♥Julklapp

Bree Tanners andra liv. Har inte hunnit läsa den ännu men den verkar vara väldigt bra. Det är en bok om Bree som är en nyfödd vampyr och man får se saker från en liten annan vinkel och inte bara från Bella Swans perspektiv!


♥Lugg i en glugg


♥Julklapp

Fick den här fina ringen norrbottensringen av Johan i julklapp. Är jättenöjd för jag har länge velat ha en sådan ring men inte köpt den själv. Så jag blev jätteglad när jag fick den av honom, dock var det jag som hade önskat mig den också.

♥Mina Parfymer

Börjar från vänster på båda raderna när jag skriver om dom.

Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray - 100ml 440kr

Toppnoter
Kummin, fruktig rabarb, citron, apelsin & bergamott.
Hjärtnoter
Kylig Pepparmint, grönt te, söt jasmin, kryddig nejlika, fräsch fänkål & krispig selleri.
Basnoter
Ekmossa, mysk och amber.

En väldigt fräsch doft.

Alyssa Ashley Vanilla 15ml 95kr

Luktar endast vanilj.

Escada Ocean Lounge 50ml 379kr Min nya favorit!!

Toppnoter
Mango, Passionfrukt, Anjou Päron, Plommon, Litchi
Hjärtnoter
Jordgubbsmaräng, Mimosa, Jasmin, Malva, Violbladssorbet
Basnoter
Teak, Mysk, Amber, Cederträ, Vanilj

Paris Hilton CanCan 50ml 395kr

Toppnoter
Fängslande mjuka och delikata dofter från Clementin blomma, svarta vinbär och nektarin öppnar upp denna underbara doft.
Hjärtnoter
I hjärtat blandas en feminin och fulländad blombukett bestående av vild orkidé och apelsinblomma vilket skapar en bevarande harmoni.
Basnoter
Basen med sin sammetslena värme som dröjer sig kvar med hjälp av mysk, sensuell bärnsten och djupa tränoter, vilka ger doften en oemotståndlig mjukhet och lekfull elegans.

Kylie Minogue Showtime 50ml 320kr

Toppnoter
smultron och svarta vinbär
Hjärtnoter
lakrits, ros och fresia
Basnoter
pralin, mysk och rosenträ

DKNY Be Delicious Fresh Blossom 30ml 399kr

Toppnoter
Grapefrukt, svartvinbär, aprikos
Hjärtnoter
Muguet, ros, jasmin
Basnoter
Äpple- blomma, ljusa tränoter


Britnet Spears Curious 50ml 179kr

Toppnoter
Magnolia, anjou päron och lotusblomma
Hjärtnoter
Ros, jasmin och rosa cyklamen
Basnoter
Mysk, vanilj och sandelträ



♥Två Julebilder!

Folket var dåliga med kameran på julafton det blev inte många bilder inte. Det var typ två som var helt okeja!
Första bilder är Elin och jag och den andra bilden är David och Johan!


♥Nu är jag tillbaka

Nu är jag tillbaka efter mitt lilla blogguppehåll. Har varit himla skönt. Kommer nog inte vara så jätteaktiv nu under jullovet men iaf 1-2 inlägg kommer ni få. Ska försöka sammafatta 2010 också. Försöker även få lite bilder från julafton av Jenny och Elin men dom svarar inte. Ni ska även få se lite julklappar!

♥God Jul

Nu tar jag jullov från bloggen. Tycker att alla andra också ska ta ledigt från bloggen under jul. Ska snart dra iväg till frisören. Är lite nervös över att hon kommer klaga på mitt hår. Men hon kan skita ner sig isf. Nu ska jag städa och packa det sista och sen drar jag, cya efter julen!


♥Dagen före julafton

Idag är det dagen före julafton och i morgon är det tydligen julafton. Jag ska fira den med Johans släkt. Kommer bli supermysigt. Känns som att det var jättelänge sen dert var julafton haha.

Ska till frisören om ett tag och klippa mig. Vill ha ungefär som dom här bilderna. Uppklippt med lugg. Får se hur det blir, måste typ ta med bilderna till frisören haha! Sen ska jag även åka och fixa naglarna. Ska packa ihop mina saker som jag ska ha hos Johan. Lite julkläder åsånt. Nej nu ska jag gå och äta något och sen packa.




♥Skönt

Har fått tillbaka mina provsvar från när jag var hos läkaren och det såg bra ut! Vilken tur då slipper jag åka dit igen och ta nya prover och börja ändra i dosen. Det är fruktansvärt jobbigt...


♥Shopping

Här är blusen som jag har köpt till julen! Den är verkligen superfin och jag har kollat på den jättelänge inne på diva. Tänkte först köpa den till olles dop men så ville jag inte lägga dom pengarna och nu tänkte jag att jag kunde köpa den och ha på julen. Köpte den på diva för 260kr!

♥Carola Häggkvist

Måste erkänna att såhär till jul så är Carola en favorit. Hennes julmusik är nåt utav det bästa! Himlen i min famn är en av mina favoriter! Hon borde börja ägna mer åt julmusik tycker jag! När jag var liten var jag en liten idol av Carola och mamma tog med mig på en av hennes konserter i Coop Arena! Nu diggar jag mest hennes julmusik men nog har nog en och annan bra låt. Men lyssnar mer på henne såhär mot julen! Här har ni några av mina favoriter! En av dom som jag inte hittade på youtube är En Stjärna Lyser Så Klart.


♥Medium

Nu ska jag kolla på lite medium innan jag går och lägger mig. Har nog besämt mig för att klippa lugg, gillar jag den inte så är det bara att sätta upp den och så småningom växer den ut. Johan ska till elgiganten i morgon så jag ska försöka flörta med honom så att jag kan få åka med och åka förbi dollarstore och köpa lite sminkborstar, dom är ju så himla billiga och bra därifrån! Har ingen själv med har läst då makeupartister skrivit om dom och tyckt att dom är svinbra. Så jag ska testa istället för att köpa svindyra borstar, natti på er nu!

♥Lyx på torsdag!

På torsdag blir det lite xtra lyxigt såhär innan jul. Ska gå och fixa mina naglar och klippa håret.

Funderar på att klippa en lugg och då vill jag ha den såhär. Den där luggen är så grymt snygg, men passar jag i den?;s Vad tycker ni??


♥Tre bilder från helgen


♥Drar till staden

Ska dra intill staden snart. Helgen har varit fantastisk. Lägger in några bilder sen. Nu ska jag bara vänta tills klockan blir kring 13. Sen drar jag...

Tre år med min fina Johan Hedberg idag, jag älskar dig!♥


Bild från julen 2008.

♥Tantskor...

Var tvungen att köpa ett par inneskor till praktiken och jag har upptäckt att mina fötter inte mår bra av hårda sulor och behöver ett par väldigt mjuka om jag ska gå och stå mycket, så jag köpte mig ett par riktiga kärringdojor. Lova att inte skratta? Men dom är faktiskt riktigt sköna och finns att köpa på hälsokostbutiken i strand i Luleå.


♥Äntligen

Jag har äntligen gjort klart medicinsk grundkurs! Ingen som inte har gjort den vet hur jobbig den är! Verkar inte jobbig med det är det. För att få bra betyg ska man skriva som tusan, ungefär 10sidor på varje kapitel. Min näsa snorar och gör ont. Snorar hela jäkla tiden och allting är allmänt jobbigt. Drar till Johan i helgen. Kommer absolut inte uppdatera något i helgen och gör jag det blir det bara något tidsinställt inlägg! Hejdå, nu ska jag njuta och åter njuta. Synd bara att Johan inte var här då hade allt varit fulländat!

♥Beautiful Monster - Ne-Yo


♥Mycket plugg och praktik

Har inte så mycket tid för bloggen nu innan jul för jag har massor med läxor och praktik. Hade utvecklingssamtal idag och min lärare sa bara massa positivt förutom att det kan vara lite surrigt ibland men allt annat var superbra! (y) Var på sten efteråt och köpte nya inneskor och en ny bh + johans julklapp tror dock att han ska få den redan i helgen, men vet inte riktigt! ;D Är riktigt trött...

♥Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig börjar klockan halv åtta i morgon så jag måste väl kliva upp klockan sex. Har utvecklingssamtal i morgon också... Måste även köpa ett par inneskor för mina fötter dör av att inte ha några... Johan kanske kommer hit i morgon men mest troligt inte för jag måste plugga som en tok! Nej godnatt på er nu!


♥13,5 timme

Sov jättebra inatt förutom allt slem i min hals. Sov till och med 13,5 timme! Nu måste jag plugga, vet dock inte vad jag ska prioritera men jag tror det blir medicingrund och historia eftersom det är dom två kurserna som tar slut nu till julen...Gjorde nyss en kopp te men dum som jag var satte jag mjölk i det och det hjälper ju inte alls mot slemmet, tvärtom det blir värre!-.- Hur arg blir man inte på alla nummerlekar på facebook på tal om ingenting? Jag blir väldigt arg för dom tar upp sjuhelvetes mycket plats! Nej nu ska jag plugga och dricka mitt te klockan halv två går bussen till praktiken, min nya praktik med gamlingar, gissa om jag längtar?


♥Sooooova!!

Åh är det okej att gå och lägga sig såhär tidigt egentligen? Jag är så förbannat trött och skulle garanterat somna bums. Tror faktiskt att jag ska göra det, försöker plugga men det går verkligen verkligen inte!! Jag känner att jag vill bli klar till helgen så jag bara kan umgås med Johan då, jag vill verkligen inte men så kommer det nog inte bli... :/ Äh godnatt, ni får en bild från dagen också...


♥Sunderby Sjukhus

Har varit på sunderby sjukhus hela dagen, från klockan sju till nu! Jag skulle ta prover och mamma skulle operaret ögat... Medans jag väntade köpte jag mig en solotidning plus att jag fotade lite... Fick även träffa min kusins lilla son Erik som fortfarande var kvar på BB. Han var verkligen jättesöt! Aja iaf, bilen stod ute från klockan sju i morse och med tanke på hur kallt det var ute så startade bilen så klart inte. Tur att Joel kom till undsättning och räddade oss, tack!


♥Skrattanfall i svt

Det här är det roligaste, finns inga ord!

♥Weak - Skunk Anansie


♥Nytt i sängen!

Bytte sängkläder i sängen nyss och satte dit älvor? Tyckte iaf att dom var jättesöta och vi kommer sova gott tillsammans tror jag! Ska snart gå och bädda ner mig men först ska jag tvätta bort sminket och ringa min sötis!♥ Längtar till helgen!!



♥vad i?

Internet på min dator fungerar inte, men det gör det på mammas dator så jag lånar den... Vet inte när min dator tänker börja samarbeta med mitt internet igen men jag hoppas det är snart! Upptäckte just att det är ganska skönt att skriva på min mammas dator även fast det är en sån där liten söt pluttdator :) Har roat mig med läxa och medium sen jag kom hem från skolan.Fan, vad skulle man göra om internet inte fanns? dock så skulle man ju inte veta vad man gick miste om då... Önskar att jag aldrig började med internet det är den farligaste drogen av alla droger!
Min kusin har äntligen fått barn nu, 11dagar över tiden och det blev en liten kille som ska heta Erik! :)
Nej nu ska jag ge mig och ta vara på internet, i morgon ska jag till sunderby sjukhus! wish me luck!

♥No Love - Eminem Ft. Lil Wayne


♥Hej

Jag ska försöka fixa designen här igen och sen ska jag börja om på nytt här igen men medans jag gör det bloggar jag på wordpress! www.livetsomjlw.wordpress.com

♥NY BLOGG

www.livetsomjlw.wordpress.com

♥www.livetsomjlw.wordpress.se

Råkade döda min blogg av misstag... Vet inte riktigt vad jag gjorde. Men om någon vill hjälpa mig att lista ut problemet så är det helt okej. Just nu byter jag iaf tillbaka till wordpress till min första blogg.

www.livetsomjlw.wordpress.se


Hoppas att ni fortsätter följa mig även fast jag byter blogg! :)

♥Not Afraid - Eminem


♥Bra dag!

Har haft en bra dag. Den började med att jag skulle göra mina naglar, blev nöjd. Ville inte ha dom alltför långa för jag ville att det skulle se väldigt naturligt ut även om det är nagelförlängning. Satte dit en liten snöstjärna, i dessa juletider ville jag ha lite julkänsla. Lägger in en bild också, mitt lillfinger vill automatiskt göra sådär... Sen skyndade jag mig till bussen för att åka till praktiken. Berättade att jag skulle byta praktik och dom tog det väldigt bra. Dom var positiva iaf. Dom ville ordna lite "hejdåfika" så dom satte igång att baka en blåbärspaj, mums! Nu ska jag äta och sen duscha. Om ett tag kommer johan också :)





♥Godnatt

Tänkte säga godnatt, vet inte om jag ska gå och lägga mig nu men det är nog inte länge kvar innan jag bäddar ner mig i sängen och ringer johan! Ska upp tidigt i morgon för att jag naglarna sen är det hem och plugga som gäller. Måste verkligen satsa nu. Vet dock inte hur fan jag ska hinna allt... Skulle helt seriöst vilja fördröja lovet med kanske en vecka? Aja, godnatt på er nu! Johan kom aldrig idag han hade blandat ihop dagarna och trodde att det var onsdag igår, smart pöjk:)


♥Samson - Regina Spektor


♥Sorry!

Har inte uppdaterat något sen i morse. Men jag har varit upptagen hela dagen. Först var jag på lärlinsmöte på skolan till klockan fyra och mamma kom och hämta mig, kom hem kring kvart i sex. Då käkade jag och sen drog jag ut och övningskörde. Var ingen bra dag i dag för det för jag fick motorstopp fler gånger är jag kan komma ihåg. Mamma skjutsade till träningen och nu är jag hemma! :) var grymt kul idag på träningen, vi hade små tävlingar och vårat lag vann. Dock var priset godis så jag tackade nej. Men det fanns frukt också, så bra, hehe! Nu ska jag ställa mig i duschen och sen plugga lite!

♥Hejsvejs

s

♥Härlig natt?

Godmorgon. Sovit gott? Det har jag iaf... Drömde att vi bodde i våran lägenhet på porsön, saknar mitt rum som jag hade där ganska mycket! Åhhh, i morgon ska jag göra mina naglar:D Har ingenting att göra men jag har gjort i ordning några av mina favvolåtar för tillfället! :)

♥Natti!

Natti på er!♥ Ska snart gå och lägga mig i sängen och ringa mitt hjärta! I morgon blir det ingen praktik för att jag ska på lärlingsmöte så jag hinner inte dit. Klarar mig nog. Ska kliva upp ganska tidigt i morgon så jag hinner duscha och plugga lite innan jag drar in till stan på möte! Längtar till på torsdag då jag ska göra mina naglar och i morgon då jag har träning och ska vara med hjärtat! Natti på er!



♥Monsoon - Tokio Hotel


♥I'm Like A Bird - Nelly Furtado


♥Stockholm I Mitt Hjärta - Petter




♥Inget sug.

Har inget bloggsug alls, inspirationen ligger på noll och läxhögen ligger på hundra. Ska få lösnaglar av mamma i julklapp men ska få göra dom nu i veckan för att det var ett grymt extrapris fram till den 12e. Har bokat tid på torsdag! Har väldigt sköra naglar och det gör att det är svårt att skaffa egna fina naglar. Ska nog plugga lite snart, måste börja att plugga lite varje dag nu! Juste, satt och lyssnade på en låt nyss tyckte att den var bra så jag skulle kolla vem som sjöng och såklart var det tomas di leva!;o Skäms lite...

♥Goddag

Vaknade för ett ganska långt tag sen kring halv två tror jag. Har ingenting att skriva just nu men om jag kommer på något så slänger jag in ett inlägg.

♥Litet tips!

Tänkte tipsa om produkt som jag använt varje dag i ett halvår. Det är världens bästa sminkborttagning. Eller iaf den bästa av alla jag provat i mitt liv. Den är mild mot huden och tar lätt mot all sorts smink. Efter att man har använt den blir man inte sådär röd i ansiktet och ögonen som man lätt kan bli av endel sminkborttagning. Ett tips innan man tvättar ansiktet med rengöringen eller med alla rengöringar är att om man har mascara att man mjukar upp den med varmt vatten försiktigt så blir det inte lika mycket gnuggande sen! Hela den där flaskan har räckt i ett halv år och den är inte helt slut än, jag fullkomligt älskar den.Det finns på apoteket och kostar ungefär 80kr! Om det är något ni inte förstår är det bara att fråga på!



♥Kul...

Min lärare tyckte att jag skulle sitta och plugga i helgen så att jag slipper stressa så mycket innan julen och verkligen hinna med utan att behöva sitta sista natten med allt jobb... Så jag sitter idag och pluggar lite kanske gör nåt ikväll men än så länge så tänker jag plugga mera. Har gjort 11 av 31 frågor på ett kapitel! Nu fortsätter jag att kämpa på!

♥Ohyeah

Var och pratade med min lärare idag och hon sa att jag bara behövde göra två at dom kapitlena som jag har kvar för att jag hade gjort så bra ifrån mig på dom andra. Så nu ska jag satsa och göra matspjälkningen och rörelseorganen! Så nu har jag bara fyra saker att göra innan julen, yäy! Nej men nu ska jag direkt ta tag i det och plugga en stund sen måste jag nog fan vila för jag är så förbannat trött;s

♥Kan man vara såhär trött?

Shit kunde verklingen inte sova inatt, gick och la mig i sängen 23, läste till ungefär 00 sen låg jag fan i sängen i två timmar och kunde inte sova. Skrev ett sms till Johan och klagade lite om att jag inte kunde sova. Går till köket och gör lite varm mjölk och sen när jag kommer tillbaka till mitt rum ringer Johan, shit vilken lycka!! Blev stört glad och vi låg och pratade ett lååångt tag och sen somnade jag. Men snacka om att jag började sakna honom. Dock ska vi träffas i morgon och kanske ikväll. Ska snart dra iväg till skolan. Tänkte dra på gymmet idag men om jag är såhär trött är det nog ingen idé, kommer ändå bara somna i någon maskin ;o Aja, nu ska jag göra mig i ordning och sen dra iväg, pusspuss:*


♥Klar med kursen

Gjorde just klart en av våra kurser. Den skulle egentligen vara klar den 21a december. Men jag försöker få så mycket som möjligt klart innan julen. Så jag bara kan slappa då! Vi jobbar med studiehandledning. Då samlas hela kursen i ett häfte. Läraren gör en massa olika kapitel och uppgifter och när man gjort det är man klar med kursen. Verkar ganska lätt men så lätt är det inte eftersom man inte har några lektioner och ibland är det inte det lättaste att ta ansvar och sätta sig ner och plugga.

Nu ska jag hoppa ner i ett bad, gud så skönt sen ska jag nog sova! :) Hare bra!


♥Pluggkväll

Kvällen består av plugg och snor. Kanske går en sväng till ica för att köpa nåt gott så jag överlever kvällen! Nu ska jag sluta spela facebookspel och börja med viktigare saker :) hejdå syns sen



~Det finns inga ord att beskriva hur bra du är!~


ps. otroligt gammal bild!

♥Tjena

Kom just hem från träning. Har varit och spelat innebandy! Riktigt skojigt är det! ska snart gå och lägga mig! Vi drog ut en gång till och körde litegrann och då fick jag köra hem till julia!! Shit vad cool jag är!;o

♥Önskelista till julen!

Alla andra skriver ju en liten önskelista till julen så dår får väl jag också göra det! Om det är någon som är sugen på att köpa nåt av sakerna till mig på listan så är det bara att skriva en kommentar om vars det finns om ni inte vet ;)

-Lila eller marinblå jumpindräkt srlk xs
-Stativ och fjärrutlösare
-Make up-lektion på make up store
-Norrbottensring eller tornedalsring
-Pengar som går till sommaren resa eller resor
-Ett bidrag till nån av sakerna i listan ovan
-Ipod nano, helst inte den nyaste generationen
-Iphone, 3g eller 4g spelar mig ingen roll

Uppdateringlista:
-Kenzas smycken som hos har designat för guldfynd
- Björn axen volume master
-Innebandy klubba med fodral
-Innebandyskor
-Nagelförlängning
-Ipad

Om jag har missat någon grej så uppdaterar jag listan! Så håll utkik!


♥Första gången!

Känner att jag är ett riktigt proffs för att bara ha kört en gång. Fick prova på lite allt möjligt. Backa, vänstersväng, högersväng, fick köra 60 km/h! Sjukt duktig jag är! Blir nog att ta en sväng till i morgon innan praktiken! :)

♥Äntligen!

Nu har äntligen mitt körskortstillstånd kommit och mamma handledartillstånd! Så nu jäklar kan jag börja övningsköra! Ni får akta er om ni ser en vit Renault Clio på vägen! Hehe!


♥Lista

STEG 1

Skostorlek:
35/36/37
Civilstatus: Förhållande!
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Kär?: Kan nog inte bli mer kär

STEG 2
Skor som du bar idag: Mina uggs
Dina svagheter: att jag alltid är osäker på mig själv
Rädsla: spindlar!!
Målsättning: Hinna klart med alla läxor och även hinna göra klart lite av de som ska lämnas in efter julen

STEG 3
Första tanken då du vaknar: Vet inte riktigt... Förmodligen nåt med tiden
innan du somnar: När jag sover själv är det nog att jag fryser eller att jag aldrig kommer kunna sova och annars vet jag inte..

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Dricker inte läsk!
McDonalds eller Burger King: korvgubben?
Adidas eller Nike: öhm, adidas...
Lipton Ice Tea eller Nestea: vet inte
Choklad eller vanilj: vanilj

STEG 5
Svär du?: händer väl
Sjunger du?:
ibland
Duschar du varje dag?: nej
Gillar du skolan?: nja, vill gärna ha ett jobb!
Tror du på dig själv?: nja
Kommer du överens med dina föräldrar?: med en av dom iaf

STEG 6
Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol?: nej
Shoppat?: nej
Ätit en hel ask müsli?: nää
Ätit sushi?: nope
Stått på scen?: nej
Skejtat?: nej
Bakat?: nej
Stulit något?: nae

STEG 7
Har du någonsin
Däckat eller varit jättefull?: ja...
Blivit kallad hora?: vet inte
Blivit nerslagen?: nej

STEG 8

I framtiden
Namn på barn?:
nej inte som jag kommer på
Hur vill du dö?: nöjd över livet
Vad vill du bli när du blir gammal? tillsammans med den jag älskar nu!

STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för: Några få
Antal CD-skivor du äger: typ en, hehe
Antal tatueringar: bara en
Hur många gånger har du varit med i tidningen? ett par gånger
Antal saker jag ångrar: Svårt att veta

♥Han&Jag

Vad heter ni? Johanna och Johan
Hur träffades ni? Skolan och sen började vi umgås på fritiden
Hur länga har ni varit tillsammans? Snart tre år!
Är ni förlovade? Nej.
Bor ni ihop? Nej, men skulle gärna vilja.
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Jag har inte, men Johan har.
Kommer du ihåg er första kyss? jaa
Vem är äldst? Johan
Vem är längst? Johan
Vem sjunger bäst? Haha Johan!
Håller ni i handen på stan? Ja eller inte heela tiden!
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, vi var vänner först.
Vad har ni gemensamt? Jag vet inte,
Blev du kär i första ögonkastet? Inte kär, men tyckte att han var en liten snyggis!
Har ni någon speciell låt? Jag tror jag är kär - George Shaid
Har ni några ”fri kort”? men ne
Har ni stora framtidsplaner? Nog har vi pratat om framtiden och planerar att spendera den tsm!
Har ni gråtit i varandras armar? Japp
Har ni varit utomlands tillammans? Danmark!
Vilket är ert bästa minne? Gud så många underbara det finns!
Vem lagar bäst mat? Det är nog jag!
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Japp
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser och ser serier! (pluggar också)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nejdå :)
Blir du lätt svartsjuk? nja, men är rädd om min grabb!
Brukar ni bråka? Det händer väl
Ringer eller SMS:ar ni mest? Umgås mest.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han är fin, men hans fins ögon och hans fina leende är underbara!