♥Godmorgon!

Sitter och äter lite frukost men är inte speciellt hungrig. Vem kan klandra en klockan halv sex på morgonen? Men äter man inte orkar man inte jobba. Ska snart dra iväg på praktiken. Ska prata med min handledare angående mitt heltidsvik som jag har tagit på mig under hela december! Längtar redan tills lönen trillar in på kontot!

Kan även tillägga att det har gjort ont att skriva detta inlägg tack vare min fina vän Julia som körde mig med på gymmet ( hon tränade dock inte!). Talar även om att risgrynsgröt utan någon krydda smakar inte speciellt gott.

Efter praktiken drar jag till pontusbadet med Jullan och övar in våran vattengympa!


♥Tjeeenare!

Det var ju ett bra tag sen jag skrev i bloggen kan man säga. Har varit upptagen med att resa, gå på party, mysa och umgås med vänner! Idag har jag städat mitt rum och julpyntat! Okej egentligen har jag ingenting att skriva just nu, men jag har fått order om uppdatera. Så vad gör man? På tal om ingenting så slängde jag iväg en order från elf nyss. Lite nytt till sminkväskan.. Det är så farligt billigt så att man inte kan låta bli :) Nu ska jag ta och slänga mig i sängen och se lite TVD! Natti!


♥Måndag hela långa dagen.

Idag är det en sån där trist måndag. Eller egentligen inte så trist eftersom då får man börja längta till nästa helg och tänk vad tråkigt om det inte fanns saker man längtade efter? Ska försöka få i mig nå mat och sen promenera till örnäset för att umgås med Martina och Julia. Känner mig väldigt hurtig som har börjat promenera dit...



♥Morronmorron!

Tjenare tjenare! Sitter och väntar på och klockan ska gå lite fortare så att jag kan pallra mig mot bussen. Idag måste jag verkligen komma ihåg att fylla i och lämna in den där ledighetsansökan! Idag väntar även svenskaredovisning och packning. Eller iaf börja packa för vet inte när jag ska hinna det annars... Bjussar på en bild såhär från skrivande stund:)


♥Myslördag

Sa just hejdå till Johan och ska snart promenera till martina för att ha lite tjejmys! Får se om det blir någon bastu, hoppas!!:)


♥Tjenatjena

Ska dra iväg till skolan nu. Sen drar jag till Johan och käkar middag och efter det blir det biooo! (sjukt länge sen jag var på bio faktiskt)


♥The Vampire Diaries

Hejsan ligger och ser på lite tvd... Har även sett robinson finalen och den var sjukt orättvis om jag får säga det själv. Det blev iaf inte rätt vinnare eller det kanske var det men det får vi aldrig veta för att det var så orättvist...

I morgon ska jag mysa och gå på bio med min pv och på lördag ska jag mysa och snacka skit med tjejerna!;) nu ska jag fortsätta se tvd, natti:)


♥Glasses

Har äntligen fått mina glasögon! Det är väldigt skönt måste jag få säga! Nu ska jag bara vänja mig vid dom...

Har mått dåligt största delen av dagen så har bara legat hemma och chillat. Blev därför ingen bio. Men på fredag blir det!

Bjuder på en glasögonbild!


♥Godmorgon

Godmorgon på er alla! Måste bara få tala om att min säng var riktigt skön och jag längtar till ikväll då jag får lägga mig igen!

Sitter just nu och käkar lite gröt såhär på morgonkvisten och ska snart börja göra i ordning min matlåda. Syns senare, puss;*


♥Kaozzz

Bygger bygger och bygger, resulat senare!


♥Drar och jobbar!

Blir snart upphämtad för att sen åka och jobba med mina små buspojkar. Efter jobbet ska vi åka och hämta en säng. En större säng, en bättre säng, en skönare säng! Ja jag är nöjd! I morgon när jag ska kliva upp klockan fem och åka till praktiken kommer jag ha det jobbigt. Har sovit till typ 12 dom senaste dagarna... Nej nu ska jag gå och borsta gaddarna och sen dra på en mössa över huvudet för att dölja mitt inte så vackra hårsvall!


♥Shopping (Nytt i sminkväskan)

Allt från Make Up Store!

Glitter eyeliner:
●Aqua
●Show Stopper
Eyedust:
●Victory
Angled Eyeliner 113
Cake Eye Liner:
●Black



♥Hemma och lever!

Kom hem från ä-byn i onsdags... Då började jag genast att jobba på min filmanalys som först kändes svinjobbig men sen förklarade min pöjk hur man skriver en löpande text (har bara skrivit saker i punkt form) gick det som på räls. Sen i torsdags har vi firat en 50 åring och i lördags var det fest! Har därför blivit rätt kass uppdatering...


♥Hejsvejs!

Heeej på er! Befinner just nu i älvsbyn, tänkte bara meddela att jag lever!:)