♥Sista jobbdagen!

Ska snart gå och se film m. mami, vi ska se antingen flickan från ovan eller nyckeln till frihet. Det är himla dålig kvalité på alla filmer! Blir fruktansvärt less på det! Imorgon är det sista dagen på jobbet och imorgon kommer även älskling hem från kebnekaise! Han har inte varit borta många dagar men jag saknar honom redan!♥


♥Smexigt på pdol!

Pdol var grymt, har kommit på att det under festivaler springer man mest runt och letar sina vänner. Var iaf där med julia, sara, starry och vi hängde även med victor och gänget. Nöjt till lasse och rockade fett till sonic syndicate. Vi fick ihop ett antal heta bilder.

♥Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg denna låt som alla lyssnade på i lågstadet eller mellanstadiet och man sprang runt och sjöng "rakka makka fån" när de i själva verket sjunger "rock the microphone". Jag diggar videon och för er som inte sett den kan kolla här!





♥Nu taggar vi pdol!




Nu idag är det äntligen dags för pdol! Dagen man har längtat efter heeela sommaren för att Lars Winnerbäck är på plats! Kommer bli helt otroligt! Snart ska jag slänga mig i duschen för klockan tre kommer julia hit för lite förfix! Nu ska jag fortsätta hänga med alla människor på fejjan, puss:*

♥Värsta bilden!



Kolla på den här bilden! Vädret var så coolt i morse så jag kom på att min mobil har en grym panoramafunktion! Den kan sätta ihop sex bilder istället för tre som det brukar vara och då fick jag denna coola bild!

♥Näst sista

Idag har jag jobbat min nästsista jobbdag och på söndag är den sista. Idag har jag spenderat dagen med Agnes, vi har haft skitskoj och fått många skrattanfall fast värst var det nog när jag råkade slå henne med wii-kontrollen i ansiktet när vi kasta frisbee i spelet. Tur att det inte var en riktig frisbee jag råkade kasta på henne för det hade gjort riktigt ont och det är tur att våra kontrollera är gummerade!

Imorgon är det pdol och vi taggare ordentligt! Det skulle ha varit jag och starry bara först men sen fick vi med oss Sara och idag så skulle även Julia följa med, vi kommer ha grymt roligt känner jag! Blir först att dra till sara och fixa sig och sen dra till pite!







♥Döda mig någon

Åskan är i mig! Först blixtrar det och direkt efter massa muller eller så är det samtidigt och jag som ska till jobbet! Fan att man inte var 18 och hade bil och allt! fan! vettetusan vad jag ska göra.. Alla som vill skjutsa mig till jobbet hör av sig :)

♥Bodaborg!

Har varit hela dagen i Skellefteå idag, vi har varit på bodaborg och jobbat. Eller vi lekte också, typ mest av alla! Det var svinigt skoj! Vill dit med alla mina vänner och bara springa runt där en hel dag, hade varit sjuktskoj, dock ska man helst vara fem personer annars går det typ inte att klara någonting!;o


♥Junkön

I helgen har jag varit med först johan och sen med julia, ska uppdatera mer om det senare! Har inga bilder just nu. Idag har vi varit på Junkön med jobbet och haft skärgårdsgudstjänst! Jättejobbig båtfärd både dit och tillbak, då jag mådde jättedåligt!:( Körde moppe tillbaka till johan i pissvädret, huvva! I morgon blir det bodaborg, tagga!

♥Mina allra finaste!

Finaste johan åkte hem nyss men jag är inte ledsen för det, för julia kommer snart och vi ska nog dra oss mot staden och sitta där och ta det lugnt! Jag och johan såg remember me igår, underbar film, superbra, men slutet sög! Blev jäkligt less!




♥Frulle!

Sitter just nu och äter den dagliga frukosten, macka + oboy blev det! Johan ligger fortf och sover i min säng men jag funderar på att krypa ner en liten stund. Ska nog göra det efter frukosten, uppdaterar mer senare! puss:*

♥Underbar ring!

Hittade denna goding i hms nya höstkatalog, så underbart fin! Måste nog ta och beställa eller köpa den!
49kr kostar den!


♥Elvis Presley

Kom just hem från vårat Elvis Presleycafé, det var suveränt! Har upptäckt att den mannen är ju fan grym, kanske ska börja lyssna lite mer på honom? eller så var det bara våran kör som var grymma kanske?

Ska nu gå och utöka min matlåda till i morgon, har tre friteradekycklingar från igår och massa ris men måste gå och steka två chickennuggets sen blir det godnatt!


♥Petter - Längesen

Min pojkvän sa för någon dag sen åt mig att lyssna på en låt, Petter - längesen! Det är en underbar låta, lyssna!

Ska iaf alldeles snart pallra mig upp ur sängen och slänga mig i duschen! Börjar klockan två idag, så jag har fått sova ut idag, riktigt bra. nej nu är det dags att kliva upp, herrå :)

♥Godnatt

Känner att jag just nu är jävligt less, nån människa har stulit min börs! Hur taskigt är inte det, tänk människor inte tänka hur det hade varit för de själva om någon kommit och slutit något som faktiskt är betydelsefullt för en själv! Jag hade allt i min börs, mina pengar, alla mina kvitton, träningskort, moppekort, bankkort, id, och framförallt kort på folk och speciellt min älskling! Hur jävla egoistiskt kan det vara att sno det från en annan människa? Sure sno pengarna, men lämna kvar det andra. Det är inte bara jävligt onödigt att sno det utan jag måste nu beställa nya kort till allt för att någon tagit mina. Den som har tagit alla mina kort har garanterat ändå ingen användning för dem! Måste vara nån som inte vill mig väl eftersom jag tappat både min ipod och min börs på väldigt kort tid! Allting går ju att ersätta, men bilderna som jag hade i min börs!

Nej nu ska jag lugna ner mig och gå och sova och passa på att sova ut nu när man har sovmorgon såhär mitt i veckan. Blir bara så arg! Godnatt på er:*

♥Pizzamiddag

Hejsan, har spenderat natten hos älsklingen, så inatt och troligtvis i morgon måste jag sova själv. Det är som skönt att sova själv, men ändå inte! Det känns ju så fruktansvärt bra när den man älskar håller om en! Jag älskar känslan men det blir ofta ganska varmt och på tal om varmt! Idag på jobbet har vi varit i bagarstugan och bakat och det var ju ruggigt varmt därinne, helt olidligt!

Efter jobbet åkte jag hem till johan ett tag, väckte han eftersom han fortfarande sov när jag kom. Fick skjuts hem av honom sen :)

Helt myst och gullat med katterna idag, ska försöka att få lite kort på de, men de är så svåra att fånga på bild för så fort man ska göra det rusar de fram till kameran!




♥Trevligt

Julia kom förbi mig ikväll och vi har suttit och pratat oavbrutet om allt mellan himmel och jord typ sen klockan halv åtta eller nåt, har haft mycket att ta igen, har saknat bruden, förstår inte varför vi inte träffats på hur länge som helst!;o Måste börja träffas oftare, sist vi var med varandra var typ när vi var ute på Martinas ö och det var länge sen! Vi har även suttit och myst med katterna, de är ju så himla söta!♥ Tvättade nyss bort sminket och nu ska jag gå och borsta tänderna, sen blir det sängen, blir en något tidigare morgon än vanligt! Pusstjing:*



♥Dagens jobb

Var meningen att jag skulle hålla i söndagsskolan dock kom det inga ungar så det blev inget och jag som hade förberett åh allt :/ Fast lite skönt var det att slippa det.. Skulle klippa flano idag men fick en sån jädrans huvudvärk efter att jag klippt ut en mapp så jag gjorde annat sen.

Kattungarna har förövrigt lärt sig att klättra över den lilla borgen vi har byggt åt de för att de inte ska fara runt i hela lägenheten. Fast nu springer de runt i mitt rum istället. De är verkligen överallt! Nej nu ska jag käka någon mat och sen blir det en tidig kväll för jag måste vara på porsön klockan nio i morgon!!

♥Eclipse

Var och såg Eclipse i tisdags m. hjärtat!♥ Filmen var så underbar, vill se den igen och jag längtar hur mycket som helst till nästa film!



♥Godnatti

Tyckte att helgen gick lite för fort den här gången, känns som att det nyss var torsdag och jag strosade hem från jobbet, dock så börjar en ny arbetsvecka nu och man börjar nu längta till helgen igen. Skönt att ha sovmorgon på onsdagar iaf! Nu ska jag knata i säng och i morgon är det jobb..igen!

♥Likskär

Kom just hem från Likskär, det var dit vi seglade igår och spenderade natten! Vi har haft pissigt väder men igår var det ändå världens finaste kväll! Vi kastade frisbee och bastade, tog även sommarens dopp i samband med bastun! Även fast vi inte har haft så bra väder så är det ändå roligt att göra något tiillsammans med sin älskade utöver det vanliga!






♥Kunde inte låta bli

Kunde faktiskt inte låta bli att gå in och skriva ett inlägg innan jag skulle sova. Kommer säkert skriva ett i morgon innan i åker också! Är fruktansvärt trött och ligger i sängen med datorn, innan jag sover ska jag ringa johan och "godnatt-prata" med honom. Hade nog bara skrivit nåt sms om det inte var så att han har slut penger på sin mobil så han kan bara skicka typ "ring" eller "ring då du ska sova" eller liknande! Ber till vädergudarna om att det blir lysande väder i morgon! Hoppas hoppas hoppas! Okej det här inlägget var onödigt men skitsamma! gnatt!:*
Langar gammal bild också!

♥Tjabatjena

urusel uppdatering pga att jag har jobbat + att jag varit med johan! Har haft en superbra vecka på jobbet och på Agnes och Lisen är urgulliga, ni kommer säkert få höra mer om dem sen :) I morgon blir det att dra ut i luleås vackra skärgård och segla, eller ja vi ska vara på en segelbåt iaf.. Kommer bli jättemysigt:) Nej nu ska jag sätta något i magen innan jag svälter, puss:*


♥första dagen

Har jobbat första dagen nu, har bakat bullar med David idag dock så var det hans sista dag idag, synd det för vi hade riktigt skojigt ihop och skrattade hela tiden! Men he blir nog bra, :) Min huvudvärk är inte att leka med så jag ska nog sova snart, uppdaterar mer en annan gång, puss:*

♥Aj somfan!

Shit också, varför lär jag mig aldrig? Jag har nu inge bränt mig, dock är det första gången i sommar jag bränner mig såhär rejält, är heeeelt röd hela ryggen, skulle nästan kunna bli en indian! Det värsta är ju att det gör så ont, ska typ gå utan bh i morgon och ända tills det onda har försvunnit! Har förövrigt varit och jobbat hela dagen idag, nio timmar i solen (därför jag bränt mig)! Vi har gjort allt mellan att måla till att göra kaninburar! Blir nog att jobba fler gånger :)

Imorgon är det första dagen på jobbet, jag längtar typ!? Konstigt, men jag saknar faktiskt alla söta som jag ska jobba med och förra året hade vi så skojigt! Ajajaj, nu ska jag snart sova, riktigt trött är jag!


♥Kalasfin

Klev upp tidigt idag för att jag trodde att ute väntade det sol, det var iaf så det såg ut genom mitt fönster men ack så fel jag hade. Bara moln över hela himlen och ingen sol, men det var ändå inte speciellt kallt, kring 22˚. Hade egentligen tänkt ha jeansshorts och linne men vädret tillåter nog inte det, så det blir nog tunnaleggins + nån tunika. Har sovit riktigt bra inatt, inte vaknat en enda gång! I morgon blir det ju som sagt att jobba i träsket (hoppas på bra väder) åker moppe dit med julia :| har kört moppe dit själv en gång och aldrig mer säger jag, det åskade och spöregnade, åh herregud det gör jag inte om! Nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag lugnt fixa mig och vara klar kring två! Har gott om tid, pusstjing ;)

♥Dumma Nagellack!-.-

Målade mina naglar för ett tag sedan med Depends nummer 199 och såklart har det redan förstörts, inte så att det inte hade hunnit torka och det blivit fingeravtryck (händer mig ofta) eller att det blivit att man "rivit" upp nagellacket. Nej det har redan börjat "flagna", ni vet när man haft samma nagellack i flera dagar och sen börjar det lossna på kanten? Det har redan hänt mitt nagellack som jag inte ens haft i en timme! Jävlaskit, måste köpa ett riktigt bra topplack så att man kan använda även Depends skitnagellack! Känns bara jävligt onödigt att jag måste måla om naglarna i morgon bara för att Depend i klarar av att göra bra nagellack!-.- Skitåxå har jag bara att säga och nu ska jag sova!


♥Göta kanal 3!

riktigt dålig film! Den rekommenderas verkligen verkligen inte! Inte alls lika rolig som dem andra filmerna!;o dåligt och jag tycker att magnus härenstam ska sluta göra film och börja med jepordy istället för det var han mycket bättre på!


♥Postkodkampen!!

Sitter och tittar på postkodkampen och det var en tävling där de skulle svara på frågor och en av frågorna löd "Vilken svensk stad angränsar till Finland, Haparanda eller Kalix?" och antingen var det göteborgarna eller malmöborna som svarade kalix! Tycker att man borde veta det med tanke på hur mycket det har varit om Haparanda och ikea vid gränsen, eller är det kanske bara här uppe? Men nog borde man ändå veta det! Kalix är det ju iaf inte, de tyckte nog bara att det var ett coolt namn med ett X i och allt! (h)

♥Götakanal 3!

Hyrde Götakanal tre, hoppas den är lika bra som den andra filmerna. Kom nyss hem från stockholm och är redan sugen på att shoppa igen, men  jag tror att sen när jag jobbat nu på söndag eller senare och får min lön ska jag nätshoppa lite från hm, vill köpa en blommig kjol och nån bikini, känns så tråkigt att ha samma hela sommaren. Har ju även kuponger från hm, 50kr rabatt om man handlar för 400kr! Har en som gäller i butik och en som gäller på nätet, men det är så svårt att hitta nåt som är fint inne i butiken, hatar såna där stora oorganiserade butiker!

Har även laddat upp med ben & jerrys och ramlösa :) Nu ska jag fixa mina tånaglar så att man kan börja gå utan sockar och skor! Måste klippa tånaglara + ta bort det gamla lacket och sätta dit nytt lack, tips på färg? :)

♥Älskar att jobba!!

Eller älskar jag att tjäna pengar för att sedan kan slösa dem? Det är svårt att avgöra men på söndag ska jag iaf jobba hos en barndomsvän och vi ska riva nåt kommer inte riktigt ihåg vad! Men innan det så måste jag fixa mina naglar så att dem inte förstörs! Inte för att dem är speciellt fina nu men det är ju onödigt att det blir värre :/

Ikväll ska vi inviga våran nya tv och våran nya blurayspelare med att hyra någon blurayfilm på hemmakväll! Toppen!(y)

Imorgon ska vi på kalas för Jenny som fyllde år på onsdag, trevlans!:)

♥HAhahahha

Lyssnade nyss på kissies låt Success! Den låten är inte värd att kallas musik, så jävla kass låt att man skäms! Vill inte ens tänka på det! Åh vad dålig den är! Har hört att hennes låt skulle bli en sommarplåga, det är tammefan sant en riktig jävla plåga! Lyssna på den här! Det är på egen risk!

♥Solasolasola

Har inte uppdaterat på ett tag för att det varit väldigt bra väder och det ska man ta vara på eftersom att det inte händer alltför ofta! Tur att det var sunkväder när vi tapetserade! I tisdags åkte jag och mamma runt på lite olika affärer och köpte saker till mitt rum, blev toppen tack mamma!♥

Igår skulle vi dra och spela tennis eller inte jag för jag var bollkalle. Men vi for runt iaf i typ hela Lule och leta. Bergnäset - Hälsans - Malmudden - Örnäset - Porsön dock var allt borta eller det fanns inga nät, tillsist drog vi till den som finns här nära!

♥Tapetsering!

Har inte riktigt tid att skriva för jag och mamma håller på att tapetsera! Vet inte om vi hinner slänga upp tapeterna idag, men kanske endel. Har rengjort mitt fönster också idag och det var riktigt vidrigt!! Är inte riktigt på blogghumör men ett litet inlägg blev det iaf. Sitter och ser "design simon & tomas" Så härligt när tomas blandar engelska med svenska ord!! Nej gud vad trött jag blev, herrå!

♥pusspuss

Drar iväg och möter amanda, sen blir det kyrkan! puss:*

♥Morgonstund har guld i mun?

sitter hemma hos Johan och bloggar.. dock blir det nog inget långt inlägg för om man skulle råka skriva fel och måste "sudda" så kan det hända att hela inlägget försvinner för att hans "suddknapp" gillar att haka sig. vilket kan göra en vääääldigt arg om det händer.

Det måste vara nåt allvarligt fel på mig, antingen vaknar jag förefan eller så vaknar jag typ inte alls. Igår vakna jag halv tre (helt okej för att vara sommarlov) men idag vakna jag halv fem på morgonen (INTE OKEJ). Kan jag inte bara få sova till en normal tid typ 10 eller 11? Då hinner man se solen också, om det är någon. Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting ett tag till ända tills Johan slutar jobbet. Ska gå ner och äta kalaspuffar btw, inte ofta man får sånt! pusshej:*