♥Mot praktiken

Sitter på bussen mot praktiken och känner mig väldigt ensam! Ingen av mina klasskompisar som brukar vara på bussen är här... Idag fyller min Johan är! Ska dit i eftermiddag efter mitt syntest!!! Hoppas att jag inte har nåt synfel fast ändå hoppas jag det för då vet vi anledningen till min huvudvärk... Är det inte synfel är det ju nå annat jobbigt...


♥Natti

Kvällen har bestått av att tvätta kläder och se på 90210. Har börjat se de idag och har sett 3 avsnitt. Glömde att jag höll på att se the vampire diaries... Så jag ska pausa 90210 och se klart the vampire diaries.

Idag har jag även fyllt i mina tatueringar och jag kan erkänna att det inte var skönt! Förra gången gjorde det inte alls lika ont...

I morgon är det praktik som vanligt, ska bli skoj! Nej nu ska jag sova, ska försöka ta mig upp i tid i morgon så att jag hinner på gymmet:)
(bilden är från idag på jobbet när vi var ute och promenerade på bergnäset)


♥Tjenare på er!

Har inte uppdaterat på si så där fem dagar, hehe! Men det får man stå ut med ibland... Min pojkvän slutade sitt jobb i fredags och därför har vi bara njutit och umgåtts i helgen! Har inget att uppdatera tyvärr. Vann en skål idag. Hejdå!

♥Nobody's Perfect

Ska snart dra iväg till praktiken... Har endast sovit 5 timmar... Kunde inte somna igår. Låg bara och tänkte på massa saker och hade fortf nackspärr, eller det har jag fortfarande. Idag på praktiken kanske jag ska vara på medicinmottagningen och lära mig lite bättre att sticka. Så har ni några tider inbokade där så uppmanar jag er att avboka dom ;)

♥Nattinatti

Sitter och kikar på lite gamla idol-avsnitt och ska snart gå och sova. Har varit och tränat idag, woho! Äntligen, nu ska jag komma igång som man alltid säger, hehe! Nej men nu jävlar! Har bokat in indoor walking i morgon...

Ikväll har jag myst med mina brudar, ätit tårta och pratat lite projektarbete och mycket skitsnack!

Imorgon ska jag och luncha med min barndomskompis mamma! Ska få välja ut en berlock till mitt tomas sabo-armband. Berlocken är en födelsedagspresent :) hehe det blir min första berlock!
Här ser ni resultatet från när jag testat min nya locktång som är av märket remington C195!
Lägg nu till mig på instagram, Johannalw!


♥Instagram

Om ni har missat det så kan ni följa mig på instagram, Johannalw heter jag där. Lägg till mig och följ mig!


♥Godmorgon!

Tjenamoss! Vaknade för så si där en timme sen. Ska nu åka iväg till elgiganten för att hämta min locktång. Försökte det där med att locka håret med plattången men det blev fruktansvärt misslyckat! Efter det blir det banken och en snabbrunda på stan och efter det springer jag iväg till gymmet för lite hårdträning efter all tårta!


♥Bra dag!

Har varit en mycket bra dag! Har haft hela tjocka släkten på besök + lite till folk. Har fått massor med fina presenter. Bestick, flygbiljetter, pengar, presentkort, 2 halsband, kokbok och massa mer! Min älskling kom ju hit igår men var tvungen att fara i fall att han skulle bli tvungen att jobba, men det blev tyvärr inge jobb... Nej jag ska slänga mig i sängen och sova.


♥Städdag!

Dagen idag har gått jättefort tycker jag, känns som att jag nyss vaknade. Har städat mitt rum och bakat en lchf-kladdkaka till i morgon... Nu ser jag på lite erik och mackan och väntar på att Johan ska komma hit. Imorgon kommer tjocksläkten hit och firar mig. Ska bli skojsigt att få träff alla. godnatt :)


♥Farväl

(Se  i 720p)

♥Tja!


♥Hejdå!

Ska dra iväg till kyrkan nu och hjälpa till med lite förberedelser innan begravningen, ses sen kanske!


♥Ios 5

Nu har nya uppdateringen till Iphone kommit... Har just installerat den och det verkar väldigt bra! Imorgon ska jag på begravning och sen ska jag till Sara och fixa håret och efter det blir det make up store för sminkning! För i morgon kväll blir det party!!


♥Shopping

Klockan från ur och penn för 200kr! Har kikat på den några gånger och idag slog jag till!

♥Du är min vän i livet


♥18år

Hejsan alla underbara! Idag är det visst min födelsedag. Min artonde födelsedagö. Gud vad gammal man börjar bli...  Har  fått massor med fina gratulationer idag från mina nära och kära... Har fått födelsedagsmiddag hemma hos Martina, stuvade makaroner och korv! Min favorit, det var väl passande? Om ett tag kommer även min älskling hit till mig! Det blir ju helt perfekt! Har även fått hem min studentklänning! Den är underbart fin och passar perfekt! Woho! Älskar den! Nej nu ska jag städa upp lite i mitt rum så att Johan inte tuppar av när han kommer hit, hehe!


♥Mera


♥Lite bilder...

Här kommer lite bilder från själva konserten... Lägger upp lite mer bilder sen från den övriga resan. Men detta får räcka för nu...

♥Cya!

Drar iväg till skolan nu! Synes! puss:*


♥Snart!

Ska gå och lägga mig nu snart. Har varit en bra dag på praktiken. Timmarna bara flyger iväg. Imorgon ska vi till min farmor och prata med henne angående vårat projektarbete.

På kvällen ska jag arbeta och sälja fika när kyrkan har nåt "event". Efter det ska jag till min pojkvän och mysa och på lördag åker vi till Umeå! Åh vad jag saknar min pojkvän!!!


♥Trött som bara den

Ska snart gå och lägga mig igen. Har varit och färgat håret hos Sara idag. Blev SVINBRA som vanligt då! Sara är grym! Till veckan ska hon även klippa mig eftersom vi inte hann med det idag. Men nu har jag iaf en jämn och fin färg i håret. Praktiken idag har även den varit grym som vanligt! Hände inte lika mycket idag som igår men det var skoj ändå :)

Åh min älskling jobbar sent på kvällen. Igår jobbade han till 02.00... Vanligtvis pratar vi alltid en stund på kvällen när vi inte är med varann och berättar allting roligt vi varit med om. Helt enkelt rensar våra tankar och bara pratar av oss en stund. Men nu har vi inte gjort det eftersom att han jobbat och nu har jag upptäckt hur mycket jag saknar den där lilla pratstunden. Men som tur var får vi helgen tillsammans. Vi ska ju faktiskt till Umeå och se på Lars Winnerbäck! Äntligen säger jag bara, som  jag har längtat!!!

Godnatt på er!♥

♥Godnatt!

Sovgott kära vänner. Tänkte bara slänga in ett icke mobilinlägg innan jag stänger ögonen för natten... Har varit på praktiken idag. Bara älskar min avdelning. Saker som inte är kul egentligen är kul. Fick följa med till bårhuset idag. Det är klart att det inte är kul men för mig som aldrig har varit dit är det så klart spännande och lite kul. Jag älskar ju vård och alla delar av den... Fick även sätta en KAD (kateter) idag. På en kvinna. För första gången i mitt liv. Var inte det svåraste jag gjort. Men även det var kul även fast det inte är speciellt kul. Detta inlägg som skulle bli ett kort inlägg blev plötsligt långt.

Var även med mina buspojkar idag. Men dom var bara fyra idag vilket var väääldigt skönt jämfört med dom 12 som var där förra veckan. Det är sånt man kallar kaos.

Känns som att saker och ting äntligen är över och har fått nåt sorts avslut. Tack för det!


♥Samhällskunskap

Sitter på skolan och har samhälls. Jobbade 7.30-19.30 igår. Det var sjukt tungt, speciellt när jag var på en helt ny avdelning... Men det funkade och nu kan jag den avdelningen! Ikväll blir det plugg och en tidig kväll.

 


♥Jobb

Åkte på jobb, 07.30-19.30. Fruktansvärt pass! Jag som skulle fixa håret och mysa med min älskling!

 


♥Lördag eftermiddag...

Sitter hemma hos johan och lyssnar på när han spelar gitarr. Senare idag ska vi till hans mormor och käka middag. Ikväll blir det mys hemma hos mig och i morgon ska jag till sara för att klippa och färga håret, trevligt!:)
( bild från turkiet, längtar tillbaka!)