♥Godkväll

Sitter och kollar när Johan spelar nåt skating spel, kan det heta skate 3? Iaf när man ramlar och typ bryter benet ser det skitäckligt ut! Det blir som att benen som skadats börjar synas och blir alldeles knallröda och svinäckliga, huvva! Ska snart gå och basta och sen efter det blir det nog att gå och lägga sig, godnatt!

♥Lärlingsråd

Ska snart sticka iväg till kungsfågeln för lärlingsmöte! Gud vad jag har sovit bra, men den sista drömmen jag hade inatt var fruktansvärt hemsk, vill inte ens skriva här vad som hände. Ni kanske får veta sen när jag har smält allt som hände ;o Woho idag var första dagen på fleeera dagar som jag har smink! Lördags tror jag var sist jag hade smink, men det är skönt att vara utan! :) Nu ska jag sticka iväg, bussen går snart. Puss:*


♥Lät Du Henne Komma Närmre - Melissa Horn



♥Tjoho!

Sitter hemma hos Johan, det var ett tag sen. Förra veckan på måndag? Shit! Han håller på att fixa med sitt nya xbox 360 så jag passar på att uppdatera lite här. Pluggade asmycket idag på praktiken, gjorde klart ett kapitel i medicin grund och Grekland och Rom. Ska fråga snart om vi kan se det nya desperate housewivess-avsnittet idag, har verkligen längtat efter det! Så galet! pusspuss:*

♥Praktik

Sitter på praktiken just nu och pluggar. Tur för mig att jag har sånt där fiffigt mobilt bredband! Sitter och pluggar historia, det är inte så kul ska jag säga... Det är typ det sämsta.. Nej nu ska jag vara en duktig flicka och fortsätta pluggandet!;)


♥Bada

Tänkte att jag skulle gå och ta ett bad. Ska bli skönt! Sen kring nio eller efter det kommer jullan, hon ska sova hos mig så att vi (läs hon) inte försover oss. Vi (läs hos) är ganska bra på det. hehe. Nu ska jag städa klart och sen lägga mig i badet och tänkte även ringa till Johan, hoppas bara att mobilen inte får för sig att ta ett dopp i det varma vattnet :/ skriver mer i morgon, pusspuss:*


♥Suck...

Var på jyst, hittade ett skrivbord, det var ASfint. Kommer hem, skruvar dit alla ben och när jag ska sätta dit det sista så upptäcker jag att det inte går. Allt är skevt. Får dock ett nytt i morgon. Så mamma ska skruva ihop det åt mig, ska städa och fixa mitt rum så att hon bara känna ställa in det i mitt rum! Nu ska jag sura och städa mitt rum....


♥ Shopping



Tyckte att en mössa kunde vara bra nu när det börjar bli kyligt både på morgonen, dagen och kvällen. Är nog den billigaste mössan jag köpt i mitt liv, 99kr på Carlings. Tur att jag inte behöver köpa några nya vantar eftersom jag har dom som jag fick i julklapp förra året kvar!

♥ Överkörd

Har varit hos tandläkaren och på spinning. Känner mig helt slutkörd. Min kropp känns som att den är överkörd av en långtradare och min hjärna känns som att den är körd i en mixer och sen hällts tillbaka i mitt huvud. Börjar som sagt klockan halv sju i morgon. Kliver alltså upp kring fem och sen klockan sex sitter jag på bussen och är påväg till praktiken. Har nog aldrig åkt buss så tidigt tror jag;s Jag och mor tänkte dra och titta på ett skrivbord om ett tag. Var faktiskt länge sen jag hade ett skrivbord i mitt rum... Nu ska jag kila vidare, pusspuss:*


♥ Tandis

Ska snart åka iväg till tandläkaren och sen ska jag dra till gymmet och köra ett pass spinning! Grymt skönt, dock gillar jag inte riktigt tandläkaren, vi är inte vänner kan man säga...



♥smakbit




Känner att dom där bilderna inte heller blev så vidare. Men vad kan man begära av köksbordet och självutlösaren? Tänkte bara ge er en smakis på hur byxorna ser ut!

♥ Shopping



Inhandlade mig en ny mascara idag, en telescopic carbon black! Har haft den förut och har något minne av att den var bra och den var av den billligare sorterna och eftersom jag inte är rik fick jag köpa den! Gick på omkring 150kr och jag köpte den på kicks!

♥ Hey, Soulsister - Train



♥Ny älskling!



Detta är då det första av alla kort jag tagit med min nya älskling. Det är inte kamera, hade gärna velat ha en ny kamera. Men min nya dator har äntligen kommit! Gud så glad jag är, nu ska jag pilla vidare på honom!

♥Skola

Ska snart dra till skolan, orkar inte sminka mig och då orkar jag inte fixa håret heller. Min mascara är borta och det är anledningen till att jag inte orkar sminka mig. Kommer nog överleva dagen i alla fall. Har en känsla att på onsdag när jag ska kliva upp klockan fem och åke iväg med bussen klockan sju kommer jag vara ganska slutkörd. Kommer nog att vara ganska skönt att gå och lägga sig på kvällen sen och börja 13 nästa dag! Jag längtar typ redan till att få somna då. Haha. Nu ska jag dra iväg och iaf ta på mig lite kläder och sen bär det vidare.


♥Min kärlek!

Kom just hem från mitt hjärta, åkte dit igår kväll! Var sjukligt mysigt att vara med honom, förstår inte folk som kan vara en månad utan sin pojkvän, vet seriöst inte om jag klarat det. Hade förmodligen åkt dit i alla fall. Ska städa upp lite här efter katterna och sen ska jag nog gå och lägga mig, ska ringa till min sötnos också! Kan inte låta bli! Godnatt, får bli bättre uppdatering en annan gång.


♥18 Karat Gold - Johnossi



♥Shopping



Bilderna blev ju allt utom snygga! Dom är verkligen MYCKET snyggare i verkligheten! Köpte dom på vero moda, det är märket pieces accessories! Kostade 300kr, var värt varenda krona! Ni får väl se mer av dom nån annan gång!

♥Tillbaka!

Har just kommit hem från stugan och från pappa. Fick med mig världens godaste bröd hem som farmor höll på att baka när vi kom dit, tur för mig som är alldeles själv hemma just nu och jag saknar min älskling nästan så det värker i hjärtat:/ Ska visa er jeansen snart, dom är skitsnygga! Kommer dock inte synas, försökte hitta en bild med någon som har på sig på dom internet men det verkar inte finnas;s


♥Skinnexpo

Har varit runt på massa olika ställen idag och tittat på soffor. Tyckte att dom finaste sofforna fanns på skinnexpo! Men gud vad dyra soffor det finns, allt från 10000 till över 30000kr! Finns ju garanterat dyrare! Har äckligt mycket träningsvärk i benen och rumpan idag. Ikväll får ni se bilder på mina nya jeans, dom är underbart fina! Dock så kommer bilderna säkert inte ge någon rättvisa, eftersom man inte ser hur dom sitter, hade kunnat ta bilder på hur dom sitter man har tyvärr inget stativ, det hade underlättat ganska mycket! Tror jag ska önska mig ett sånt när jag fyller år, eller köpa för födelsedagspengarna! Nu ska jag snart ut till stugan, puss:*


♥Fredag

Åh älskar mina fredagar. Har bara en lektion, börjar 10 och slutar 11. Gillar dock inte matte, eller gillar matte i sig men inte lektionerna bara. Var på gymmet efter skolan, 60min bodypump, loveit! Älskar att träna! Finns det något bättre än känslan när man går ner för trapperna till omklädningsrummet och benen vill vika sig? Svar nej!

Var även på stan efter skolan, fick gå runt ganska länge för att jag var tvungen att vänta på att läkaren skulle förnya mitt recept. gick och hämtade ut det och sen gick jag och provade dom där jeansen som jag så länge kikat på, dom satt underbart och hade troligtvis ångrat mig för resten av mitt liv om jag inte köpt dom! Visar er sen, nu ska jag kila vidare! :)


♥Hemkommen

Kom just hem från praktiken eller slutade halv åtta, har varit hem till mamma en snabbis och hämtat en sak som jag glömde. Öppnar dörren och utspringer Maya, såklart! Kattskrälle, hade bråttom faktiskt. Sov hela 13timmar i natt, grymt skönt var det! Hade även en superbra dag på praktiken, tiden gick jättefort vilket tyder på att det har varit kul! Hoppas att alla dagar är så här! Uppdateringen är inte så vidare just nu men det är för att dom bara kan ha internet på en dator åt gången :/

Tappade mitt örhänge någon gång idag, en på jobbet märkte det och sa "du har bara ett örhänge idag". Jag fick typ panik och sprang runt och leta ÖVERALLT, insåg sen att den troligtvis inte går att hitta utan att jag nog har tappat den när jag var påväg till bussen och skulle sätta i hörlurarna, tänkte dock att jag för säkerhetens skull leta när jag kommer hem och det gjorde jag. Gissa om örhänget inte låg där vid spegeln där jag plattat håret! Så jävla lycklig! Nu tror ni typ att jag är störd som bryr mig så mycket om ett litet örhänge, men det är faktiskt så att det inte bara är ett fjuttigt ur och pennörhänge, fick dom av min älskling i julklapp förra året!♥ Nu ska jag sluta skriva och fortsätta här!


♥praktik

Ska dra på praktik nu, uppdaterar nog mer sen, hejdå!

♥Har inte tid

Första dagen på praktiken idag, spinning 55min, åka till pappa. Låter inte så fullspäckat, men ack det är det.. Så vi syns, herrå!


♥Shopping



Köpte ett riktigt bra base och topcoat-lack igår! har använt bas och topplack från depend, men dom suger. Så nu köpte jag ett bra bas och topplack istället för att vara tvungen att köpa dyra nagellack, så nu kan jag köpa skitnagellack utan att dom försvinner efter en dag:D Jippi! Köpte även fransfärg, orkade inte köpa depends som räcker till typ 2ggr och kostar typ 95kr, den här kostar 65kr och räcker till upptill 10 färgningar! Skriver vad jag tycker sen när jag testat.

♥Shopping



En marinblå halsduk från Vila! Grymt snygg och skön! Var helt perfekt och jag som älskar marinblått så mycket så var den helt bra för mig! Det är ganska många som har just den sorten, men inte marinblått som tur är ;) 200kr kostade den och det var helt klart värt det, love it!

♥Hejhej

Kom just hem från stan och exotic. Var trevligt att träffa tjejerna och bara mysa, dock kunde inte sara och starry komma. Men det vart iaf jag, amanda, martina och julia! Måste göras om någon gång, eller bara träffas och fika! Satt just och käka lite från en ben & jerrys, himla gott är det, men jag orkade typ 2-3skedar sen blev det för sött och den är ju så himla frusen!;o Lägger in ett inlägg sen med vad jag köpte idag och det jag köpte igår!


♥Tråkigt...

Försökte nyss skapa min egen loka citron, bubblade vattnet, satte i massa citrongrejs och sen blev det ändå inge loka citron? har jag missat någon ingrediens måntro? Skulle vilja lära mig det där receptet. Ska snart dra till skolan där väntar plugg till prov och prov... i historia, ja mitt favoriämne... eller inte:D Min katt har blivit störd också, sitter i min säng och stirrar i täcket, kattpsykolog någon? Efter skolan blir det exotic, käka som fan! Byebye!



p.s. idag kommer mitt hjärta till mig, längtar!♥

♥Dagens Vill Ha




Hittade ett grymt snyggt armband, gå in här för att hitta det! Kostar 129kr och kommer från friis och company. Känns lite dyrt att köpa ett armband för 130kr, men om jag har lite pengar över nångång ska jag nog beställa det, det är verklige dööö snyggt!

♥Nytt schema!

Har fått ett nytt schema eftersom vi har haft vanliga veckor nu dom första, men nu börjar praktiken och min plats verkar vara den bästa, kommer få vara den enda som får vara med barn, yes!♥ Mitt schema är ju också dö härligt! Love it♥ Vill bara säga att jag älskar min pojkvän också mest av allt!♥

♥Dålig update

Har inte varit så duktig på att uppdatera i helgen, men jag har varit hemma hos Johan och myst. Men nu är mest troligt tillbaka!;) Mor klickade just hem ett par "fejk" converse åt mig från skopunkten, hon hade beställt två par skor och då fick man ett par tredje gratis! Så jag fick dom där tredje överflödigt;D Nu ska jag i duschen och sen i sängen! pusshej :*




♥Utan Dina Andetag - Carolina Wallin Pérez



♥Cry - Rihanna



♥Spinnpump

Var nyss på världens skönaste men samtidigt jobbigaste spinnpump-pass! Nu ska jag nog sova är så himla slutkörd så att det är stört! Nu ska min kropp få vila till på måndag, varsågod! Efter träning varje dag sen i måndags så behövs det nog, godnatt!


♥Good Girl Gone Bad - Rihanna



♥Skola

Tjatja, sitter i skolan. har haft hål i ungefär två timmar nu. Ska snart dra iväg och träffa min handledare.


♥Fotografering






Installerade just Photoshop CS5 på min dator. Mitt CS4 började bråka med mig men jag orkade inte tjorva så jag av installerade och installerade det här. Förstår inte så mycket men jag lär mig nog.

♥Waka Waka - Shakira



♥Shopping



Beställde det här linnet från Gina Tricot. Har aldrig beställt därifrån förut, men måste få säga att det var snabb och bra leverans. Det kom på den tredje dagen. Inte som på h&m då man beställer och sen kommer varorna efter 2-3veckor!;o Kostade 129kr!

♥Shopping



Köpte denna enkla svarta bikini på h&m. Dom hade grym rea och den kostade endast 10kr! Testade den och den satt jättebra, blev förvånad! Hade nog varit värt att köpa den även om jag inte testat. Var aslång kö så vi fick så ett tag men det var det värt eftersom jag hade andra saker jag skulle testa också, dock blev det bara den här bikinin som följde med hem från h&m.

♥Tja!

Idag har jag varit i skolan, dock inte mer än två timmar! Drog till gymmet med Starry och Julia. Jag och Julia bokade ett pass till i morgon, spinnpump, 75min med både spinning och bodypump! Ska gå och ta en liten sovstund nu, är så hiiimla trött verkligen! Godnatt!♥


♥Sitter hemma

Är hemma och väntar på käk! Lite senare ska jag dra till mitt hjärta. Orkar inte uppdatera mera men kastar nog in mitt fynd som jag gjorde förra veckan lite senare, pusspuss:*

♥Skola

Sitter på historialektion, får dock inget gjort när alla håller på att snacka och skratta asmycket. Får väl hoppas att lektionen är lugnare i morgon.. Våran lärare håller på att prata med alla enskilt om frånvaro kan ju ha med det att göra också. Efter den här lektionen ska vi ha idrott! inte roligt... Ikväll ska jag åka till min Johan och är där över natten, längtar!


♥Oth

Har städat mitt rum idag och nu kan man se golvet, woho! Har legat och sett one tree hill ett tag och snart är sjunde säsongen slut, men då börjar den åttonde, toppen (y) ska dra till johan i morgon så blir nog ingen vidare uppdatering. Men jag ska visa er mitt senaste fynd! Kanske förbereder ett inlägg redan ikväll, nu ska jag se vidare och sen sova, puss:*


♥Saknad


Jag saknar mitt hjärta, han är alldeles för bra för mig! Love you♥


♥Myskväll

Var en riktigt bra kväll. Blev inte att se salt, vi såg två skräckfilmer istället. The human centipede och jennifer's body. Ingen av dom var speciellt läskiga men äckliga var nåt som dom var! Eller ibland var det lite spännande. Riktigt vidrig vad the human centipede. Handlar om en gubbe som syr ihop tre människor, genom att sy fast munnen i den andres anus. Den som sitter längst bak dör sakta men säkert. Langar två bilder från filmen! Käkade även glass men den där roliga såsen på som stelnar på glassen, gott men jag tror jag föredrar vanlig chokladsås!
Idag ska jag städa mitt rum, det är riiiktigt stökigt faktiskt!





♥Toppen

Tänkte att det skulle bli en kväll av ensamhet, men icket. Min vän Julia kommer över för lite film och gotta. Blir nog att se SALT som jag hade tänkt se själv. Tror inte det blir någon mer uppdatering ikväll, men ni får mer i morgon! Ska bara invänta Julia som kommer med sin moppe sen ska vi gå till ica för att inhandla allt gotta, sen hoppar jag i myskläderna sen blir det en dundermyskväll! puss hoppas att ni också har en bra kväll för det tänker då jag ha :)


♥Vill ha!

Har hittat ett par väldigt tjusiga skor, dock är dom inte i min prisklass, men man får väl drömma? 1560kr, om någon känner för att skänka mig så är det helt ok för mig!


♥Så efterlängtat

Åh nu har jag äntligen beställt min nya dator! Vet inte riktigt när den kommer, tror den skulle komma kring den 21a eller liknande, längtar jättemycket!! Valde en Acer Aspire 5741, vill ni veta mer om den kan ni gå in här och läsa. Verkar jättebra, eller det kanske inte är någon gamingdator men den funkar för mig. Ska nog inte spela nåt mer krävande än sims på den! Jippi äntligen!


♥Ojojoj...



Fann detta i går kväll när jag hade tänkt gå och lägga mig i sängen. Det var nog toapapper varenda rum i hela lägenheten.. Så det var bara att ta fram dammsugaren och suga upp allt papper, fick ändå inte upp allt.

♥Shopping



Beställde ett linne från hm för 199kr, jättefint tycker jag! Leggins i velour från monki, jättesköna och sitter liite bättre än alla andra mina leggins.

♥ÅhNej

Som ni kanske vet, har skrivit om det förut så är jag fruktansvärt rädd för att sova ensam hemma. Jag är inte rädd att det ska komma någon att mörda mig eller så. Men jag är rädd att någon ska komma och dra och rycka i mitt handtag till ytterdörren, komma och banka eller knacka på dörren eller något av alla fönster i lägenheten. Är även jätterädd för att, ni vet när man ska låsa dörren på kvällen och man öppnar dörren för att se om den är låst, tänk om någon skulle ta tag i handtaget på andra sidan och börja dra eller slita upp dörren. Sånt är jag rädd för! Har alltid bott uppe förut och då är ju inte sånt där möjligt, det är därför jag aldrig varit rädd i någon annan lägenhet som vi bott i.

Idag i alla fall skulle jag för första gången prova att sova själv och Johan vet hur jäkla rädd jag är. Tror ni inte att han kommer hit och skrämmer mig. Förstod direkt att det var han för att jag nyss pratat med han och berättat hur läskigt jag skulle tycka att det var om någon skulle komma och knacka på mitt fönster. Så han, viggo och offe kommer hit på ett nattvisit. Kommer nog aldrig kunna slappna av och sova nu. Får se hur det här går. Vet inte vad jag ska göra i morgon heller. Kanske ska sätta i öronproppar så att jag inte hör om det händer något! Godnatt:*

"Have you run your fingers down the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you're searching for the light?
Sometimes when you're scared to take a look
At the corner of the room
You've sensed that something's watching you

Fear of the dark, fear of the dark
I have a constant fear that something's always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no one's there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you're sure there's someone there"



♥Shopping



Grymt sugen på den här kavajen, får se om det blir ett inköp sen när lönen och studiebidraget kommer!

♥Schema



Måste bara få säga att jag älskar mitt schema, det är helt underbart!

♥Tävling

Är med och tävlar om en klocka på modegrabben.blogg.se. Var med du också!:)

♥Bloggpaus

Känner att jag har en liten bloggpaus nu så förvänta er ingen direkt superuppdatering! Kommer tillbaka snart.. puss:*

♥huvudvärk

Hvudvärk dag två! Sitter hemma hos Johan och väntar på att han ska komma hem från konsum sen blir det att mysa med vampyrerna :)

♥Visste ni att...?

Jag är jätterädd för hundar jag inte känner. Det kan gå bra om jag är hos någon och dom har en hund men jag är fortf inte säker. Det är värst med rasen rottwailer. Men jag undviker alla hundar när jag är ute och går! Om jag och johan går till bussen exempelvis och det kommer en hund på mina sida så byter jag sida och går på andra sidan om honom. Är jag själv och går och möter en hund så går jag så långt hunden som jag kan! Jag har inte varit rädd för hundar hela mitt liv, det började när jag gick i åttan. Vi skulle gå upp till ormberget för att orientera med klassen och jag och en kompis busar och springer runt och jagar varann. Då möter vid en rottweiler som går tillsammans med en tjej med en barnvagn. Rätt vad det är så ligger min kompis på marken och hunden har attackerat honom, bitit honom i armen och genom jackan och allting. Jag antar att hunden gjorde det för att skydda tjejen och barnvagnen, men det hjälper inte, lika rädd är jag iallafall! Det är iallafall därifrån min rädsla kommer. Hundar inne hos folk går bra och hundar jag känner men hundar som är ute är det värsta jag vet speciellt om hunden är lös! Jag kan hålla med om att hundar kan vara otroligt fina djur men dom kan ävan vara farliga..


Bild

♥Shopping



Köpte äntligen en klocka idag när jag var i stan. Tycker faktiskt att den här klockan för 99kr från clas ohlson är mycket finare än dom som kostar typ 600kr och är från ur och penn. Tycker att det är fint när den är så stilren och det inte är massa trams på den. Blir nog säkert kär i klockor nu och kommer köpa fler i andra färger, tur då att dom är så billiga! love it!♥

♥Typiskt...

Har fått en jävla sträckning i nacken. Fick den igår när jag var med Johan hos hans kusiner och skulle visa mina skills i att dra upp mig i en sån där stång som sitter i en dörröppning, det gick bra ända tills min nacke gick av typ. Så nu gör det ont som fan, skulle jättegärna vilja ha ett sånt där nackstöd det hade varit grymt skönt! Får väl härda helt enkelt, få se om jag klarar av att gå på rundvisningen på inpuls på tisdag då.. Har varit en runda i staden idag och fick med mig två saker hem, visar er senare:) visar även upp det senaste plagget från h&m som jag fick för någon dag sen!

♥Hejhopp

Jobbajobba, kom till fråga 22 av 40 igår, coolt eftersom jag bara tog mig till fråga 3 förra terminen. Nej nu ska jag fortsätta jobba med nervsystemet, så att jag blir klar någon gång :)


♥Skola

Sitter i skolan och jobbar med nervsystemet. Vill bara bli klar någon gång! Dock så var det väldigt mycket svårare förra året när jag försökte än nu när jag gör det! Efter skolan ska jag följa med Johan och klippa sig också ska vi gå en snabbis på stan och nu ska jag fortsätta plugga för att hinna klart. Puss:*