dags för byte

nu byter vi tillbaka till kära wordpress.com bloggen där är www.livetsomjlw.wordpress.com

sugig helg..

hejsan, nu är det lördagkväll och jag är astrött och ska sova snart... på torsdag var jag med pappa på hockey och sen drog jag till johan och skulle vara med honom, hann inte umgås speciellt mycket utan vi sov typ dirr jag kom dig.. på fredag var jag ledig, klev upp tidigt och for och titta på mayas luciatåg efter middagen åkte vi hem till mig, hjälpte till och skruvade ihop lite möbler och sen såg vi nåt avsnitt dexter, hann inte umgås speciellt mycket då heller.. idag har vi fortsatt skruva ihop möbler men det går åt helvete :) nu ikväll har vi ifall varit på middag med johans familj och släkt!:)

om exakt en vecka har jag och johan varit tillsammans i två år, sjukt fort tiden går <3


förstår inte

tjabba (h) var på ikea idag, köpte till saker till mig "nya" rum :) somnade i bilen påväg hem, var väl lite trött, fick dock ont i nacken då eftersom att man böjer den somfan när man sover i bilar!

har möblerat om i mitt rum och fixat lite.. skruvat ihop mitt sängbord åså.. sen när vi har tapetserat slänger jag upp lite saker på väggarna åså..

nu på kvällen har jag inte gjort ett piss.. har legat och sett kyle xy och nu funderar jag på att gå och lägga mig, i mororn är det praktik och resten av veckan är jag ledig för att våra lärare (bara på omvårdnads programmet) ska på någon utbildning, hehe!


andningsorganen

just nu sitter jag och pluggar lite. eller jag skriver klart andningsorganen!

hej bloggen!

den där rubriken sög verkligen.. men visste inte riktigt vad jag skulle ha för rubrik! jag har som huvudvärk, men det gör bara ont ibland, typ när man rör sig;s och därför jag jag beslutat att gå och sova :) ikväll har jag skrivit den där bokrecensionen också har jag sett ett avsnitt kyle xy! käkade 2 ASgoda mackor och drack en glas oboy också :)  i morron ska jag träna och sen blir det att göra lite läxor, måste nog skriva en liten kom-ihåg-lista!

äntligen

nu har jag packat upp alla mina lådor.. jag johanna lucas widmark har från och med idag börjat leve ett nytt liv! mitt rum ska alltid vara städat, och jag ska inte ha framme massa onödiga saker! hmm, kändes bra att skriva det där.. jag har som sagt fixat mitt rum nu :) kan lägga upp lite bilder sen, men nu ska jag traska till ica och sen blir det bad och efter det blir det att ta det lugnt och se kyle xy!