog ett ig. Men skit i det, lägger det bakom mig nu... Sen drog jag intill stan och köpte två koftor för ett superpris! Visar och berättar mer snart! Sen skulle jag in på toan på smedjan och träffade mimmi och starry där så då bestämde vi att jag skulle komma på idol-kväll (glömde att kissa). Sen kom hjärtat och hämtade upp mig och vi drog hem till mig och jag packade lite saker sen skjutsade han mig till björsbyn där mimmi bor. Vi spelade the italian job, såg idol, såg albert och herbert, såg peter pan 2. Carro kom också! vi käkade pizza, asgott! Min mössa ser sådär konstig ut för att jag hade kliat och inte upptäckt den ännu. Lite senare kommer sara hit och vi ska väl se en film eller något och bara ha lite lördags-mys! :)







♥Godnatt

Shit vilken jobbig men ändå skön vecka. Har börjat halv sju två dagar i rad och inatt klev jag upp klockan fem och hade bara sovit i tre timmar!;o Dock har jag slutat jättetidigt alla dagar utom måndag. men det gör inget. Har en sån jäkla träningsvärk i vaderna! brukar alltid glömma dom när jag tränar men inte förra gången och nu smärtar det! Fan vad man använder vaderna, heeela tiden! Hoppas på lite bastubad ikväll när Johan kommit hem från handlingen! Äh herrå på er!

♥Varför?

Frågan är varför jag inte pluggar? Jag har matteprov i morgon kan inte mycket mer än vad en chimpans kan! Fyfan, förstår inte ens varför jag ska göra provet i morgon för det finns inte en chans att jag klarar det ;o Har typ ångest...FAN! Äh går och lägger mig... Vill bara att Johan ska sluta så att han kan komma hit! Äh godnatt eller nåt!

♥Ungar På Bussen

Måste bara få säga hur less jag blir på ungar på bussen. Skulle åka från praktiken idag och då inne i stan klev det på en skolklass, dom kanske gick i femman? Dom tar inte hänsyn till nån annan. Dom lever om och sitter inte alls stilla. Sen var det några tjejer som tröck på stopp-knappen även fast dom inte skulle av och då blev jag riktigt less, så jag var fan tvungen att säga till dom. Hur onödigt är det inte att busschauffören ska behöva stanna även fast ingen ska av eller på bara för att några snorungar tycker att det är roligt? Tycker att när man åker buss så sitter man stilla, är hyffsat tyst (prata i vanlig samtalston) och ta hänsyn till andra på bussen.


♥Skön dag

Idag har det varit en riktigt skön dag trotts att jag klev upp klockan fem för att vara på praktiken klockan halv sju. Fick sluta halv elva och då drog jag in till stan. Först till make up store för att fråga om det gick att få plocka ögonbrynen nån annan dag än söndagar då dom har drop in, och jajamen det gick och fixa. Fick dock komma tillbaka komma ett men det blev super får då hann jag dra en snabbsväng på gymmet. Ögonbrynen blev gudomliga!;D Nu håller jag på att bränna en mixcd till bilen :) Det är nåt allvarligt fel på facebook! Haha vi fick i lite av allt möjligt i cdn, allt från lars winnerbäck till avenged sevenfold! Nu måste jag fan käka nåt. Håller på att avlida av svält,  :)


♥Ögonbrynsplock!

Har hållt på att växa ut mina ögonbryn ett bra tag nu, så jag har inte lagt upp några bilder på mig pga dom otroligt vackra brynen! men nu har jag äntligen plockat dom och resultatet blir skitsnyggt tycker jag här är en efter bild och nedan kommer en före bild!


♥Ses sen!

Börjar klockan halv sju i morgon, det är fruktansvärt jobbigt! kommer ta bussen som går klockan sex från björx och kommer kliva upp kring fem. Slutar dock 11.30 så det är chill. :) Drar till gymmet efter praktiken, vilket också är chill! sen vet jag itne om jag drar hem eller till johan, det har jag inte bestämt. Men nu ska jag snart äta middag och sen försöka packa en så liten väska som möjligt... Haha, pusspuss., vi hörs :)

~Vilken tur att jag har dig, för jag vet inte vad jag hade gjort utan dig~


♥Hårspray got2be

Jag har provat ganska många olika hårspray och det här hårsprayet från schwarzkopf är det jag fastnat mest för. Det kostar inte allt för mycket 70kr tror jag och luktar jättegott och det är superbra! Två andra bra spray är ett från björn axen(250ml), kostar 110kr på kicks och ett från scandinavian formula, är en väldigt liten flaska och kostar 80kr och det luktar också jättegott!

♥Godmorgon

Stannade hemma från skolan idag för att jag mådde inte riktigt bra igårkväll och det hade stannat kvar när jag vaknade. Men nu känns det bra igen. Käkade just frukost och nu håller jag på att klä på mig. Hade tänkt dra på gymmet men eftersom jag var hemma från skolan så hoppar jag över det! Får ta det i morgon :) Ha en bra dag!

♥Skönt bad...

Tog nyss ett grymt skönt bad. Lite extra vardagslyx, ansiktsmask, fila fötterna och bodyscrub från bodyshop! Ska snart krypa till kojs, hoppas jag inte håller på att frysa ihjäl bara, det är så jäkla jobbigt. Funderar på att flytta sängen så att den står intill elementen så att man bara kan lägga sig nära elementet när man fryser, dock kanske man inte får göra så pga brandrisk? någon som vet? Godnatt på er :)


♥Afterlife - Avenged Sevenfold


♥Nightmare - Avenged Sevenfold


♥Airplanes - BoB ft. Hayley Williams


♥Dear God - Avenged Sevenfold



♥Sjuk?

Funderar på om jag börjar bli sjuk eller något. först var jag sjukt trött och gick och la mig i typ 1,5timme och sen klev jag upp men jag är fortf trött om inte värre också mår jag illa på nåt konstigt sätt ;s känner mig inte helt kry... Får se om jag mår bättre i morgon... Gör jag inte det blir det inte någon skola!

Nu ska jag gå och ta ett bad, cya!


♥Vetevärmare?

Shit vilken dålig uppdatering, den är verkligen riktigt dålig! Men jag är inte riktigt på humör. Sov ensam i natt så jag kunde inte somna på jättelänge och för att ens kunna somna var jag tvungen att ta på mig tjocktröja, leggins och tjocksockar. Har dessutom elementet på högsta! Funderar på att köpa en värmedyna eller en vetevärmare att ha i sängen när man ska sova själv. Har kollat lite vad dom kostar och ungefär 300-400kr och det känns liite väl dyrt... Kanske önska sig i julklapp eller nåt? Nej nu orkar jag inte skriva mer för jag orkar knappt röra armarna efter dagens pass på gymmet!    snygg bild va? :)

♥2006-2010

Hur mycket kan man förändras genom åren egentligen? Här får ni se hur mycket jag förändrats från 2006 till 2010! Mellan 2006 och 2007 hände det stora förändringar!












♥Nu så!

Har inte uppdaterat något sen i fredags men det är för att jag och Johan bara har myst hela helgen! I fredags bäddade vi upp våran hörnsoffa som även går att göra till en säng också låg vi där och såg film och myste. Nej vi såg serier, desperate housewives, weeds, dexter, two and a half men och how i met your mother. Riktigt bra serier allihop, bör ses! I lördags satt vi och lirade halo reach med victor, riktigt kass jag är alltså. När man spelar på xboxen ska man alltså på två olika joysticks kunna kontrollera snubben samtidigt som man siktar och skjuter och allt samtidigt! Skitsvårt! Sen har vi sett scary movie 1 och 2! I eftermiddag har jag och Johan spelar halo själva och då spelade vi en annan sort och då gick det lite bättre för mig, var dock fortfarande dålig! Jobbade nyss lite matte med mamma och nu ska jag bara chilla en stund!


♥Shopping

Här är mitt nya jättesnygga armband från indiska!

♥Hejsan

Kom just hem från skolan, gymmet och stan! Skolan var det en enda lektion, fick dock inte såå mycket gjort men fick veta att provet är flyttat till nästa fredag istället! Det är ju bra så hinner jag lära mig mera! Gjorde ett snabbt pass på inpuls, var inte så taggad idag men det var bra att jag tog mig till gymmet iaf! Får köra hårdare nån annan gång, körde ett magpass idag! Traskade runt i stan ett tag och hittade ett superfint armband på indiska, ni får se sen :) nu ska jag gå och äta nåt, funderar på en p-nap också är så fruktansvärt trött :) pusspuss:*


♥Uggs från emu

Åh jag älskar mina uggs! Dom kommer från emu och jag köpte dom på zotano förra vintern för 1000kr. Dom är grymt sköna och äckligt varma! Ett tips till alla som fryser fruktansvärt mycket om fötterna!


♥Hej matte!

Nu har jag gjort ett kapitel i en av våra feta studiehandledningar! Fett med duktig jag är och det tog inte ens lång tid, woho! Det kanske var bra att jag vaknade klockan halv sju? Ska snart dra iväg till skolan för matte och sen till stan för träning! Bussen går och 20min så jag hinner plocka lite i mitt rum också, syns sen pusspuss:*


♥ChaCha

Idag är det en sån där skön dag, fredag! Dock vaknade jag halv sju när jag egentligen skulle kliva upp halv nio, kunde inte somna om. Så jag får väl ta vara på tiden istället för att ligga i sängen och försöka sova i två timmar! Funderar på att städa upp i mitt rum och sen kanske jag gör lite läxor, låter väl som en bra idé? Idag har jag endast en lektion som är matte, tänkte dra och träna efteråt. I helgen är jag och hjärtat ensamma i våran lägenhet så om du undrar så vet du vart jag befinner mig och anledningen till att jag knappt lägger upp några nya bilder är för att jag är less på att min dator är trasig så jag orkar inte ta några nya och på min gamla dator finns bara gamla bilder, men det är väl också trevligt?


♥Bloglovin

bloglovin


Glöm inte att ni kan lägga till mig på och följa mig via bloglovin!

Följ min blogg här!

♥Shopping

Köpte en ny sminkväska idag från make up store, min rymde inte allt smink så jag var tvungen att lämna vissa saker hemma... Nu har jag iaf köpt en stor och rymlig med fack där inne som har dragkedjor där man kan ha  tops och annat smått som man annars lätt tappar bort i sin sminkväska. den ser lite blank ut på bilden men det är blixten som gör det...


♥I min sminkväska?

Funderade på att kanske göra ett inlägg där jag visar vad jag har i min sminkväska eller i min handväska och vad som är ett måste för mig? Skulle det vara roligt? Dock blir det ingen videoblogg för det är alldeles för pinsamt tycker jag och jag hatar att bli filmad men jag kan fota och berätta! vad tycker ni?


♥Take me back!


♥Stockholm - 10


♥Stockholm - 10


♥Rösta på mina bilder!

Jag är med i en fototävling, gå in och rösta på min bild som bästa vinterbild! Gå in här och rösta på mina bilder, jag har två stycken! I kategori 1 är mina bilder nummer fem och sju, så nu är det bara att rösta!


♥Plugg i en mugg

Sitter och plugga fortplantningen och massa annat. Det är fruktansvärt jobbigt men det måste göras, så önska mig lycka till, pusspuss:*


~If perfect's what you're searching for then just stay the same~


♥Älskade äppeljuice :/

Har kommit på att jag får jätteont i magen varje gång jag dricker min älskade äppeljuice, det är inte kul så jag får nog helt enkelt sluta dricka den! Har även varit på banken idag och fixat och trixat lite, skapat ett sparkonto och ska nu fixa så att jag kan handla på nätet även fast jag har ett electronkort, prima! Har även varit och gjort syntest, hade ett pyttelitet brytningsfel men slipper glasögon osv! (y) Nu ska jag gå och göra lite sallad, hörs sen!

♥Shit också!

Har inte kunnat uppdatera för min dator har faktiskt gått sönder så nu håller jag på att dödahårddisken. Sitter i skolan nu så jag hinner inte uppdatera något mer nu, men jag ska ta hem den här skruttdatorn ifall det inte funkar. puss:*

♥Fotografering


♥Fan

Fick nästan dit pipen som det tydligen heter på rörmokarspråk. Dock hittade jag inte riktigt rätt storlek på insteksnyckeln och det för trångt för att skruva eftersom vi bara hade insektsnycklar som var som i ett knippe. Behöver en lös en. Eller så får det helt enkelt vänta tills någon kunnig kan göra det. Avgår nu min väldigt tillfälliga rörmokarkarriär. Det är nog lika bra det. Ska träffa mitt hjärta ikväll, vet dock itne om han kommer hit eller om jag ska dit eller något. Men det blir nog bra hur som helst. För tidsinställt ett inlägg till ikväll, men jag önskar er en trevlig kväll!

♥Duschen lossnade!

Åhnej jag skulle duscha också lossnar duschen! Kom och rädda mig någon. Min mammas rörmokar-pojkvän svarar inte i telefonen och jag har ingen aning om hur man sätter fast den igen, om det ens går, tänk om man måste byte hela skiten? hjääääälp!


♥Fotografering

Nu tycker jag att den första "riktiga" snön har kommit. Inte kul!

♥Shopping

Leggins och linne från monki. Köpte dom med presentkortet som jag fick av amanda i födelsedagspresent!


♥Goddag

Vaknade för ett tag sen och ska se ett avsnitt the hills nu sen ska jag visa lite kläder jag har köpt! Men ni får vänta en stund :)

♥natti

Har varit hos Johan till idag. Tog just ett bad och nu ska jag bara ta det lugnt. Orkar inte skriva något riktigt inlägg idag så det får vänta till i morgon. Men ha en bra kväll för det ska jag ha, pusspuss:*


♥Nails

Har nu provat mitt grafitti-lack! Målade först ett vitt lack dock inte från Isadora men det funkade ändå finemang och sen målade jag på grafitti-lacket. Blev ett coolt resultat men det är nog inte riktigt min stil, men ett tips till er andra!



♥Ses i morgon!

Snart kommer min älskling hit och spenderar natten. Vi ska bara ha en mysig kväll så jag kommer inte uppdatera något mer idag! Men jag kommer tillbaka i morgon, hoppas ni klarar er, godnatt och ha en bra kväll :)


♥kissemys



♥Hemkommen

Är nu hemkommen, fick mig även en blåbärssmoothie på blågåsen efteråt. Nu ska jag ringa till älskling och höra vad han har för sig :)


♥tjingeling

Vaknade för  ett tag sen och har just ätit frukost. Ska sminka mig och platta håret och sen ska jag åka iväg, vars tänker jag inte skriva i bloggen. Kommer nog tillbaka kring två eller tre :) pusspuss:*

♥Gnatt

Godnatt kära vänner! Ska gå och sova nu. Har egentligen ingenting att säga så godnatt bara :)


♥The blair witch project

Såg just film med mamma. The blair witch project. Första gången jag såg den var i stockholm med Therese och då höll jag tammefan på att dö av rädsla, för fan så läskig den var! Men andra gången var den inte lika läskig! Tror dock att jag och th skrämde upp varandra ganska mycket. Men det är inte en mysig film, så för alla er skärckfilmsälskare rekommenderar jag den här filmen. grymt läskig!


♥One good thing about music is that, when it hits you, you feel no pain



♥Födelsedagspresent

Fick denna underbara parfym som doftar vanilj av Martina. Älskar verkligen doften, den doftar underbart gott! Den är från Alyssa Ashley. Alyssa Ashley har inte bara denna underbara doft utan även andra parfymer som luktar gott, rekommenderar verkligen den här parfymen för dom som vill dofta men ändå inte så starkt och ganska naturellt.