inte bra!

jag har inte att säga i mitt försvar, men jag kan säga att man mår som man förtjänar...

hehehe

1-0 till johanna!

never say never

vaknade nyss, har varit en massa liv i morse! själv klart så har katten stått och klöst på min dörr för att hon vill komma in, men jag ville inte ha in henne för att hon bara försöker slicka en i ansiktet, så jag stängde in henne i hallen så att hon kunde komma åt kattlådan och mat men inte mitt rum, tror ni inte då att min bror kommer och släpper in henne!? jo det är klart..

sen kommer min bror in i mitt rum och frågar om jag vill ha bröd till frukost.. då trodde jag typ att han skulle baka, nejdå han ville ha pengar av mig så att han kunde gå och köpa det?! tror ni att man orkar börja fixa sånt när man sover?;o

och sen började han dummsuga, blev så arg, varför ska han förstöra för andra bara för att han inte kan sova?;o tänkte iaf skruva ut alla proppar för att försöka få honom att sluta, men han skulle bara dammsuga sitt rum, och inte gick det ju fort och hans rum är ju typ 6kvadratmeter!? har aldrig varit med om att nån dammsuger så noga förut ;o

nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify och pratar på msn :) ska möta th i stan vid 15 och sen blir det att dra på nautilus :)

msnprat!

idag har jag varit med th, vi skule egentligen träffas på stan vid halv 12 och då skulle jag följa henne till frissan, men så blev det icket. jag kom till stan vid halv 12, th kom vid 12. jag köpte en ny foundation på hm.. var meningen att vi skulle simma men det blev inget de heller, var massa tjorv i simhallen så vi orkade inte.. men i morron blir det gymmet igen :)

just nu är jag jättetrött men sitter ändå och snackar massor med amanda och joel!:) ska nog snart sova=)


Tävling på fokis.se

Jag medverkar i en tävling på
fokis blogg (www.fokis.se) där
man kan vinna två hårprodukter eller
en plattång, var med du också!

För att komma till tävlingen klicka-
www.Forhair.nu  eller www.fokis.se
och klicka på tävlingar! lycka till.

risgrynsgröt!

sitter här supertidigt på morronen och käkar risgrynsgröt, jag funderare på en sak. är det bara jag som tycker att om man stoppar mjölken på gröten så blir mjölken äcklig och halvljummen? jag tycker bättre om att ha den i ett glas bredvid, det är mycket godare!

ska snart ta bussen till stan, jag vet att det är tidigt, men th ska faktiskt klippa sig och på eriksson kör dom med mottot "först till kvarn får mala".  skoja bara, men det är typ så.. hinner man inte dit i tid får man ingen tid! och då får man komma tillbaka en annan dag :/ men nu måste jag skynda på lite..

ipod<3

har beställt hem en ipod nano idag, som jag ska få av min mamma och pappa, ska även få ett år till på mitt nautiluskort när dehär året tar slut, jag måste vara vääärldens lyckligaste ;D<3
Graverade även in mitt namn i den :)


liten bloggpaus!

har varit hos johan ett par dagar nu, eller från i lördags! :) vi har inte gjort mycket, varit i piteå och badat, käkat middag på allstar, haft 17års kalas, umgåtts med victor och bara tagit det lugnt!

idag har jag och th varit på nautilus och tränat massor, vi sprang i 20min. 10 min i början och 10 min i slutet. i morron ska vi och simma. känner mig riktigt. blir nog att önska sig ett stil-kort i julklapp eller en ipod :)

saknar sthlm<3

har just käkat mannagrynsgröt, sitter och lyssnar på lite musik och väntar på att th ska komma hit. vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men det blir säkert nå trevligt, det blir ju oftast det :)
var hemma från praktiken, vaknade med huvudvärk så jag ringde min handledare och sa att jag inte skulla komma idag, hon tog det lugnt och blev inte arg, tur det! ikväll eller i morron åker jag till johan, har inte riktigt bestämt mig ännu..

jag saknar stockholm, att bara gå runt i affärerna och bara ta det lugnt. här hemma i luleå är det massa tider som skulle passas och skola, praktik och massa annat. men i stockholm var det jag och mina affärer, min mamma och massa god mat då! :)

ska snart gå och fixa mig och byta bort min sovtröja mot nåt mycket seriösare :/ det som är så himla skönt och bara ha myskläder på sig... och jag tycker att sommaren ska komma tillbaka, vintern kom alldeles för fort, och den första snön brukar inte komma förrän min ths födelsedag och nu kom den nästan en månad för tidigt, det är illa! sommaren borde vara längre, ska flytta nånstans där sommaren aldrig tar slut!


så less!

blir så jäävla arg på folk som ska lägga sig i, back off om du inte har med skiten att göra!

sitter här igen!

har skrivit klart min hälsobild, det var ganska kul att skriva, det kändes bra att få skriva av sig lite om allt som hänt dom senaste åren :) ska snart spola upp ett bad tror jag, ta lite hårinpackning ansikstmask åde igen, haha! måste städa mitt rum också känner jag! och sen om det inte hinner bli allt för sent och jag inte är alldeles för trött så poppar jag nog lite popcorn och sätter på en av filmerna jag håller på att ladda ner, just nu tankar jag "the proposal", "crossing over" och "new in town". ska nog se crossing over, den verkar bäst och seriösast :) om den bara blir klar någon gång!;o i morron på praktiken ska jag och nicklas plugga massor, stackars starry måste komma dit även fast hon är ledig för hon glömde sin mobil hos mig, så hon måste hämta den i morron, synd där;o

och i morron blir det risgrynsgröt till lunch, asgott, jag har serverat det till mina gamlingar några gånger i veckan och lovar att man blir sugen! ser så jäva gott ut, fast det är dom nog värda för all den andra maten smakar typ skit ;o efter praktiken ska jag spendera helgen hos johan, på söndag ska han ha kalas och jag har köpt ett wax åt honom, ahaha! lite oromantiskt kan man tycka, men det var det han önskade sig så då får det bli det :)

nej nu ska jag pallra mig mot badkaret :) godnatt, vet inte när nästa gång jag skriver blir, men ni får hålla ut!:)

plugggg

sitter och skriver en hälsoprofil som ska vara inlämnad i morron ;s hoppas det går bra. jag har typ skrivit mina djupaste hemligheter så jag hoppas på ett bra betyg haha!

idag när vi skulle till sunderbyn med en av mina gamlingar så somnade jag i dendär bussen, blev så jäkla trött alltså x) blir nog en tidig kväll för mig och i morron ska jag till älskling, han fyller ju år på tisdag och på söndag är det kalas :) skriver kanske ett lite mer ordentligen inlägg efter jag gjort min läxa.. skolan går ju som sagt först ;)

när jag hör din röst

sitter i mitt rum och väntar på att johan ska komma och hämta mig om ett tag :) har städat upp här i min lillasvinstia, nej det är ju så fint :) jo, för i morron efter jobbet ska ju jag och starry till stan och kika runt ska köpa upp mina presentkort, också ska jag köpa en present till johan.. jag hatar mig själv för att jag inte kan spara saker på tex ett bankkonto ^o) och jag kan inte heller spara pengar i börsen heller, jag måste nästan direkt köpa upp det! juste jag har ju beställt en ny plattång "GA.MA CP3 Ceramic Nano tourmaline Plattång"  795kr, här kan ni gå in och läsa om den http://www.eleven.se/gama-cp3-ceramic-nano-tourmaline-plattang-3153.html beställde den från eleven.se, jag beställde min förra plattång där också :) hoppas att den är värd pengarna bara! nu ska jag dricka upp mitt bubbelvatten och sen kommer han nog snart (a)<3 jag vet inte riktigt hur mkt bubbelvatten jag dricker per vecka, alltså loka, ramlösa, bonaqua osv. jag dricker nog flera liter ;o det är helt sjukt.. och det är ju mkt godare än tex cola och fanta och alla dom där drickorna ;s och oboy, det dricker jag också huffsat mkt av, men det är inte lika bra ;S i morron på jobbet blir det att läsa klart när jag hör din röst tror jag :) skriver mer i morron, pusshej<3


liten tjejkväll!

hade en liten tjejkväll med sara och julia igår. vi smaskade typ upp en skål med chips på fem minuter, det var helt stört!x) det var riktigt kul med en liten spontan tjejlkväll sådär, måste göras fler gånger! nu funderar jag på att lägga mig i badet med lite ansiktsmask åsådär :) lägger upp lite bilder från igår kväll också!




tjejerna..

första veckan av praktiken har gått och jag tycker att det har gått bra!:) har varit med johan några dagar, och i morse hade jag så jävla mycket huvudvärk att jag typ grät ;O så jag tog en ipren och gick och vila medans johan for till stil :) nu sitter jag och väntar på att sara och julia ska komma hit :)


bildinlägg!

R

dag 2

har inte sovit mycket inatt... har typ vant mig att inte sova själv, så det går inte så bra :) jag måste öva mig...

ska gå ner och väcka min farfar snart, så att han kan skjutsa mig till praktiken vid 8, sån snäll farfar jag har va? :) nämen, nu ska jag gå ner och ikväll blir det att gå och se flickan som lekte med elden med min far :)

första dagen...

sitter här hos min farmor och farfar nu + min pappa :) har inte varit speciellt aktiv i bloggen i helgen, men i fredags så bakade jag och johan bullar + muffins och käkade hemma hos mig.. sen drog vi till han och var med viggo och offe, somnade hemma hos viggo, det är inte ovanligt :) på lördag vaknade vi kanske halv 12, gick upp och käka och duscha sen fick jag öppna min present av johan :) fick ett superfint armband av honom, lägger in bilder sen! sen skjutsade rolf oss till mig och vi fixade i ordning tills allt folk skulle komma.. vid kvart över fyra började dom rulla in först min pappa och sen johans mamma åsa, hennes man rolf då och johans lillasyster maya av dom fick jag presentkort på hm, tacktack det kan behövas =) sen kom min farmor och farfar av dom fick jag 500kr som kan vara ännu mer nödvändiga eftersom min plattång gick sönder i fredags innan skolkortet, så jag fick ha uppsatt hår! och näst sist kom morfar av han fick jag presentkort på cubus som också kan behövas och sist kom johans far anders och hans sambo lena :) av om fick jag 300kr som är väääldigt nödvändiga :)

på kvällen var vi med viggo och offe och nån mystisk typ som jag glömt namnet på, vi drog till kvantum och jag köpte vantar :) vääldigt skönt måste jag säga eftersom jag inte hade några förra året :) sen gick vi hem till viggo och försökte se film men det sög så jag och johan drog till shell och käkade korv och johan bjöd tack så mkt älskling <3

söndag hände inte mkt.. vi låg hemma hos han i stort sett hela dagen, fick nog inte på mig några kläder förrän vid fyra, haha! x) på kvällen skulle vi dra till viggo för ännu ett försök att se film, men det sket sig vi tog oss inte ens till honom...

och nu idag har jag haft min första praktik dag, och jag måste säga att jag ÄLSKAR min gamlingar! :)

praktik!

ska snart börja traska mot pershindergården (?) där jag ska ha praktik i tre veckor nu, och sen 2ggr/veckan tills vi går ut nian + att vi ska vara där några veckor i sträck några ggr också :) men nu ska jag börja gå efterom jag inte hittar dit, haha! pusshej<3

ojdå...

har inte skrivit på dagar, men jag skriver ett ordentligare inlägg senare, kanske i morron ;)

handledarträff

idag klockan 12.30 skulle vi mötas på socialförvaltningen för att träffa våra handledare, min handledare hette lisa och verkade jättetrevlig och kunnig :) ska bli kul att få jobba med henne + att vi hade någon annan ung tjej på våran avdelning som går i OP2B hehe (h) och min och starrys avdelning sammarbetar tydligen så vi kommer säkert att vara med varann ganska mkt, och vi kommer få plugga tsm och vi kommer ha lunch tsm,. så det kommer vara super :) börjar klockan 13 på måndag, ganska skönt det... kommer nog börja vara lite mer hos pappa då också, eftersom han bor hyffsat nära..

och idag har jag och mamma varit på en del olika affärer och letat speglar och köpt massa onödiga saker. haha :)

och i morron efter skolan blir det att baka bullar och muffins till min födelesedag på lördag :)

snart ska jag börja dra mig mot min älskling :) + att det är skolfoto i morron och vi har en lektion (n)


<3

I miss you all the time.

our friendship as before is not now.

I miss the times that the most was you

and me. You have made my whole life growing up.

You've always been like my sister.

I will always love you sister





ojojoj

jag sov då nyss, sov i kanske 2-3 timmar, min powernap kanske blev liiiite för lång men det var iaf skönt..

det luktar oboy i min näsa så jag tror att jag snart ska gå och göra ett glas, mumma :) och om ett tag kommer min älskling, åh vad jag saknat grabben mina<3

skola, tjalalalla

kom just hem från skolan, så grymt skönt att få sluta tidigare hela tiden!;o det är det enda dåliga med högstadiet, att alla lärare var så noga med att man inte skulle få sluta tidigare, och skulle dom bort så skaffade dom en jävla vikarie! idag har vi hållt på och bäddat åsånt, det har varit jättekul :) i morron ska vi bara intill stan för att träffa våra handledare, och det är först klockan halv 13 så lite sovmorron får man ju allt :) och nästa vecka på måndag börjar praktiken så himla skojsigt! nu ska jag spela mitt spel som jag nött i några dagar nu, börjar bli ganska bra på det nu, men jag ska klara ut det faktiskt! aja, skriver mer ikväll och ikväll kommer nog johan också, har skrivit så varje dag typ, men ajja :)


pizza! ;)

hejsan, åhh gud vilken skön dag idag, även fast vi går 8.15-17.00..

dagen började med engelska det var bra även fast vi har världens jobbigaste, drygaste, tråkigaste studenter som tror att dom bestämmer jättemkt efter som dom får hålla lektioner, blir bara så less på dom.. men jag överlevde :)

på matten behövde jag inte råplugga eftersom läraren har dragit ner tempot lite, och vi kommer inte ha nåmer matten förrän om treveckor! YES! + att jag ändå är lite före nu ;)

och på omvårdnadnaden pratade vi om praktiken vad som var lämpligklädsel osv, känner mig jäävligt taggad just nu om man får uttrycka sig så! jag ska då vara på björkskatan och det känns skit bra eftersom jag trivs som fisken i vattnet där, när jag får vara på björkskatan mår jag som bäst, inte bara för att min pojkvän bor där, utan det känns bara helt enkelt bra att vara där, det känns som hemma! hade lätt kunnat bo där... och i morron kommer vi ha omvårdnad heeeela dagen och då kommer vi gå igenom ÄNNU mer om praktiken!

+ att vi fick sluta 3,5timmar tidigare och det känns också JÄVLIGT bra! och ikväll kanske min underbara pojvän kommer, hoppas på det eftersom att jag saknar honom faktiskt :)<3 så en helt vanlig vardag kan nog inte blir bäätttre än såhär, pusshej(L)

fixing

hejsan, skriver ett litet inlägg innnan jag börjar gå mot bussen, eller jag ska sminka mig innan det händer!:) idag så har jag lektioner mellan 8.15 och 17.00 det är en jävla hemsk dag och tur att våran nk-lärare tycker detsamma så att vi alltid får sluta tidigare från vårat mördar-nk-pass i slutet av dagen :) ist för fem får vi ofta sluta halv 4 osv :)

igår kväll gick jag och la mig 9 ungefär, vaknade klockan 12 och pratade men älskling i tele, sen somnade jag om och vaknade halv 7, kan nån förklara varför jag är lika jävla trött som jag brukar vara när jag går och lägger mig 12, jag tycker att jag borde vara gaaaanskaaa mycket pigggare, mennej, nu måste jag sluta! hejdå<3

inte idag

det blir nog inget superlångt inlägg idag, känner bara för att gå och lägga mig och sova, och det är nog det jag ska göra snart :)

funderar på att radera allt av dig ur mitt liv, skulle nog vara bäst så!

hejsanhoppsan

hejsan, försov mig idag till skolan. jag vaknade 20 över nio och då började om 20min, så det var inte så lyckat, men jag skyndade mig och sen skjutsade mamma mig till skolan. har inte mkt att säga, jag är iaf jättetrött.. ;S

godnatt

haha, har varit sugen på massa saker ikv, men mest så var det nog makaroner, gräddsås och köttbullar!;o det blev inte att laga det för det fanns varken sås eller köttbullar hemma =) men jag stekte ettt ägg och gjorde en ägg-macka ;D egentligen måste jag plugga till redovisningen i morron, men det är inte så viktigt eftersom att jag bara ska berätta om Starry på datakunskapen, men redovisning som redovisning :) har varit en trevlig helg!;o hur umgåtts med johan, therese och janina! kan inte bli bättre tror jag.. såhär borde man spendera alla sina helger? just nu sitter jag och lyssnar på musik från mobilen, och det är därför att tro det eller ej, men det är bättre ljud där än i datorn :) ska snart ska jag avrunda och gå och lägga mig, skriver mer i morron =)


jassså?

idag har jag fått höra att jag ser väldigt sliten ut, kan detta verkligen stämma?:)

JAG ÄR ARG ARG OCH ARG

okej, nu ska jag lugna lite... min katt är helt jävla otrolig, hon ligger i min säng i bara någon minut och efter en stund hör jag att hon biter på nåt, jag tittar och nog fan äre mitt headset kattjäveln har suttit och knaprat sönder, nu är det den andra kabeln hon bitit utav, den förra var min laddare. och inte nog med det så har hon gjort bitmärken i ungefär varenda en av alla min sladdar! nog med dettta!

har inte blivit någon suverän uppdatering dom senaste dagarna men jag har faktiskt varít hos min pojkvän och haft det toppen sen i torsdags till lördag :) och då drog jag till janina, då det blev lite fest, men det var bara trevligt, nu väntar det en kväll full med plugg :)

Tjejkväll =)

igår var det tjejkväll tills nu nyss så var det tjejkväll, haha! vi sjöng singstar och jag färgade håret. sen satt vi i julias rum och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar, så sjukt mkt man inte visste. men allt som sägs i julias hus, stannar i julias hus, visst var det så tjejer? ;) men det kunde nog inte ha blivit bättre! lite bilder kommer nu.,,





nu ska jag plugga och sen kanske jag ska åka till johan, pusshej<3