New moon♥

Jag och Johan var och såg new moon alldeles nyss, och den var ju helt underbart bra! och Jacob och Edward, så hiiimla snygga! det är faktiskt lite kul med några filmer då det inte bara är tjejerna som går runt halvnakna och visar allt dom har! det borde göras fler filmer som twiligt filmerna!



ingen kan väl ärligt säga att dom tycker att den jaocb är snygg i långt hår? men hur kan en så ful människa bli så snygg genom att bara klippa av sig håret!?

Jag tycker att alla tre är otroligt vackra ;o



helt otroligt hur man kan hitta så snygga människor?;O


klockan blev mycket

shit! vad gör jag uppe nu!? sist jag kollade på klockan var den kanske 23 eller 24? ;O gud så tiden går fort.. och jag har ju inte ens gjort något speciellt och det värsta är nog ändå att jag inte är ett dugg trött.. ska nog packa mina idrottskläder till i morron nu :)

har värsta planen inför i morron

11.20 - 15.30 skola

15.30 - 17.00 Träna

17.00 - 18.20 hämta biljetter och gå på stan

18.20 möta upp johan och sen se new moon!

det var ett riktigt fint schema, om jag var skillad på paint hade jag gjort nåt fint dära, men nu så är jag ju inte det.. haha, jag måste verkligen sova nu!

 


Första advent!

har spenderat hela helgen hemma hos min johan ♥ fredagen var vi själva och lagade tacos och myste, lördag spenderade vi bastun och i soffan tittandes på två filmen, rumble fish ( som jag faktiskt inte tänker rekommendera, om du inte gillar svartvita filmer från 1983 (?) då är den nog väldigt bra.. ) men vi såg även this is England den tyckte jag var väldigt bra, lite hemsk till och från dock..

idag är det första advent och jag har inte riktigt fått in den där riktiga julkänslan, men vi får hoppas att den kommer snart. Det kan ju vara för att vi är mitt inne i en flytt, hoppas det blir bättre i den andra lägenheten!
hm, börjar tänka på det som mamma sagt om att det inte hänt något bra sen vi flytta hit, och jag kan nog hålla med om det, eller ja, EN hemsk grej, eller inte hemsk. jag kan iaf inte sätta ett ord på det.. men det var den HEMSKASTE iaf...

i morgon ska jag och johan gå på bio, vi ska se new moon både i skolsyfte och nöjessyfte. jag ska faktiskt bjuda den här gången :) känner mig riktigt snäll! sitter och tittar på lite klockor, och jag skulle faktiskt vilja ha en lila klockan från addiction by JETSET, kostar 498kr  :) blev lite småkär i den (a)

 


hejhåhejhå



snart drar jag iväg till praktiken, kyrkan skulle tydligen komma dit och jag och starry ska fixa fikat!:) nu ska jag packa ihop lite saker så att jag klarar mig till på lördag? :)

Praktiken!

har sovmorgon till 13 idag, men jag klev upp klockan 10. Har sovit 10timmar då iaf :) bussen går om ungefär timme och en kvart. det är så skönt att få sova ut även fast man ska upp till skolan eller på praktik..

alltså är det bara jag som tycker att det är svårt att välja vad man ska ha på sig? :) även fast jag har packat ner nästan hela min garderob och har inte så mycket kläder att välja mellan så är de ganska svårt.. idag vet jag iaf att jag ska ha något enkelt eftersom jag ska på praktik, blir nog leggings och en tunika.. också måste jag fixa mitt hår, det ser förskräckligt ut.. jag hittar inte min hårborste tror att jag har glömt den hos johan men är inte riktigt säker ännu får väl kolla där ikväll när jag ska dit :)

 


SNÖN


detta var i vinter när min buss fastnade jättemycket..

och detta visar hur mycket illa snö kan göra en..

angående snön

är jag den enda som inte vill att snön ska komma? den är ju bara jobbig, när man ska till bussen måste man plumsa fram och när man ska till skolan med. min stig som jag går på från bussen är helt igen snöad.. det enda som egentligen är bra med snön är att man kan åka skoter, skidor och att den gör det hela inte lika deppigt.. men annars hade den lika gärna kunnat vara borta... + att det är kall och den är överallt..
annat som suger med snö är att det är sämre väglag och både bussar och bilar fastnar i den hela tiden och folk kommer försent.. men en sak som faktiskt är bra med att det blir kallt är att det börjar gå fler bussar...
lägger upp några snöbilder sen...


skolkort 2009

ja, det här är ju då årets skolkort, riktigt dåliga blev dom iår!



det var ett tag sen..

såg att det var ett tag sen jag skrev ett inlägg här.. har varit med mimmi i helgen, vi spelade spyro och pratade en heldel.. söndag så var jag och såg på magnus betner med th, sjukt bra det var! har längtat somfan dit..
efter magnus tog jag bussen till johan, satt och plugga lite samhälls med honom sedan såg vi ett avsnitt dexter innan jag bestämde mig för att sova!

just nu håller jag på och packar som vanligt :) har packat ner lite mer kläder åsånt och lite tavlor och prydnader, nu ska jag fortsätta med det..

hmm..

av någon konstig anledning har statistiken varit jämn dom senaste tre dagarna, alltså inte lika många läsare. men kan kan ju kolla hur många läsare man har och hur många gånger folk varit in på din blogg.. det finns ju alltså folk som är in flera gånger per dag, men dom senaste dagarna har det varit exakt lika, lite läskigt, har aldrig varit så tidigare!;p

har varit på gymmet idag och sprang i 40minuter, om man vilar nån minut medans man springer, alltså man stannar inte men man går bara i rask takt. de är inte bra, man blir nästan tröttare sen när man ska fortsätta springa då!;o

 


våra sinnen!

15/11-09

var med johan hela dagen, vi gjorde inte mycket. sov till ungefär 2 kanske? sen såg vi dexter och bara tog det lugnt! på kvällen åkte vi vidare till mig och fortsatte se dexter!

16/11-09

har varit på skolan idag, ungdomsmottagningen var på datakunskapen och pratade. efter skolan var jag med julia och tränade på nautilus. vi satt jättelänge i bastun och pratade om allt mellan himmel och jord! nu sitter jag och försöker göra lite läxa, måste koncentrera mig!:)


nautilus!

ska dra iväg till nautilus på en stund, måste bara packa ihop lite kläder åså först! skriver mer sen, pusshej:)

a sleep!

laddar ner den andra säsongen av kyleXY nu! tänkte se klart hela säsongen, men det blir inget av det. har tre avsnitt kvar, och jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre. + att om jag ser tre avsnitt till som är 45minuter långa hinner jag knappt sova nåt och jag hade ju planerat att hinna sova ut och även hinna dra och träna innan jag åker till johan.. funderar på vad jag ska ha på mig i morron, men jag kommer inte på mycket, får väl tänka på det i morron.. men jag ska iaf packa träningsväskan innan jag går och lägger mig så jag slipper tänka på det i morrom!:) nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen blir det att gå och sova! känns som att jag inte fått sova ut på jättelänge!:/ godnatt ♥


kyle xy!

hejsan, sitter och kollar på femte avsnittet av kyle xy, har faktiskt fastnat för den här serien :) ska se några avsnitt, eller varför inte hela första säsongen ikväll? det är ju bara 10avsnitt.. jag borde hinna? :)
i morron ska jag till johan hans syster fyller 20 så vi ska fira henne, innan det blir det att träna tror jag!
nu ska jag fortsätta se, ha en trevlig helg, för det ska jag :)

fredag!

har varit en lugn dag i skolan idag, våran nklärare var sjuk..IGEN! så vi fick förskjuta alla våra lektioner, alltså svenska på nkn och matte svenskan, och detta gjorde att vi fick sluta tidigare! och det är ju toppen! skulle egentligen ha slutat kvart i fyra..

idag är det ju fredag den 13e och dagens otur vär när starry kom med sin matbricka och gick och samtidigt som hon skulle sätta sig så pekar sara mot gesällen så att starry snubblar över hennes hand och spiller vatten på sara, men eftersom starry inte är normal så lyckades hon rädda brickan, vanliga människor gör ju allt för att rädda grejen man håller på att tappa!

ikväll blev jag med bjuden på fest av th, men jag känner mig så himla trött så det blir nog bara att stanna hemma och se på någon serie. är så himla trött på greys anatomy så jag ska nog dumpa den serien och börja se kyleXY!:)

träning

idag på praktiken fick jag duscha min alldeles egna gamling, känn på den!
efter praktiken drog jag till gymmet, man ska egentligen inte träna två dagar på raken, eller iaf inte samma kroppsdelar. men jag gjorde eftersom det inte var nå hårt alls igår, blev inte ens svettig. men det blev jag idag, sprang i lite mer än 20minuter sen gjorde jag hela mitt pass + några maskiner till som jag ska lägga till i mitt schema! nu har jag precis kommir ur duschen och om ett tag kommer älskling hit, puss på det!

måste bara tillägga att min mobil har kommit tillbaka från lagning och nu funkar den prima!


praktik!

åh är så jävla trött. johan ringde mig mitt på natt och ville prata med mig, blev lite less...för att det faktiskt var natt men jag ber om ursäkt för möjliga otrevligheter ;/ ska börja fixa mig inför praktiken, och sen efter blir det att dra och träna!

musiiik

10/11-09

Pluggade och bakade med julia. Vi hann klart med ganska mycket jobb faktiskt.. vi han börja med våra sinnen också... senare på kvällen for jag till älskling och sov, :) saknade till gubben :)

11/11-09

har varit på praktiken idag, har varit ganska lugnt. mina gamlingar är så himla söta! efter praktiken for jag till julia, sen drog vi till nautilus och tränade. vart inte så hårt idag, var knappt svettig ;o tänkte plugga idag, men det går inte så bra :/ måste skriva den där jävla novellen och göra klart nervsystemet!;o


smink å skit!

har just packat ner nästan hela mitt liv, iaf alla praktiska prylar i 2 ½ låda! känner att jag inte har så himla mycket saker. men jag har ganska mycket skit, och om jag bara skulle våga kasta lite skit skulle det finnas mycket mycket mer plats! jag har packat ner en hel låda med kläder. en halv låda med smink och såna grejer. och sen en hel låda med tavlor, kartonger, kablar, böcker och annat små tjaffs.

har fått mina trosor från new body idag, ska prova dessa omtalade trosor nu en gång för alla! känns som att alla använt sånna i en evighet utom jag!;o

i morron är det skola, jag ser inte fram emot det,. jag tycker om att spendera mina dagar med gamlingarna!:/ fast jag kommer ju vara med dom två dagar i veckan.. fast jag hade kunnat vara där hela tiden, dom är så härliga ;D nej, nu ska jag nog göra nåt att sätta i magen och sen krypa i säng!:)


packning

hejsan!

har inte skrivit på några dagar för att jag har hållit hus hos johan! har just lagt min lillebror och nu ägnar jag mig åt att packa ner lite saker i lådor. har nästan fyllt en hel låda. duktig jag är! nu ska jag fortsätta leta onödigt prylar :)

godmorgon!

om ungefär en timme ska jag börja gå till bussen som ska föra mig till praktiken. sover hos johan ikväll så jag vet inte om jag kommer skriva nåt inlägg förrän i morronkväll eller kanske till och med senare'
nu ska jag försöka hitta något att ha på mig :) pusshej<3

klarklarklar!

hejsan, jag är klar med min nk-uppgift nu, då jag skrev om fågelspindlar..
dock så har jag kvar kapitel 3, men det är ett ord jag inte förstår inte en fråga och det är ordet "sammanbrottssyndromet". och jag har en aning om vad det här ordet betyder, kan det ha nåt med att gå i väggen och göra? eller är jag helt ute och cyklar? vore gulligt om någon kunde förklara ordet för mig..
ska snart gå och ta ett bad och sen blir det att sova! funderar på att ta med mig träningskläder till johan i morron, ifall jag får för mig att åka och träna på torsdag! men ifall vi ska till mig i morron så är det ju ingen ide, får ta ett snack med honom!:)
längtar tills allt plugg är över, eller det kommer ju aldrig vara över helt, men iaf tills den här plugg perioden är över, känns som att jag är överröst med läxor och skrivuppgifter!
nu ska jag ta ett bad :) och sen blir det godnatt :)

blodröd!

hejsan, sitter och snackar lite på msn, egentligen borde jag plugga men jag kan inte hålla tassarna borta från min nya fina ipod som kom idag!;D den är blodröd! sitter just nu och laddar in musik i den, blir ungefär 1200låtar :)
fick ta bort massor med låtar för att det inte rymdes, men jag tror jag klarar mig på dom jag har :)

snart blir det plugg!


träna!

håller på och städa upp i mitt rum, nyss såg det ut som att nån hade vänt upp och ner på allting, dock så är det ju ganska sant eftersom jag vände upp och ner på allt när jag letade efter min usb-kabel till datorn. men jag hittade det inte, så jag köpte in en multi card reader! den ser nästan ut som dendär, bara ett annat märke men det fyllar precis samma funktion!:) och då kan man läsa andra sorters minneskort också, tex från mobilen och digitalkameran, det är super!:) men nu ska jag börja avrunda och heva mig mot sängen :) godnatt<3

hehu

känns som att det är en aningen bildbrist här i bloggen!


en bild på min ros som jag fick i födelsedagspresent..





Vi gillar max!(y)


och egobilder gillar vi :)



;)

 

så nu har ni fått en lite bild-update från lovet!:)


sitter här igen, haha!

nu sitter jag med mina stackars skolböcker igen och försöker ta mig igenom alla dessa frågor. det är inte det lättaste om jag ska vara ärlig!;o men jag ska nog klara det :)

idag på praktiken har det hänt lite saker, det är en som har gått bort idag!
det var så hemskt att se det bleka ansiktet och känna på dom kalla händerna.
det kändes verkligen inte rätt!