♥Bloglovin

Glöm inte att ni kan lägga till mig på och följa mig via bloglovin!

Följ min blogg här!

♥Nattinatti

Hejsan ligger i sängen just nu och har sett sista avsnittet av PLL för säsongen. Spännande avslutning var det och nu längtar jag till nästa säsong börjar! Ska till Johan i morgon och mysa:) Vi har inte varit med varann sen vi kom hem från Turkiet så nu saknar jag min pöjk otroligt mycket! Åh längtar tills jag får somna bredvid honom varje natt och vakna upp bredvid honom varje morgon. Ska alldeles snart gå och sussa. Blir en tidig morgon, börjar klockan 8.15 och har en enda lektion som är enda till klockan 12. Det är sjukvårdslektion om någon undrar. Har haft sjukt många fler besökare än vanligt idag och inte en enda kommentar, konstigt...
Tänkte gå och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och ringa min babe! Godnatt:*


♥Plugg

Sitter och gör ett av kapitlena från kursen som vi påbörjade i tisdags. Hm vad är kulturhinder, samma sak som kulturkrock? Ja det skulle jag vilja veta. Men det går inte att ta reda på. Nu ska jag fortsätta med en annan fråga så länge. Så här ser det ut nu för mig när jag pluggar.


♥Turkiet 2011


♥Shopping



♥Shopping

Tröja lindex 199kr

♥Shopping

Har äntligen hittat den perfekta jeansjackan! Är så jävla nöjd! Letade asmycket efter en jeansjacka förra året och höll på att köpa en för 1400kr dock så är jag glad över att jag lämnade tillbaka den för det var bara ett desperat köp och jag tror att jag insåg det. Men nu har jag hittat den perfekta. Älskar den! Från carlings för 599kr. Värd varenda krona. Carlings är nog den bästa affären, finns så jäkla mycket snyggt där!

♥Dom band som binder oss

Ska snart iväg till skolan. Börjar 12.40 även idag, skööönt! Mitt hår ser helt ojämt ut idag och jag vet inte varför. Kan det vara för att jag har en fet skruvlock på ena sidan och inte på den andra!? Försökte kamma ut den och då blev det liiite bättre! Nej nu ska jag ta på mig ett par sockar och sen dra till bussen. Blir lite träning för min del efter skolan.


♥Godkväll på er

Har just kommit hem från Martina. Vi har pluggat. Började med en kurs som vi hade intro på idag. Människan socialt och kulturellt. Vi ska göra ett grupparbete i den kursen som ska vara som en rapport så vi började med den idag och har gjort kanske hälften. Vi har iaf skrivit om det jobbigaste, bakgrunden. Jag tycker i alla fall att det är det jobbigaste. Blev även lite bastubad som belöning! Jag älskar verkligen att basta! När jag flyttar hemifrån måste man kunna basta, antingen att det finns i lägenheten eller att det går att hyra!

Ni får njuta av en gammal bild på mig! Hörs i morgon, nu ska jag sova natti:*

♥Iväg till skolan!

Ska snart springa till bussen och in till stan och springa runt där med martina ett tag innan vi promenerar iväg till skolan. Börjar 12.40 och min lillebror väckte mig klockan 10 så det är väl lika bra att göra nånting med tiden... Har bara en lektion idag vilket är ganska skönt och samma är det i morgon. Har även fått veta vilken avdelning jag ska få vara på i sunderbyn när vi har APL. Nej nu ska jag gå och knyta skorna och sen gå iväg till bussen:*



♥Shopping

Jag köpte inte mycket på taxfreen på flygplatsen men ett ynka läppglans fick följa med. Lancomes juicy tubes nr.22 Melon. Det luktar fantastiskt gott och det är superbra och fint på också! 43Lira (motsvarar cirka 145kr) på taxfreen och du får det för 235kr på Kicks!


♥Vardagslyx

Ska snart krypa ner i ett skönt bad. Där väntar anstiktsmask, hårinpackning och body scrub! Fick även en lyxlåda från slush av martina när jag fyllde år. Ska se vad den har ett erbjuda och välja lite saker att ta med mig till badet. Kommer typ somna i badet för att jag är så trött... Äh vi hörs i morgon, puss på er:*



♥Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från en underbar vecka i turkiet. Jag och Johan har haft det så himla bra! Längtar redan tillbaka dit. Så varmt och skönt och jag som alltid fryser har inte behövt frysa nånting på en helvecka. Hehe saknar redan min älskling!:/ I morgon är det åter skola men jag börjar inte förrän 9.45 så det är ju skönt och eftersom vi har varit i turkiet och klivit upp hyffsat tidigt varje dag så behöver jag inte vända tillbaka dygnet. Men nu ska jag snart gå och sova. Bjuder en bild från andra dagen när vi var vid stranden dolphin beach!


♥Tillbaka om en vecka

Tänkte bara meddela att snart drar jag och min man iväg till turkiet! Ska faktiskt bli jävligt skönt för just nu fryser jag om både fötter och händer! Men vi syns om en vecka och jag hoppas att ni har det lika bra som jag ska ha det! pusspusspuss:*


♥Jobbig dag

Har varit en tung dag idag. Varit mycket trött hela dagen och gissar att morgondagen inte kommer vara mycket lättare. Jobbar 10 timmar. Från 7-17. Borde fan få en timme rast då! Nej nu går jag och slaggar godnatt!

♥Iväg för att jobba.

Nu ska jag för näst sista gången dra iväg för att jobba. I morgon är sista dagen och det ska bli så tråkigt men samtidigt skönt. Vi ska ju till turkiet och skolan börjar och man får träffa alla igen. Allt blir som vanligt helt enkelt. Man kommer in i rutinerna och man får äntligen göra bort skolan! Dock blir det ju att plugga vidare sen men först har jag nog tänkt jobba. Eller det beror på hur Johan ska göra och om han kommer inte på det han vill gå osv. Ska alldeles snart springa iväg till bussen. Eller oj klockan var ju jättelite!

Idag har jag haft den hemskaste natten någonsin i mitt liv förutom nätter då man legat i högfeber och magsjuka typ! Igår var det ju så mysigt när regnet smattrade så jag tänkte att jag skippar öronproppar och ligger och lyssnar till regnet. För er som inte vet det så använder jag alltid öronproppar när jag sover. Men för att komma till saken så gick det inte så bra att somna. Låg som halvt vaken och försökte sova och vred och vände på mig enda tills klockan blev nio. Då gav jag upp öronpropparna och somnade tillslut 20 över nio och sov till kvart i tolv. Jag har alltså inte sovit mycket alls inatt. Jag gick och la mig vid fyra. Inatt blir det att sova tidigt för i morgon ska jag upp före fan. Måste vara på jobbet klockan 07.00!

Oj vad konstigt mitt ena ögonbryn såg ut, tur att det inte ser ut så på riktigt! Nu ska jag slå av datorn strax och sen gå till bussen som tar mig till jobbet. pusspuss:*


♥3år och 8månader!


~Bild från våran första månad tillsammans~




♥Gnatt!

Godnatt på er. Kom hem vid 23 och har sen dess legat i sängen och läst min bok. Den heter Lekrummet som är skriven av John Connor. Den är inte så hiiimla bra men jag har just börjat. Jag gillar böcker då man inte behöver vänta så länge på att det ska bli bra och spännande. Men på något sätt måste ju den här boken var bra annars hade jag ju inte fortsatt läsa, eller hur?

Nu är det bara två dagar kvar tills vi drar till turkiet. Måste packa det mesta i morgon eftersom jag inte har tid något mer i helgen förrän på söndag. Ska skriva en lista på alla saker jag har med så att jag har lite uppsikt över vad jag har med. Jag har en tendens att packa alldeles för mycket. Så om jag har det på en lista kanske jag ser om det är för mycket.

Färgade även ögonfransarna idag, men jag tycker faktiskt inte att det blir så stor skillnad. Vet inte om det är för att jag redan har mörka ögonfransar eller för att färgen är dålig? Har provat två olika märken och jag tycker att ingen av dom funkar. Nej nu ska jag sätta undan lite disk och sen ringa min älskling och efter det blir det natti natt. puss på er också hörs vi i morgon innan jobbet! hoppas att det inte hänt någonting där!

♥Tjejkväll!

Nu ska jag dra iväg på tjejkväll med mina brudar, vet inte riktigt exakt vilka vi blir. Men det blir nog nice i alla fall. Var så himla länge sen jag träffade alla! Eller jag har träffat jullan och martina men inte dom andra faktiskt. Vi syns kanske ikväll om jag orkar uppdatera! Puss på er:*


♥Godmorgon på er!

Ska snart kliva upp ur sängen och äta frukost. Funderar på vad jag ska göra. Blir nog en smoothie men hallon, linfrön, cocos också ska jag se hur mitt bröd blir om man rostar det! Nej nu ska jag kliva upp och äta, frukosten är framförallt det viktigaste målet. Ni får avnjuta solnedgången i träsket!


♥Pretty little liars hela kvällen

Ligger och ser lite PLL så här på kvällskvisten. Var på stan idag och växlade pengar och köpte det absolut sista inför resan, bland annat öronproppar. Johan skjutsade hem mig och th till mig. Ikväll har vi bakat lchf-bröd, bakat paj och bastat! Fan vad skönt det är att basta alltså! Jag älskar det, och tydligen finns det bastu på hotellet i turkiet!!! Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen, blir nog en tidig kväll idag, är så hiiimla trött!
Här har ni en bild på våran goda lchf-paj!


♥Cocospancakes!

Sitter just nu och äter cocospancakes! Det var dessutom lchf-pannkakor! Utan mjöl. Dom var väldigt goda men väääldigt mättande... Käkade en och sen var det totalt stopp i magen! Om ett tag ska jag dra intill stan med Johan och växla pengar och sen ska jag möta upp th. Kvällen spenderar vi hos mig, ska göra lchf-smoothie åt henne ;)


♥Liten joggingtur innan frukost

Godmorgon på er! Jag vaknade för en liten stund sedan och tänkte nu dra ut på en joggingtur så här innan  frukost. Om det är nåt jag fastnar för så kanske jag fortsätter annars blir att jag gör som jag alltid gör, tränar efter skolan! Det är smidigt och enkelt eftersom att jag alltid passerar gymmet påväg från skolan! Nej nu ska jag sätta upp håret och sen dra iväg!


♥Sista besöket

Har just ätit middag. Kyckling, champinjoner, beasås och sallad gjort på kålhuvud. Kom hem från stugan för ett tag sen. Var en trevlig helg. Igår kväll drog vi till min barndomskompis som bor på andra sidan av sjön där våran stuga är. Där red vi, badade i deras pool och bastade!  Det var asskönt att basta!!! Det var även mycket trevigt att rida litegrann, var väldigt länge sen jag gjorde det. Men ska dra dit oftare och rida! Är ju så himla härligt!
Fick även låna hem en lchf-kokbok som farmor hade! Så nu kan man få lite inspiration :)

Här även fått brev från läkaren om att jag ska få gå på mitt sista läkarbesök på barnavdelningen i sunderbyn. Så sen kommer jag bli som dom stora människorna som måste gå till vuxenläkare, buhu!

Här är några bilder från igår. Bilden längst ner till vänster visar ungefär hur våran fiskelycka igår var... Kanske blir fler bilder någon annan gång. Hörs vid senare tillfälle!



♥Godmorgon!

Hejhej! Är rätt så nyvaken nu... Eller jag har inte kommit ur mjukiströjan ännu och håller på att baka lite bröd. Men inte med mjöl utan med fiberhusk. Ett alternativ utan kolhydrater. Får se om bröden blir goda, det hoppas jag iaf på :) Om dom är det blir det en räddare i nöden när man inte orkar laga någon mat... I eftermiddag blir det att dra till stugan men jag måste gå på ica och köpa lite bubbelvatten och grillkorv. Vi hörs senare också kan jag uppdatera er om mina bröd blev goda! :)


♥Tjenare!

Hejsan mina nära och kära! Har nu jobbat i tre dagar för att sen vara ledig i fyra. I morgon blir det att dra till stugan med två fina, th och emma! Korvgrilllning och liknande står på schemat! Känner mig inte så taggad att uppdatera här i bloggen. Men jag slänger in ett inlägg som tyder på att jag lever iaf. Eller vem vet kanske har jag stupat av utbrändhet?

Nu är det exakt en vecka kvar tills vi drar till turkiet. Längtar som en tok!


♥Kalasat

Hejsansvejsan. Idag har jag varit på kalas hos min fina kusin Emma. Fyllde ju 18år idag, storflickan! Massor med fika var det också... Men nu blir det skärpning. Jag måste hitta nåt annat gott att äta istället för chips, godis, popcorn och annat... I morgon blir det mest troligt att dra till stugan med emma och th. Kommer bli myyyys! Nej nu ska jag ge mig på ett försök med mitt pussel och sen lägga mig i sängen med en kopp te och lite finncrisp!


♥Bikini Nr.3


♥Delad jävla tur

Har idag gått en sån kallad delad tur. Börja klockan 07.00 och sen jobba till 13. Då får man gå hem i tre timmar och sen tillbaka till jobbet för att jobba till klockan 20.00. Inte speciellt kul.... Det enda bra med det där lilla hålet mitt i arbetsdagen måste vara att jag fick spenderade några extra timmar med Johan! Älskar verkligen min grabb, ja ni obeskrivligt mycket! Går faktiskt inte att förklara,... Skulle gärna ha stannat där och haft lite mys i det första riktiga höstvädret. Men han skulle ha lan eller "datakalas" som man också kan säga med sina två goda vänner som tyvärr ska flytta ner till stockholm på fredag. Vi brukar umgås ganska mycket alla fyra så det kommer nog bli ganska tomt utan dom :/

Åh snart kan man börja använda massa mysiga halsdukar. Älskar höstkläder! Nu ska jag varva ner med en kopp te och sen sova :) puss på er. I morgon ska jag och fira min kusin som fyller 18år :)

♥Bikini Nr.2


♥Lagt pussel hela dagen

Har just nu sjukt ont i nacken efter att ha suttit på golvet och byggt pussel! Beställde ju ett nytt 1000-bitars pussel häromdagen och jag blev så less på att vänta att jag började lägga mitt gamla. Jag lägger inte vanliga pussel.

"Du ska inte lägga ett pussel som föreställer bilden på omslaget. Utan vad som händer i nästa ögonblick. Bilden på omslaget är bara en ledtråd till den bild du ska lägga"

Så jag har ingen bild till pusslet jag ska lägga... Börjar iaf vara lite trött och snart är det nog dags för sängen. Uppstigning 05.45! Bussen går halv sju och jag börjar sju! hehe


♥Monkishopping

Linne: 150kr
Tröja: 300kr


♥Bikini Nr.1


♥Det var ett tag sen

Det var ett bra tag sen jag gav er en uppdatering. Närmare bestämt 4 dagar! Det känns som att jag börjar dra på mig en förkylning men bättre nu än om två veckor! Dricker iaf massa kamomillte ihopp om att halsontet ska försvinna. som pricket över iet fick jag migrän igår också, tuppen (y) tog mig iaf till jobbet idag... Nu ska jag fortsätta mysa med min pojkvän i soffan så får vi höras nästa gång!:*

Vädret den senaste tiden har varit toppen men nu har det börjat bli mulet och trist. Vill ha fint väder hela tiden!


♥Tjenare bloggen!

Nu är det dags för jobb igen och jag ska snart springa till bussen. I veckan jobbar jag varannan dag, hehe! Ledig i morgon, jobbar torsdag, ledig fredag, jobbar lördag osv. Idag är även enda dagen den här veckan som jag börjar tidigt! Skööönt!

Ungefär såhär bra gick det igår för mig att åka vattenskidor!... jag fick iaf på mig dom! ;D


♥Hemkommen från stugan.

Har just kommit hem från stugan. Har mestadels spenderat dagen i en solstol men även i vattnet. Försökte åka vattenskidor men jag tog mig fan aldrig upp. Försökte en gång från en pytteliten båt vi har och sen försökte jag två gånger från vattnet. Då tänkte jag att jag försöker från lillbåten igen men då ser jag att min lillebror har fyllt den jävla båten med vatten och den är halvvägs upp och ner.... Ska snart gå och lägga mig...
Här ser ni utsikten från min solstol idag!


♥Godmorgon!

Åh idag är det sol men molnen och blåsten förstör allt!-.- Ska snart dra iväg ut till stugan drar dit även fast det inte är gassande sol. Man kanske kan fiska iaf?

Köpte några bikinisar till resan för några dagar sedan och jag tänkte att inom kort ska jag försöka visa nån av dom eller alla.




♥Tjenare!

Hejsan tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig! Imorgon är jag ledig men jag ska nog dra till stugan om det är bra väder. Då blir det sol och bad! På tal om sol och bad så har jag och Johan bokat en resa nu, till Turkiet och Side. Vi drar iväg den 21a och blir borta en vecka. Längtar så himla mycket!

Gårdagen i Piteå var bra. Missade dock Maggio pga försenade bussar och slöa ben. Det var annars en väldigt lyckad kväll... Nu ska jag städa upp i mitt rum och sen sova, puss på er och vi hörs i morgon :*