Tjejkväll!

starry följde med mig hem idag, lyx va + att vi fick sluta flera timmar tidigare från skolan! =) vi åkte hem såg det avsnitt av onetreehill som kommit ut senast, sen så drog jag en powernap och jag vettetusan vad starrry gjort, vet bara att jag börjat sova jättedåligt och behöver all sömn jag kan få!

senare vid 6-7 ska vi dra till julia för en tjejkväll, det är också lyx ;) det blir jag, julia, starry, martina och sara ;D vi ska typ beställa pizza och jag ska färga håret =)


första uppgiften!

har haft en låång dag idag! eller den ska vara lång egentligen, från 8.15 till klockan 17 men vi får alltid sluta tidigare från nkn ;D har egentligen inte hänt mycket idag, fick mvg på min första uppgift som jag fått betyg på på gymnasiet! jag är rätt nöjd själv, jämfört med björx så är det här ju en barnlek ;o ikv ska jag vara barnvakt åt tim och sen ska jag åka till min älskling =) och i morron blir det tjejkväll med några från klassen! ;)


Läsarfråga!

jag har fått massa papper hem om att bli med i flygvapnet och fara på massa läger, flyga flygplan skjuta med riktiga vapen, lära sig lite om sjukvård, äventyra i skog och mark och allt som hör till, vad tycker ni om jag blir med? ;D


bästa helgen!♥

det har nog varit den bästa helgen på många månader, kommer inte ihåg sist jag hade en sån här bra helg!
har spenderat hela helgen med min älskling och endast min älskling! vi har bara myst, lagat mat, varit med varann... jag älskar sånt här, och det behövs ju bara så lite! hoppas det kommer fler såna hära dagar, men inte allt för ofta för då är det inge kul längre sen :/

26/9 bildinlägg


livet är som det är!

sitter och käkar riskakor medans hjärtat sover, ska och träna senare och han ska övningsköra..

jag borde ha förstått att livet aldrig kommer bli lätt, men jag är glad för det som hänt och för hur saker blev! ska nu försöka gå vidare på riktigt och lämna saker åt sidan..

livet är ändå underbart!

jag är så himla lycklig, det är fan inte sant! att man kan vara såhär lycklig som jag är! känns som att hela världen anpassat sig efter mig så att jag ska få vara så lycklig som möjligt för en stund.. även fast det är mycket i skolan så är jag ändå glad, jag trivs så jäkla bra, den nya klassen är så mycket bättre än den gamla, mycket bättre vänner och det är inte massa fejk i den nya klassen! lärarna är även bättre, sättet att arbeta är mycket bättre, och det känns som att jag lärt mig mycket mer under dom här veckorna är under hela grundskolan!

och min pojvän, han är ju världens underbaraste!<3 jag har ingen aning om vad jag hade gjort utan honom, han gör verkligen livet värt att leva! det är honom som jag värdesätter högst av alla! han är min ängel! och jag ber om ursäkt för alla gånger då jag har varit sur och otrevlig utan en endaste anledning, men alla är vi ju inte perfekta, och en dålig har ju alla, så det är väl förlåtligt?=) ett liv utan honom det är inte ett alternativ för mig, kan inte ens tänka mig hur det skulle vara! i nästan två års tid har jag haft den här lyckan, och det finns ingenting som klår den! finns det nå bättre än att bara få vara med den man älskar utan några krav eller någonting, bara älska varann en stund? det måste vara det allra underbaraste.. jag har aldrig förut älskat någon på det här sätter som jag älskar min johan, det här är vad äkta kärlek är! att hålla ihop även fast det är motvind, det är den kärleken jag alltid sökt efter, och för ungefär 2 år sedan hittade jag den äntligen! det tomma hålet i mitt hjärta fylldes med värme och kärlek, och jag blev den lyckligaste flickan på jorden, jag tror att dom flesta i min närhet märkte att jag sken upp varje gång vi hade varit med varandra... du kan få mig att le på det där sättet som ingen annan kan, och du kan få mig glad när jag är på det dåligaste humöret, och du älskar mig även fast jag behandlar dig dåligt! och jag tackar dig för allt, och jag är dig evigt tacksam för allt dethär, och jag lovar att jag aldrig kommer lämna dig, mitt hjärta är ditt så länge du vill ha det, och jag tänker inte kräva tillbaka det!

ojojoj...

den här världen är helt sjuk, den är super orättvis..

jag älskar min johan mest av allt♥

ojdå :/

hejhejhej!

var faktiskt en skön morron i morse, stressade inte alls, käkade dock ingen frukost, menmen, sånt får man leva med =) idag på skolan har det inte hänt mycket, mest det vanliga, men råkade skicka iväg ett lite onödigt sms ;s men jag hoppas att det fixar sig!

har typ 1440 läxor just nu. har läxa i engelska, nk, måste jobba matte för jag ligger efter, öhm prov i medicinsk grund, och ja det var säkert nåmer, bara jag som är glömsk ! =)

nu ska jag och mamma snart fara och handla, ska faktiskt hjälpa till =) blev faktiskt ganska livligt hemma nyss, var så lugnt nyss juh :/

nu ska jag göra nåt bättre än det här, skriver ett inlägg i morron efter allt pluugggande :)

skola snart

hejsan jag slänger in ett snabbt inlägg innan jag fixar mig klart och sedan ska dra mot bussen. den fruktade jävla gymnasiebussen, tänk att det sitter typ 50 ungar på den som det som som att varenda en kommer typ från en annan planet eller liknande!? det är fan läskigt;o hade hellre velat ha åka gymnasiebussen från björx! + att då får man sova med sitt hjärta <3

har varit en lugn morron, vaknade av alarmet och då kände jag att katten fortf låg och sov under mitt täcke :) supermysigt! men det finns ingen mjölk, och det betyder ingen oboy, så vi får se hur det går med det, oboy är ju somsamt min drog, typ som vuxnas morgonkaffe=) och tanken på att en vuxen skulle få sitt kaffe finns ju inte eller hur!? kanske köper mig en cacao creme i skolan, det får vi se sen ;) aja, men nu blev det ett ganska långt inlägg, typ världens tråkigaste dock!! haha men nu ska jag platta mitt hår och sminka mig (h) sen dra till bussen!

 


ja, då var det gjort!

nu har jag bytt hit, vet inte om det här är bra, men det funkar säkert, annars byter jag tillbaka, men man måste ju iaf testa. och så dåligt kan det ju inte vara eftersom det är så pass många som har det:)

just nu är jag lyckligare än någonsin, jag och johan har det hur bra som helst, det har varit mycket upp och ner, men nu måste jag säga att det är hur jävla bra som helst, har inget att gnälla på faktiskt! jag är så jäkla lycklig, ingen förstår min lycka!;o och jag älskar johan så fruktansvärt mycket! han är min ledstjärna i mörkret, han är mitt liv, min livskraft, han är min bästa vän! jag är sjukt glad att jag har honom, han har gjort många saker så himla mycket lättare genom att bara vara där, och det tackar jag honom för, jag kommer aldrig lämna honom<3och skolan går ju också bra, tror jag iaf :) eller jag hoppas på det, det känns himla bra, vi har ju fått välja praktik platser, jag valde på björkskatan, det fanns 1 på hertsön + att jag inte ens ville vara på hertsön så det är väl bra det, så fort jag blir nog gammal så ska jag flytta hemifrån! hatar hertsön!=)

nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag stänga av datorn och gå och sussa faktiskt, skriver mer i morron om jag kommer ihåg att skriva i rätt blogg, hihii (a)


tester

jag tester den här nya bloggen och försöker ta reda på om det är värt att byta! :)