♥Too Faced-Shopping

Wihoo, hittade en sida som hade rea på toofaced-produkter så jag passade på att klicka hem lite. Det blev deras Milk Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder, den är för oss med lite ljusare hy och jag fick den för ynka 159kr istället för typ 320kr!! Beställde även deras highlight Candlelight Glow för endast 159kr, den kostar egentligen 295kr, och sist men inte minst beställde jag deras primer Primed and Poreless Pure för 150kr, kostar egentligen 350kr... De egentliga priserna har jag kollat från eleven.se. Frakten på sidan var till och med gratis, hoppas jag får det innan studenten! Sidan heter www.beautybay.com! Besök den sidan!

 


♥I Like My Bodylotions!


♥Älska mig igen

Åhh var på bio igår med Martina, men träffade Emma och Emmelie där. Vi satt bredvid varann. Vi såg filmen the vow eller älska mig igen. Den var sjukt bra och alla måste se den! Tog en fika på friends med Martina innan bion.

Idag har jag haft min absolut sista idrottslektion! Sjuktskönt. Efter det hängde jag med th på stan och köpte ett nytt mobilskal och lite nya ansiktsprodukter från apoteket. Drog även och sola på suntan.

På kvällen hängde jag med Sofia. Firade min lillebror som fyllde 6år med tårta och saft. Bakade även massor med dumlekakor till min praktik, hoppas dom blir glada på onsdag!:) nej nu ska jag sova men min kisse har tagit min plats, tur att vi har en sån stor säng! Åhh på fredagkväll kommer Johan hem, håller på att längta ihjäl mig!!!

 


♥Olivers

Igår drog jag sofia och th ut på olivers. Det var en kul kväll med mycket känt folk. Började kvällen hemma hos sofia och mös med hennes ödla Billy. Åhh jag vill också ha en ödla! Dom är så himla söta och snälla:)

Är för övrigt väldigt sugen på sushi men jag ska och fika med Martina och sen blir det bio. Så ingen sushi för min del!



♥Bilder från London!


♥Lite av London-shoppingen.

Från vänster: Victoria Secret Body mist coconut passion , Disney Body mist A Princess Wish, The body shop coconut beautifying oil.


The body shop Bodybutter cocunut

The body shop lip butter coconut

Too Faced Absolutely Flawless Concelear. Too Faced Snow Bunny Perfecting bronzing powder.


♥Hejdå Stockholm, hej London!

 

 


♥Hejdå Luleå!

Har idag packat och städat. Väskan är nu full med kläder och jag har lämnat lite tomrum för eventuella köp;) har även ätit på pastabacken idag. Det var löjligt gott men tyvärr var mamma inte lika nöjd...

Växlade just ett par ord med min fina. Saknar honom ännu mer när vi pratat. Längtar verkligen tills han kommer hem! Det går nog fort eftersom det är så mycket roligt nu sista tiden i skolan, nej nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon. Pappa kommer hit vid 9 och hämtar upp mig.

 


♥I.D. BareMinerals

Har länge tänkt köpa en ny foundation, en naturlig till studenten så man inte ser helt spacklad ut.
En mineral foundation men jag tycker att dom "glittrar" för mycket. Sen gick jag förbi inne på åhlens och tänkte på BareMinerals och såg att dom fått en matt variant av originalet. Inte nog med det var det 20% rabatt!! Så jag slog till. Googlade runt lite hemma och letade efter billigare sidor där man kan beställa sen och hittade den här. Där kostar foundationen bara 245kr!!!  Är i alla fall sjukt nöjd med den och tycker den är svinbra!! Kommer nog använda den vääldigt länge. Är nya favoriten!


♥Kan se ljuset i tunneln

Åhh idag har det varit sol! Det har varit riktigt skönt att både sitta och ligga ute och sola. Liiite färg i ansiktet kanske man har fått, i alla fall lite fräknar.

Skönt nu när projektarbetet är inlämnat. Måste dock göra ett argumenterande tal i svenska för att få mvg... Skiiitnervös!!

Jag saknar min gubbe! Men längtar ändå till London som tusan, på söndag morgon drar vi:D nej nu ska jag sova natti...

 


♥En helt ny värld

Ligger i sängen med min vetevärmare och ska sova nu. Känns lite tomt här i sängen även fast Johan inte alltid sover här, det känns som att när jag vet att han ska vara borta i tre veckor och att han är så långt bort så känns det ännu mer tomt än vanligt. Men det ska nog gå fort. Drar ju till london i fyra dagar om exakt en vecka. Hade jag inte dragit på london resan hade det dock varit sjukt segt. Är helt övertygad om att det kommer vara helt underbart när han kommer hem igen. Kommer sprudla av glädje och glädje över att studenten snart är här.

Nu har jag typ tre uppgifter kvar i skolan, det är inte mycket. En av dom uppgifterna är projektarbetet. Tror att jag kanske inte behöver göra dom andra två...

Idag tog jag ett fotbad. Hade i nåt sorts fotsalt, filade fötterna och smorde dom. Jag har inte speciellt hårda fötter men efter att jag filat dem blev dem helt sjukt mjuka och gosiga. Nää nu ska jag sova, i morgon ska jag göra nåt jag aldrig gjort förut, när jag kommit dit kanske jag inte vågar, vem vet? Natti:)

 


♥Mystorsdag

Igår var jag med sofia och lagade middag. Blev köttfärssås och spaghetti och sen blev det pannacotta med hallon. Sen såg vi film men sofia sommade sofia och vi gick och la oss!

Jag fick reda på att jag fått mvg i socialt behandlingsarbete och har chans att få mvg i svenska B också!

Idag kommer Johan hit och vi ska bara mysa helgen. Jag ska laga han lite middag åsådär. Han åker ju till Varberg igen på söndag men den här gången i tre veckor. Men det kommer nog gå fort eftersom att vi drar till london om en vecka!:D

Bjuder på bild från igår och en bild på fina oss när vi var på kemsanering på akuten. Dom skulle träna på vad dom ska göra om det kommer patienter som fått kemikalier på sig så vi fick låna kläder från röda korset som dom fick klippa sönder. Sen duschade dom oss två gånger. Kändes konstigt att bli duschad av någon annan och speciellt av någon som har på sig nåt som ser ut som en rymddräkt... Lunchade även en massa gott på olivers...

 


♥Revlon Nutri Color Creme 600 Fire Red


Jag älskar min färgbomb från Revlon. Den fungerar verkligen. Jag använder den ungefär en gång i veckan och den livar upp håret och får det att se nästan helt nyfärgat ut. Utväxten syns inte lika mycket och håret blir rödare! Jag tvättar håret och sen handdukstorkar jag håret och borstar igenom det. Jag applicerar först vid pannan och närmast hårbotten med hjälp av en kam. Jag tycker att det blir jämnast då och man får det överallt. Sen tar jag några pumpar och sätter i resten av håret. Det brukar gå åt ungefär 10 pumpar till mitt hår. Älskar den!

♥Tisdagspraktik

Sitter på 12an påväg till sunderby sjukhus. Ska ta igen en praktikdag som jag var ledig pga utbildning för ungefär 2 veckor sen.

Åhh det gick jättebra att passa Olle igår. La han vid 19.30 och han somnade genast sen vaknade han tre gånger innan jag kom och la mig men somnade om direkt när jag kom in. När jag kom och la mig låg vaknade han och låg vaken i kanske 5min efter det gnydde han bara till en gång.